De buitenwereld raakt snaren aan in onze binnenwereld ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Oproep voor Lichtwerkers

 

Er zijn veel verschuivingen gaande, in het klein en in het groot, in het zichtbare en in het onzichtbare. Ze raken hele diepe snaren aan en leggen alle verborgen angstlagen open. 

In de buitenwereld: die raken de snaren in onze binnenwereld die we nog niet geheeld hebben.

Ze nodigen ons uit om de enige Waarheid, die alleen vanuit Liefde gezien kan worden, volledig te omarmen. Dat betekent ook dat je steeds vaker keuzes zult ‘moeten’ maken.

Zie het als kansen die voor jou absoluut prioriteit hebben in jouw leven.

Het is duidelijk dat we allemaal door inwijdingsfasen heen gaan die ons uiteindelijk meer naar onze ware kracht, naar onvoorwaardelijk liefdevolle harts-perspectieven  en vooral naar onze Bronverbinding zullen leiden.

We blijven overeind waar nodig, we ontwaken met een versnelling die nog nooit eerder kon gebeuren, en we zullen ook door de Lichtwereld ingezet worden waar we van betekenis kunnen zijn. 

Je mag contact maken met je fysieke en geestelijke lichtfamilie en veel licht sturen naar de hele planeet en ook naar het land waarin je woont. Straal een paar keer per dag, elke dag enorme hoeveelheden licht uit vanuit je lichaam. Dit kost je geen energie. Dit geeft je zelfs kracht.

Het is echt hoog tijd om alle 3D plaatjes en - verwachtingen over je oude leven los te laten en de nieuwe levensstroom vanuit een open hart toe te laten.

Volg wat er op je pad komt wat je vrede en rust geef. Wat kloppend voelt vanuit jouw intuïtie en innerlijke weten bezien.

 

Neem de keuze om je vaker af te sluiten van tv en social media en ga mediteren om innerlijke vrede, rust en licht in jezelf te bewaken.

 

Kies nu alleen nog maar voor wat voedend is voor jouw bewustzijnsgroei, zelfs als dit een uitdaging betekent, of ‘iets moeilijks’ omdat het oude angsten triggert.

Adem er doorheen: Er zal steeds vaker een beroep gedaan gaan worden op de Goddelijke Aanwezigheid in jou.

Je ziel ontwaakt in 5D of hoger. Dat maakt ook dat jouw verbinding daarmee, en je vertrouwen daarin enorm in kracht zal toenemen.

Wees zachtheid voor jezelf, wees de vrede in jezelf die je ook wenst voor de buitenwereld. Jouw energie van vrede en kracht, doet iets met het collectieve bewustzijnsveld.

Daarom is dit zo belangrijk! Blijf beseffen dat alles zich voltrekt in overeenkomst met het Zielencontract van iedereen. Hoe trouwer je bent aan jezelf, hoe krachtiger je je voelt. Realiseer dagelijks de rust en vrede in jezelf, en doe wat je daarvoor moet doen.

Tamara Beekmans
www.vrouwenkrachtacademie.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.