Je hebt niet voor jezelf geleefd ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland


Alleen zijn is niet enkel jouw weg naar de waarheid. Het is de weg van iedereen.

Het is de enige weg.

Je hele benadering, vanaf het allereerste begin, is “verkeerd” geweest.

Ten eerst is het leven een reden op zichzelf


 Op het moment dat je iets/iemand anders tot reden van leven maakt, zit je op de verkeerde weg. 

Iets anders/iemand anders tot reden van leven maken, is een hele verkeerde benadering om naar dingen, om naar anderen te kijken.

Ieders vader sterft vroeg of laat. Ieders moeder sterft vroeg of laat. Ieders kind, vriendin, partner, geliefde, sterft vroeg of laat.

Je hebt niet voor jezelf geleefd.

 

Je hebt altijd iemand anders NODIG gehad als REDEN om te leven. Die reden kan elk moment verdwijnen. Je vrouw kan elk moment verliefd worden op iemand anders, je man kan elk moment vreemdgaan en je inruilen voor iemand anders, je kind kan geen contact meer met je willen, een geliefde kan dood gaan, zelfs een dier kan je een REDEN voor leven geven. En ook een dier zal eens doodgaan. We worden allemaal ziek, geliefden worden ziek en vallen weg.

Je bedrijf kan failliet gaan, je huis kan afbranden, je kunt je baan kwijtraken, je kunt je spullen en je huis kwijtraken en dakloos worden.

 

Zodra je iets anders dan je EIGEN wezen REDEN maakt om te leven, beledig je jezelf. Je vernedert jezelf. En dit soort vernedering wordt ondersteund...

 

Je ouders hebben dit ondersteund. Iedere ouder wenst dat hun kinderen voor hen leven. Het is een heel vreemde wens, een heel vreemd verzoek, want als deze wens vervuld wordt dan kan niemand in deze wereld leven.

Jij moet dan voor jouw vader leven, voor je moeder leven, en jouw vader moet weer voor zijn vader leven, en jouw moeder voor haar moeder. Jouw kind moet voor jou leven, en je kleinkinderen moeten voor hun ouders leven en hun grootouders.

 Maar niemand leeft voor zichzelf, en tenzij je voor jezelf leeft, kun je GEEN vreugde vinden. Geen enkel waarachtig geluk. 

Je hebt je leven gedegradeerd. Je hebt je waardigheid verloren, je zelfrespect.

Jouw ouders dienen voor zichzelf te leven en zij dienen voor zichzelf te sterven. Jij kunt NIET voor je ouders leven, je kunt niet voor en met je ouders sterven. En dit doet de mens wel. Men leeft en sterft met de geliefden mee. We lijden wanneer iemand sterft, iets in ons sterft mee. We leven helemaal niet echt. We sterven niet bewust. We lijden continue.

 

Hoe kun je het leven van een ander leven?

 

Het beledigt de ander niet wanneer jij voor jezelf leeft. Als ouders echt begrip zouden hebben, dan helpen ze hun kinderen om onafhankelijk van hen te zijn. Als geliefden werkelijk begrip voor elkaar hebben, dan helpen zij elkaar om onthecht, in vrijheid, in onvoorwaardelijke liefde, onafhankelijk van elkaar te zijn.

Dit zodat er GEEN fixatie ontstaat zoals een moederbinding, vaderbinding, man-vrouwbinding, kind-ouderbinding, dier-baasbinding, vriend-vriendinbinding.

ALLE fixaties (bindingen/gevangen) zijn afkomstig van een pathologische mind.

Alleen vrijheid en het totaal voor jezelf leven, is een teken van spirituele gezondheid.

Je zult dienen te leren voor jezelf te leven. Je zult dienen te leren om alleen te kunnen leven.

 Anders zul je voor eeuwig een gevangene van een ander zijn. En dit is zeer ongezond.

