Ontspan je maar, alles wordt zoals het bedoeld is ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 


❥ Soms zouden we bijna vergeten dat we niet alles alleen hoeven te doen om de Nieuwe Aarde geboren te laten worden.

Afgelopen jaar is er zó buitensporig veel gebeurd, in ons en in de wereld, dat we dat eigenlijk nauwelijks kunnen bevatten, laat staan integreren. Maar wat zijn alle transformaties in ieder van ons waardevol geweest!

Herinner je maar al die momenten dat je diep geraakt werd door wat er in jou gebeurde. Hoe ontroerend kon het zijn om anderen door diepe lagen van angst en pijn heen te zien gaan, om jou vervolgens met tranen van overwinning stralend aan te kijken.

Dàt kun je met recht groots Liefdeswerk noemen

 

We moeten er toch niet aan denken om alle mooie nieuwe inzichten en onze sterker wordende verbinding met de Bron en met hogere dimensies opnieuw kwijt te raken… Steeds meer mensen zijn intens aan het werk om zichzelf te ontdoen van alle kleinerende zelfbeelden. En ook de gemanipuleerde, foutief ingeprente Godsbeelden brokkelen af.

❥ Energetisch verbonden maken we met miljoenen Lichtdragers tegelijk steeds meer ruimte voor de liefdevolle Lichtkrachten en hogere vermogens die door ons heen weer op Aarde kunnen komen.

❥ We beginnen ons onze ware grootsheid - die vol compassie naar ieder medemens kan kijken, ongeacht welk bewustzijn hij of zij draagt – weer te herinneren.

 Ja, ook jij draagt een Meesterschap in je!


Het voelt als een oude Wijze in jou die niet oordeelt, maar draagt, steunt, bemoedigt en onvoorwaardelijk liefheeft. Maar het kost tijd om door de hele dag heen te blijven beseffen dat jij niet meer dat gewonde ego bent. Na iedere ‘sessie’ of ‘workshop’, waarin je de koesterende aanwezigheid van die enorme Liefdesbron in jezelf kon voelen, kon het dagelijkse leven met alle confrontaties weer rauw op je dak vallen, waardoor je opnieuw in een worsteling met zo’n oud egodeel terecht kwam.

Gedurende de afgelopen jaren bleef de ene trigger na de andere zich maar aandienen. Kwam het niet via iemand die belangrijk voor je was, dan kwam het wel via iets wat er op wereldniveau speelde.

 Je werd er steeds weer aan herinnerd dat je veel krachtiger bent dan je zelf door vele levens heen bent gaan geloven…


Je werd net zo lang gepusht totdat je niet anders kon dan alles eruit te gooien wat jou zó lang ontkracht en dwars gezeten heeft. Dapper heb je alles op eigen bord weten terug te leggen om er naar te kijken: “Wat zegt dit over mij? Wat is mijn aandeel hierin? Kan ik deze pijn door me heen laten stromen? Welke boodschap kan ik hieruit meenemen?”

En dan nu … lief wonderbaarlijk mens … nu mag je rusten! Het is tijd om heel diep in de ontspanning te gaan, en het jezelf in alle waardigheid toe te staan dat je fysiek en energetisch bij een grens bent aangekomen. Het is de eindstreep van jouw reis door de dualiteit.

Dit doet een groot appel op jouw vertrouwen dat het nieuwe zich van binnenuit zal aandienen.

Het vraagt zowel om jouw erkenning voor jouw inzet, als om totale overgave


Je hebt gigantisch veel op eigen krachten gedaan. Nu mag je gaan ontdekken hoe je nog veel grotere liefdeskrachten kunt gaan toelaten, en hoe je die goddelijke aanwezigheid in jezelf kunt gaan omarmen met de woorden “Ja, dit BEN IK.”

Het grotere werk heeft slechts jouw toestemming nodig, zodat het zich in jou kan voltrekken. Ontspan je maar. ‘Wij’ zijn hier om jou te verheffen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.