Overvloed en het Einde van het Slavensysteem ♥ Karin Thomas ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik zie een woestijnvlakte. Het zand wordt door de wind weggeblazen, er wordt zichtbaar wat onder het zand verstopt ligt. We landen als groep in het zand en we zakken het woestijnzand in, naar beneden toe.

 

We komen uit in een tempel, en alle zand wordt weggeblazen in de tempel. De vloer wordt zichtbaar, en is heel kleurrijk, vol mozaïek en geometrische patronen. Veel blauwe kleuren. Achterin in de tempel staat een troon, en op de troon zit Ganeesh. Ganeesh treedt ons als een goedlachse Boeddha tegemoet. Ineens zien wij er zelf uit als priesters en priesteressen.

 

 

Wanneer we de neiging hebben te buigen voor Ganeesh, onderbreekt hij ons en zegt: “De enige waarvoor je buigen moet, is voor de God in jezelf. De grootsheid die in jezelf aanwezig is. Buig niet meer voor een ander. Tenzij je in die ander je eigen godheid herkent, zodat je eigenlijk buigt voor je eigen God zelf. 

Alle andere vormen van buigen is een vorm van onderdanigheid, ondergeschiktheid, slaafsheid. En het is juist het slavenbewustzijn wat de mensheid zolang gevangen heeft gehouden en waar jullie uit aan het stappen zijn.”

 

En terwijl hij half dansend om ons beweegt, vervolgt hij:

 

Ik ben hier om het jullie gemakkelijker te maken, de overgang uit het slavensysteem. Mijn energieveld helpt jullie om jullie te ondersteunen dat jullie materieel niets te kort komen. Dat je je niet alleen gedragen voelt door Moeder Aarde, maar ook door de overvloedige materiële aanwezigheid en mogelijkheden.

 

Moeder Aarde heeft alle overvloed, en het is mijn energie die het naar je toe brengt. Maar er zit wel een addertje onder het gras. Mijn energie kan de overvloed alleen naar je toe brengen, als je het ook werkelijk jezelf waard vindt het te ontvangen.

 

De energie van deze tempel helpt jullie daarin vandaag een stap verder.

 

Binnen jullie zijn er nog kleine stemmetjes die jezelf naar beneden halen in plaats van jezelf neer te zetten voor wie je werkelijk bent.

 

Allerlei programmaatjes die in je zijn geïnstalleerd om je te conformeren aan het slavensysteem, die er al levens lang in kunnen zitten. En zelfs helemaal teruggaan naar het Hof van Eden.

 

Naast de individuele programma's zijn er ook collectieve programma's die in de human template van de mens ingebouwd zijn.

En vandaag worden die programma's verwijderd.

Niet alleen zitten die programma’s in het hoofd, in de gedachten, ze zitten ook diep verborgen in je buik. Juist in de buik, om op die wijze het emotionele bewustzijn te onderdrukken. Jullie buik en jullie emotionele velden worden losgekoppeld van deze programma’s, zodat het overlevingsstandje volledig kan verdwijnen uit jullie bewustzijn.

 

Gevoelens en ideeën van schaarste, alsof er tekorten zijn in alles. En ook het deel van je brein wat het reptielenbrein wordt genoemd, waarin de vlucht- of vechtmodus overlevingsstrategie besloten ligt, aan de achterkant van je hoofd, daar worden delen weggehaald nu.

 

Op een dieper level worden jullie nu losgekoppeld van de overlevingsmodus en het slavensysteem.

 

Deze programmeringen maakten dat jullie de Aarde als een harde realiteit aan het ervaren waren. Waar niets vanzelfsprekend was, waar je hard moest vechten en werken om het hier leefbaar te hebben.

 

De laatste resten worden nu verwijderd, hierdoor zal ook de grond onder je voeten zachter gaan aanvoelen. De grond onder je voeten wordt vloeibaarder. En nu je bevrijd bent van het slavensysteem, kan je hart nog meer opengaan. Kan je nog meer zakken in je eigen liefdesveld. En meer je eigen grootsheid gaan ervaren, je eigen God zijn, je eigen Bron zijn.

 

En daar waar je aan de ene kant kunt overgeven aan de bedding van Moeder Aarde, kan je je nu ook overgeven aan je eigen bedding. Alsof je eigen veld, je auraveld, helemaal samen kan vallen met het veld van de Aarde. En kun je ervaren dat de grootsheid van jezelf allesomvattend is en ook de Aarde in zich heeft. Zodat het eigenlijk niet de Aarde is die jou bedding geeft, maar je bént de Aarde, en je geeft bedding aan jezelf.

 

Voel maar wat het met je doet wanneer je gedragen wordt door je eigen bedding.

Er is niets buiten je eigen grootsheid, alles zit erin. Jij bent de Bron, jij bent jouw grootsheid. Jij bent Aarde, jij bent overvloed. Jij bent schepper. Jij bent alles wat je wenst te zijn. En alle kritische stemmen binnen jezelf die iets anders zeggen, daar wordt aan gewerkt om die te verwijderen. Geen “ja, maar dit of ja, maar dat” meer.

