Gesproken over het mannelijke en vrouwelijke ♥ Gerrit Gielen ♥ Lichtwerkers Nederland

Gewandeld met Pamela in de duinen. De hei staat in bloei - prachtig.

Pamela is begonnen aan haar nieuwste boek: “De verboden man spreekt.”

Gesproken over het mannelijke en vrouwelijke.

Mensen hebben het contact met hun ziel verloren. Voor vrouwen betekent dat verlies van contact met de innerlijke man.

Gevolg: gevoelens van machteloosheid en uiteindelijk depressie. Voor de man: het verlies van contact met de innerlijke vrouw die hem verbindt met de bron. Gevolg: angst die tot agressie leidt. 

- Een agressie die bezig is de wereld te verwoesten. -

We proberen dit verlies aan contact met de ziel vaak op te lossen door het vinden van een partner die ons compleet maakt. Het tragische is dat we door die houding de groei van de partner juist belemmeren in plaats van bevorderen. Een vrouw die van haar partner mannelijkheid verwacht zal die mannelijkheid gaan stimuleren. Ze zal willen dat haar man carrière maakt, veel bezit verwerft en machtig wordt. Pas dan verdient die man haar liefde. Zo houdt ze die man weg bij zijn ziel en stimuleert hem in de verkeerde richting. 

Omgekeerd zal een man die wil dat zijn vrouw heel vrouwelijk is, die vrouw weg houden bij haar mannelijkheid. Hij bekrachtigt daardoor haar machteloosheid.

Zo houdt de mensheid zich al eeuwenlang in een dodelijke wurggreep met verschrikkelijk lijden en verwoesting van deze planeet tot gevolg.

Gelukkig begint er verandering te komen.

Er zijn steeds meer relaties waarin de partners elkaar niet klein houden, maar helpen met hun innerlijke groei. Ze helpen elkaar om uit te groeien tot complete mensen die in contact staan met hun ziel. Ze laten zich in hun relatie met de partner niet langer door hun angsten leiden, maar door liefde voor de ander.

De man stimuleert de vrouw om contact te maken met haar innerlijke man. Hij doet dat bijvoorbeeld door haar aan te moedigen dingen te ondernemen, uitdagingen aan te gaan en met haar talenten naar buiten te treden. Omgekeerd moedigt de vrouw haar partner aan om te voelen, om meer in contact te treden met zijn intuïtie en vanuit die intuïtie te handelen. Ze zal ook het contact tussen hem en zijn kinderen bevorderen.

De basis is natuurlijk de partner niet als man of vrouw zien, en daarmee het deel wat we niet zien onbewust gaan onderdrukken, maar als compleet mens – en die complete mens lief te hebben.

Gerrit Gielen
www.gerrit-gielen.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.