Leraren op je pad ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat is dat toch, dat sommige mensen je zo kunnen raken?

Iedereen kent iemand die een stuk irritatie naar boven haalt. Of iemand die maakt dat jij de angst in jezelf voelt opkomen. Of die mensen die je altijd een goed gevoel over jezelf kunnen geven, of juist niet. Dan nog de mensen die we enorm aantrekkelijk vinden, misschien ook fysiek, maar vooral in hun doen en laten.

❥ Wat er werkelijk gebeurt is dat deze mensen een deel in jou 'raken' wat ook in jou zelf vertegenwoordigd is.

Je ziet in de ander een reflectie van jezelf, dit kan je bewust ondervinden maar vaker is dit een onbewust proces. Het deel wat jou zo raakt, vraagt om je aandacht, dat is nu precies de reden waarom ‘de ander’ op je pad is gekomen. Het kan ook een situatie zijn die in je leven is ontstaan, die maakt dat je je af en toe totaal in de war voelt, afgeremd, bevrijdt of zelfs het gevoel geven dat je in een achtbaan terecht bent gekomen.

Op het moment dat je daar in zit, is dat niet fijn, maar ja, je zit er nu eenmaal in he, dus dan is het wel zo fijn dat je er toch een leermoment uit kunt halen.

Wanneer mensen zich niet zo fijn voelen, of emotioneel gezien uit balans, dan wil je je het liefst zo snel mogelijk weer goed voelen. Al helemaal als je dusdanig geraakt wordt dat het echt pijn doet, zielenpijn of hartenpijn. De kans is dan groot dat iemand in een vluchtmechanisme schiet.

Een afspraakje hier, een belletje daar, een extra wijntje, keihard werken en vooral geen tijd maken voor een stukje zelfreflectie


Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, echt niet, maar vaak gaat het wel zo. Totdat iemand zich gaat beseffen dat dit niet langer zo gaat, dat je door dit gedrag jezelf en je dierbaren alleen maar tekort doet.

Jouw meest kwetsbare deel hoeft niet langer afgedekt te worden, sterker nog, dat moet je ook niet willen. Onder de muur van bescherming, bevindt zich een vrije ruimte in jou. Het is juist in die ‘ruimte’ dat ‘de universele bron’ jou wil voorzien van liefde, van kracht en van goddelijke vrouwelijke manifestatie kracht. En alles waar je naar verlangt, met hart en ziel.

Stop met vluchten, stop met verslavend gedrag en heb de moed om jezelf serieus te nemen en verwacht niet (langer) dat een ander jou gelukkig maakt.

Je bent op een punt gekomen dat het universum jou in alle facetten onder de aandacht heeft.

Je bent rijp voor een echte verdiepende stap op jouw unieke levenspad.

Pijn is niet fijn, maar wel een prachtig teken om een helende beweging te maken

 

Besef, dat onder de laagjes van pijn al heel wat vruchtbare zaadjes klaar liggen, die door jou en via jou het levenslicht gaan zien. Jij hoeft alleen maar bereid te zijn om deze innerlijke reis met jezelf aan te gaan. Daar is het nu een prachtig mooi moment voor. Waarom nog langer wachten?

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.