Van lijden (angst en hoofd) naar leiden (overvloed en hart) ♥ Ralph Nelissen ♥ Lichtwerkers Nederland

Ik zie/spreek veel mannen met een prachtig kwetsbaar hart. Deze mannen zijn bang dat hun liefde niet wordt ontvangen en daarom houden ze zich terug.

Deze mannen hebben zoveel liefde te delen met de wereld en toch is er steeds weer een beweging die terugtrekt, waardoor ze zich inhouden.

Mag ik er wel zijn? Ja, en de wond zit diep. Kijk het aan.

Mag ik volledig leven? Ja graag, en ben je bereidt om dat te laten sterven wat niet meer klopt?

Ben je bereid om ruimte maken voor jouw waarheid?

Ben je bereid om ook in het donker te kijken en te voelen?

Het denken neemt steeds weer besluiten op basis van angst (beren op de weg, aannames, oude overtuigingen) en daardoor blijft de liefde (de creatie-kracht) in de verdrukking/beknelling vastzitten.

Zo blijft het patroon van hard werken, je best doen en aanpassen aan anderen zich steeds weer herhalen. Dat is heel frustrerend (het put uit) als je diep van binnen voelt dat er iets anders geleefd wil worden.

Er zit namelijk een vrije man in jou, een wildeman, een minnaar, een krijger en ook die hebben ruimte nodig.

Rauw en diep verbonden met de aarde

 

Diep van binnen is er een andere kracht voelbaar. Een levendige kracht die helemaal klaar is met inhouden, aanpassen en steeds maar weer weg-bewegen van eigen waarheid en eigen plek.

Ja, je plek innemen is spannend want dat gaat over zichtbaar worden. Als het mannelijke iets gaaf vindt is het wel deze uitdaging. Hij wil namelijk zijn wie hij is, hij wil vrij zijn.

Dat onderzoek gaat hij graag aan.

Deze kracht is diep voelbaar vanuit het geslacht en wordt gevoed door de seksuele levensstroom die in iedere man aanwezig is, verbonden met het hart is dit een enorme bron van creatie.

 

Het denken snapt dit niet, want nu komt het voelen aan bod


Dat is een ander gebied die wel graag met het denken samenwerkt.

Diep in iedere man zit een vrije krachtige man die bereid is om zichzelf helemaal uit te kleden. Om helemaal naakt te zijn in zijn kwetsbaarheid en daarin zorgt te dragen voor zijn innerlijke kind.

Gegrond, stevig, aanwezig en vooral menselijk. Hij hoeft niks te bewijzen aan anderen, hij maakt zijn keuzes vanuit een daadkrachtige zachtheid.

Daarnaast is hij compromisloos in het delen van zijn unieke liefde. Hij leefde en als de tijd van fysiek sterven gekomen is zegt hij: Neem me maar mee, klaar voor weer een avontuur.

Hij ademt uit en stelt, hij ademt in en leeft.

Deze mannen willen erdoorheen en er niet meer (vaak spiritueel) omheen. Ze willen midden in het leven staan vanuit ontspanning.

Deze mannen willen waarheid aankijken en voelen of iets klopt of niet. Ze handelen vanuit hun liefde en ja dat kan ook pijnlijk zijn.

Ze zijn eerlijk en blijven daarbij in verbinding. Verbinding is een ware kracht.

Als liefde in de verbinding aanwezig blijft is iedere pijn te dragen.

Ook die van jezelf. Die pijn wil ook gevoeld worden.

Niet alleen maar love & light, het leven kent ook een schaduw. Daar in die schaduw voelt het mannelijke zich ook thuis. Hij schuwt het donker niet met zijn licht.

Pijn is voor het mannelijke de weg naar vrijheid, dat wil hij aankijken net zoals geluk en plezier. Hij maakt hierin geen onderscheid. Hij wil het voelen zodat het helder wordt en een plek krijgt. Hij maakt ruimte om steeds meer te groeien in zijn hart.

Daarvoor hoef hij niet te lijden. Wat er nodig is is dat je je eigen leiderschap wakker maakt vanuit je hart waardoor het lijden (het gekke angstige denken) als vanzelf stopt.

Op jouw plek kan alles door je heen-stromen.

Van lijden (angst en hoofd) naar leiden (overvloed en hart) Het pad van de man.

Ralph Nelissen
www.padvandeman.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.