De leegte welke in ieder van ons leeft, kan nooit door een ander worden opgevuld. Het opvullen van die leegte met anderen is een ziekelijke, egoïstische aangelegenheid.

Je dient van deze ziekte genezen te worden. Anderen dienen je daarbij te helpen, anderen dienen dit NIET te voeden.

Wanneer anderen dit voeden en in stand houden, dan doen zij dit puur uit eigenbelang, het komt voort uit diezelfde leegte welke jij ook ervaart.

Een gezonde ziel vraagt niets van anderen, verlangd niets van anderen, hoeft niets van anderen. Een gezonde ziel heeft de leegte in zichzelf opgelost. Een gezonde ziel is heel van zichzelf. Een gezonde ziel bemoeit zich niet met anderen en houdt zich niet met anderen bezig.

Een gezonde ziel geeft enkel. Deelt enkel.

Een gezonde ziel leeft in overvloed, en een gezonde ziel stroomt over van liefde, geluk, vrede, rust en waarheid.

Een gezonde ziel kan heel goed alleen zijn, een gezonde ziel is volledig geheeld, in balans, geheel onafhankelijk en deze gezonde ziel leeft bewust en sterft bewust.

In vrijheid. 

In waarheid.

In liefde.

In gelukzaligheid.

Één en heel. 

Als stralend bewustzijn.

Verlost.

Rani Savitri 


 

Releasing your family's energy

 

Wij worden geboren in de blauwdruk van de overtuigingen, emotionele gewoonten en familieachtergrond van onze ouders. De ziel kiest ervoor om bij bepaalde ouders geboren te worden, en hun genetische opmaak, aanleg en culturele mentaliteit over te nemen, om verschillende redenen:

 

❥ 1) Er kunnen hier mogelijkheden en kansen liggen waar de ziel van profiteert,

 

❥ 2) Er kunnen (zware) uitdagingen liggen die de ziel wil doorstaan om te leren en te groeien.

 

Lichtwerkerszielen verlangen ernaar om zich vanuit het hart uit te drukken en doen dit door het op angst of ego gebaseerde deel van de energie van hun familie te overstijgen.

 

De ziel doet haar lichtwerk door voorbij de blauwdruk van de familie te gaan, voor zover deze op angst is gebaseerd. Het lichtwerk gebeurt als de ziel het oude van binnenuit transformeert. Het loslaten van de op angst en controle gebaseerde energie van je geboortefamilie helpt de familielijn en het collectieve bewustzijn als geheel om van ego-gebaseerd naar hart-gebaseerd bewustzijn te gaan.

 

 Veel lichtwerkers voelen zich als vreemden binnen hun eigen geboortefamilie, ze voelen zich anders en onbegrepen en lijden hier psychisch onder. Jeshua zal erop wijzen hoe de eenzaamheid en het gevoel van verraad dat kan ontstaan wanneer je afstand neemt van je familie, eigenlijk deel uitmaken van je zielsreis.

 

Het loslaten van de energie van je ouders of familie is naar binnen gaan en de wortels van je ziel terugvinden: je kosmische oorsprong die voorafgaat aan en verder gaat dan je aardse persoonlijkheid. De energie van je familie loslaten is jezelf heroriënteren van het verleden naar de toekomst, Jouw toekomst.

 

Jeshua behandelt vragen als: hoe een gevoel van harmonie te behouden nadat je 'afhaakt', hoe om te gaan met negativiteit en vijandigheid, hoe schuldgevoelens of een te sterk gevoel van empathie, medelijden en verantwoordelijkheid los te laten, en hoe de behoefte te overwinnen om geaccepteerd, begrepen, geliefd te worden door je familie om wie je bent.

 

Releasing your family's energy (Engelstalig)

 

❥ Vanavond, zondag 19 juni 2022, 20:00 uur

❥ Pamela Kribbe channelt Jeshua

 Inleiding en meditatie door Gerrit Gielen

 

 Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.