En misschien voel je in je lichaam bepaalde delen die weerstand bieden, ga maar met je harts-energie naar die plekken, en laat de energie van je hart daarheen stromen. Zodat deze plekken kunnen verzachten en oplossen.

 

We zakken verder de Aarde in, naar de kern van de Aarde.

En dat is het mooie aan het hele systeem, dat we het buiten onszelf kunnen ervaren, terwijl het tegelijkertijd allemaal in onszelf zit. We zijn de Aarde, en we bevinden ons in de Aarde, tegelijkertijd.

 

We belanden in de kern van de Aarde, en we bevinden ons in het hart van Moeder Aarde, en haar grootsheid, haar Bron. En gezamenlijk sturen we, samen met Moeder Aarde, vanuit ons hart energie door de hele Aarde heen, om overal waar er nog stukjes zijn die nog linken aan het slavensysteem, om die te helpen oplossen voor het collectief.

 

Voel de liefde van de grootsheid van jezelf, en van Moeder Aarde, voel hoe alles overstroomt met deze liefde, hoe deze liefde door alle aardlagen heen stroomt. Naar het aardoppervlak en naar alle mensen, zodat iedereen heel even aangeraakt wordt met de mogelijkheid om uit het slavensysteem te stappen.

 

Om wakker te worden en het slavensysteem in te gaan zien waar ze tot nu toe in hebben gezeten.

Laat de liefde maar stromen. Voel maar hoe de God in jou zelf alles en iedereen liefheeft. Voel maar wat een energie en wat een kracht dat genereert, en wat er met die kracht geschapen kan worden. Met deze kracht kunnen bergen verplaatst worden. Voel het potentieel ervan. Voel hoe in deze liefde alle restanten aan weerstanden smelten als sneeuw voor de zon. En voel deze liefde voor jezelf. En wanneer de liefde zo vrijelijk stroomt, stroomt de overvloed vrijelijk naar je toe.

 

Een slavenvrije Aarde is een Aarde in overvloed, een paradijs.

 

En schep je met gemak alles wat je hart wenst te scheppen.

 

Dat is de realiteit waar we naartoe aan het bewegen zijn, de Nieuwe Aarde.

 

En voel maar hoe de Nieuwe Aarde aanwezig is in je eigen grootsheid, in je eigen veld. Voel de template van de Nieuwe Aarde, die we samen creëren. En alle mogelijkheden die er zijn om daar vorm aan te geven.

 

Stel je een Aarde voor, die groen is, waar overvloedig fruit aan de bomen hangt, en waar mensen vrij leven, overstromend met liefde voor alle prachten die ze om hen heen zien. En hoe hun hart klopt met de klop van de Nieuwe Aarde. En de mensen gelukkig zijn, en geen angst kennen. En schitterende creaties maken, in harmonie met hun omgeving, de Aarde én andere mensen.

 

Waar niemand de baas is over een ander, alles in gelijkwaardigheid is.

En vanuit die grootsheid in éénheid geleefd wordt met elkaar. Waarbij alles licht uitstraalt. De Aarde, de bomen, planten, dieren, mensen, alles heeft een lichtende aura. En er een open communicatie is met de dieren, en de dieren in gelijkwaardigheid helpen in de creatie van de Nieuwe Aarde.

 

En iedereen zijn eigen grootsheid inbrengt vanuit zijn expertise.

Waarbij de mensen als blije kinderen aan het spelen zijn terwijl ze aan het scheppen zijn. En de mensen in de wetenschap de meest ingenieuze informatie doorkrijgen waarmee ze technologie kunnen uitvinden die dienstbaar is aan iedereen. Technologie die is gebaseerd op spirituele principes, waar ook de Bron doorheen stroomt.

 

En al lijkt deze realiteit op de oude tijd van Lemurië en het vroege Atlantis, er is één heel groot verschil.

 

De nieuwe mensen die in de Nieuwe Aarde aanwezig zijn, hebben het leven helemaal doorleefd. Hun ziel heeft alle ins en outs verkend van het menszijn.

 

De nieuwe mensen zijn niet meer naïef zoals de oude mensen in het paradijs.

 

De nieuwe mensen zijn doorleefde zielen, waardoor ze met een ander gevoel door het leven gaan als de etherische wezens die de mensen eerst waren voordat ze in de stof kwamen.

 

In de Nieuwe Aarde is de mensheid volwassen geworden en tegelijkertijd weer kind.

 

Dan is het tijd om afscheid te nemen van het hart van Moeder Aarde, en terug te keren naar het aardoppervlak, terwijl je in je hart de potentie draagt van wat de Nieuwe Aarde kan worden. We komen nog even langs de tempel en bedanken Ganeesh voor het geschenk wat we vandaag ontvangen hebben.

 

Liefs,

 

Karin Thomas

www.divineheart.nl