Universeel AL-bewustzijn oorsprong van alles dat bestaat ♥ Manuela van der Knaap ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Extra beschrijving van de huidige energieën en processen rond 19 maart 2021

 

Dit is een korte extra beschrijving van de huidige energie en processen rond 19 maart 2021. De innerlijke bewustwording gaat snel, maar is best confronterend. In dit artikel uitleg over het vernieuwde AL-bewustzijn en wat de integratie in ons teweegbrengt. Ik wens je veel lees plezier…

Confronterend

 

De nieuwe Maan van zaterdag 13 maart 2021 heeft heel wat in beweging gezet. Allereerst het AL-bewustzijn dat eindelijk op Aarde is aangekomen en bij iedereen een zaadje plant om het vernieuwde AL-bewustzijn binnen te laten. (Lees er meer over in het artikel over de nieuwe Maan: Titel: ‘Bevrijding naar een 5D maatschappij'.

Het is een diep openen van zelfbewustzijn, wat ook enorm pijnlijk kan zijn, wanneer je waarneemt dat jouw persoonlijke overlevingspatronen zichtbaar worden voor jezelf. Hoe meer je met mededogen kunt kijken en accepteren dat het echt zo is, hoe sneller je ook andere keuzes kunt maken, waardoor je heel praktisch veranderingen aan kunt brengen in je leven. (Horoscoop nieuwe Maan: Priapus in Schorpioen  in 5de en 6de huis. Zwarte Zon in het 1ste huis oppositie Diamant in het 7de huis.)

Scheiding

 

Een ander issue dat speelt vanaf de nieuwe Maan, is een diepe eenzaamheid en verlangen terug naar huis, naar de heelheid van de Bron. Er kan zelfs een zweem van slachtofferschap omheen hangen. De polariteit lijkt toe te nemen, waarin de huidige maatregelen van de overheid gezinnen, families en vriendschappen verscheuren. Dit kan ook gepaard gaan met een diep gevoel dat vele wegen nu gaan scheiden. Bij welke kant van de polariteit wil jij horen, bij de schapen of de wappies? De angsten zijn diep en intens en van daaruit lijkt het de enige keus te zijn die we hebben. 

En het is van belang dat we het verdriet en de boosheid rondom de afscheiding toelaten, zodat deze diep gevoeld en geheeld kunnen worden.

Maar het vernieuwde AL-bewustzijn werkt geruisloos door en maakt van binnenuit mensen bewust van de polariteit en dat we in de basis ontstaan zijn uit hetzelfde bewustzijn. (Horoscoop nieuwe Maan Venus conjunct Neptunus, Zon en Maan in Vissen 10de huis. Venus is Heer van de zwarte Maan conjunct Uranus in Stier, die in deze horoscoop van de nieuwe Maan in het 12de huis staat en de gecorrigeerde staat in het 11de huis.)

 

Uit hetzelfde AL-bewustzijn

 

Wij zijn al langere tijd verbonden met het vernieuwde AL-bewustzijn tijdens mijn webinars, consulten en workhops, maar nu dit ook voor iedereen in het collectief aankomt, wordt alles wat op dualiteit is gebaseerd, omgeven door zijn oorsprong. Alles wat bestaat, zowel materie (aards) als energie en bewustzijn, donker en licht, komt allemaal voort uit hetzelfde AL-bewustzijn. Dus langzaam op hele diepe lagen, komt het besef dat we helemaal niet afgescheiden zijn of bang hoeven te zijn voor het donker en de afscheiding. Want die bestaat alleen maar in de realiteit van de dualiteit.

 

Einde van dualiteit

 

Ik beschreef in het artikel van de nieuwe Maan een nieuw soort Amethist, de Wortel Amethist, omdat de werking van dit mineraal enorm goed aansluit bij het huidige proces van integratie van het vernieuwde AL-bewustzijn. Tijdens een extra webinar met deze Wortel Amethist werd nog meer helder wat we allemaal tegenkomen in onszelf als we het vernieuwde AL-bewustzijn willen integreren in alles wat we zijn. Het was een bijzondere ervaring om dit met elkaar online te doen. De warme paarse energie van het mineraal zorgde met veel compassie dat we bij de spanning van afscheiding in onszelf aanwezig konden zijn. Er werd zelfs gedeeld dat het donker geen angst meer opriep, maar vooral de heelheid die alles omgeeft en dat maakt integratie heel eenvoudig. Dit is wat het AL-bewustzijn ons komt brengen: het einde van de dualiteit en afscheiding in onszelf. De heling vindt van binnen plaats bij ieder mens. Bij de één snel en bij de ander langzaam. We hebben allemaal een andere route, maar het zaadje is geplant en gaat de komende weken of maanden ontkiemen in een perfecte timing.

Ook de energie van de volle Maan van zondag 28 maart 2021, die nu aan het opbouwen is, laat een diepe transformerende energie zien. Het gaat om transformatie naar vertrouwen in jezelf en je ware intieme verbindingen met anderen. Dus de diepe transformatie gaat nog even door.

 

Heb vertrouwen, heb het goed…

 

 

© Manuela van der Knaap 
www.inzichten.com


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.