De stap naar overgave ♥ Astrid Esmeralda ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Vandaag is het moment om te zien waar je nog steeds op de rem staat en waar je nu werkelijk mag doorschakelen. Iets werkelijk anders mag gaan doen.

 

Alle inzichten die je in de afgelopen jaren hebt vergaard, hebben je voorbereid op deze stap.

 

De stap naar overgave, de stap naar volgen. Niet langer vasthouden aan oude overtuigen die maken dat je jezelf niet helemaal geeft aan het leven. Echt, maar dan ook écht zien dat deze tijd voorbij is en dat een nieuwe deur voor jou wil opengaan.

 

 

Jij was het al die tijd die vasthield.

 

Vasthield aan oude patronen. Nu kun jij het zijn die ermee breekt. Het is tijd. Geen excuses meer, niet morgen of volgende week maar vandaag. Waarom niet? Of geloof je dat het morgen makkelijker zal zijn?

 

Weet dat je meer dan voldoende kracht en wijsheid hebt vrijgemaakt om nu, precies op dit moment, jouw Nee tegen overgave te doorzien en zacht te worden.

 

Je wilde misschien pijn voorkomen, zekerheid behouden.

Logisch maar het hoeft werkelijk niet meer. Liefde wacht op jou zoals ze altijd al op jou gewacht heeft. Ze zal je met open armen ontvangen.

 

Herken je koppigheid, herken en erken je verlangen naar controle maar stap toch bewust in het grotere veld waar de hoogste versie van jouZelf wacht. Geef mee.

 

Trek je ja-maars op het allerdiepste niveau in twijfel en overweeg dat het Leven het werkelijk beter met je voorheeft dan jij misschien denkt.

 

Bescherm je niet meer achter gelijk hebben over of gebrek aan een gevoel van veiligheid. Je bent veilig in jouw diepste overgave, dus breek maar. Breek uit, breek door.

 

Neem je eigen Goddelijke hand maar aan. Het is tijd!

 

Astrid Esmeralda

www.dichterbijmij.com