Confrontatie met bevroren delen ♥ Astrid Esmeralda ♥ Lichtwerkers Nederland


We zitten collectief in een periode van grote vernieuwing maar veel van onze innerlijke systemen zijn er nog niet klaar voor dit nieuwe Zijn al helemaal te laten stromen.

Vanuit reflex in onze systemen bevriezen, vluchten of vechten we nog.

We worden geconfronteerd met bevroren delen, vastgezette delen, we vluchten hier nog voor of we vechten er nog tegen

 

Wat je kunt doen in deze periode is op de eerste plaats niet blind geloven wat jouw systeem je ingeeft. Wat je ingegeven wordt, is namelijk vaak niets anders dan een traumareactie.

❥ En deze reactie van je systeem volgen, maakt dat je dingen langer dan nodig bij het oude houdt terwijl het nieuwe nu wil doorkomen.

Wat het intens maakt voor velen is de innerlijke strijd tussen geloven/weten dat iets wel kan, wel lukt en de traumareactie die ooit is vastgezet die zegt dat het toch niet zal gaan... Ergens heb je jezelf ooit opgegeven.

Ook, en bij sommigen van jullie vooral, komt de persoonlijke impasse op dit moment fysiek tot uitdrukking. Op dit meest verdichte niveau word jij nu losgeweekt van wat niet wezenlijk overeenstemt met jouw hoogste goed.

 

❥ Wat nu gevraagd wordt, is dit gewaar te zijn en je beetje bij beetje over te geven. Steeds weer de vrije ruimte te zoeken in hardnekkige overtuigingen en gevoelsbelevingen.

Kan ik zeker weten dat het is zoals ik denk of voel?

Alles wel ervaren maar het tegelijkertijd doorzien, als schoonmaak van oud en achterhaald.

 

De moeilijkheden die je misschien ondervindt in contact met de buitenwereld zijn niets dan een weerspiegeling van een strijd van binnen


Van binnen zit je vast op een bepaald punt en dit wil nu werkelijk gepasseerd worden. Ont-wikkeling wil..

Maar met dat passeren en losmasseren komt alles wat door bevriezen, vluchten of vechten tegengehouden kon worden, nu meer en meer vrij in jouw systeem.

❥ Je wilt iets misschien mentaal oplossen terwijl jouw systeem het nodig heeft dat dingen langzaam mogen oplossen. Smelten in de warmte van je eigen hart.

Het is voor velen nog geen tijd voor uiterlijke veranderingen, eerst van binnen.. Als jij verschuift in je Zijn naar je ware wezen, voltrekt alles zich daarna vanZelf.

Je kunt nu nog niet weten wie je dan zult zijn, je bent al je hele leven in de ban van een beperkend systeem.

Zoals in de buitenwereld systemen op instorten staan, geldt dat ook voor de binnenwereld.

Niet alleen in jou, maar in iedereen. Dat mag je je realiseren...

 

Sta maar toe wat is, laat de uitkomst los, adem in het nu, vertrouw op het ongekende, laat je verrassen door het mysterie van het nieuwe, dat verschijnt op de juiste tijd.

❥ Jij wordt nu gereed gemaakt om Liefde te belichamen op een manier die jij nu nog niet voor mogelijk houdt.

Ontspan hierin, ontspan in alles wat nu is. Ontspannen Zijn is de beste manier om het Licht en haar helende werk in jou vrij spel te geven..

Astrid Esmeralda
www.dichterbijmij.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief