Ultieme vrijheid door transformatie van overlevingsmechanisme ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

Ons reptielenbrein is altijd heel nuttig geweest voor ons evolutieproces, omdat het ons hield overleven. Maar nu beperkt het overlevingsmechanisme ons en vertraagt het ons spirituele proces.

Het probleem van onze linker hersenhelft, het reptielenbrein, is echter dat het zo onbewust is. Het zijn ingesleten karresporen, vaak met een verdedigingsmechanisme met defensief gedrag.

Omdat je aandacht erop gericht blijft, is het vaak een voedingsbodem voor angst. Als je angst verwacht en je op deze verwachting reageert, kun je deze moeilijk transformeren.

 

Dus als je je ergens tegen verzet op dat moment, kun je er in ‘‘vast” blijven zitten


Door voortdurend aandacht te geven aan je angsten en door te proberen deze te ontkennen of te onderdrukken, blijft je trillingsfrequentie bizar laag. En dit leidt tot stress. Oude perceptuele gewoonten vertragen nog meer en stoppen je levensstroom en energie; je ontkent het bestaan van je eigen ziel op dat moment. Je blokkeert je innerlijke leiding, je behoudt je angsten en je houdt je gevoel van tekort in stand. Dit zorgt ervoor dat je geen goede keuzes kunt maken, waardoor je veel in pijn en lijden zit.

❥ Vanuit je rechter hersenhelft kom je in je vollere en verruimde bewustzijn. Hier bevinden zich je creativiteit, groei en ontlading van je emoties. Hier zit je groei.

Het helpt wanneer je je trillingsfrequentie verhoogt, dan ontstaan er mogelijkheden om vanuit je hogere bewustzijn je overlevingsmechanismes op te sporen en uit te schakelen door nieuwe karresporen aan te leggen door middel van de 21 dagen programmering. Onbewust gedrag van jezelf leer je te doorzien en langzaamaan transformeer je tot een wezen zonder pijn, waarbij je je bewust bent van jezelf, hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je reageert. Vervolgens maak je keuzes hierin. Als je in het hier en NU leeft, kun je heel snel schakelen in je brein van links naar rechts. Hierin kun je letterlijk per moment in een nieuwe werkelijkheid stappen. Door de hoge trillingsfrequentie op Aarde is dit nu echt mogelijk.

❥ Let op je ‘‘gewoonte-denken, maak je ervan los door er iets anders voor in de plaats te zetten en reageer vanuit je hart en ziel in plaats van uit je overlevingsmechanisme (reptielenbrein).

 

We groeien allemaal nu en het is niet meer tegen te houden, het ontmaskeren en blootleggen van oude conditioneringen. Onze oude lineaire manier van waarnemen is aanleiding tot onbewust denken én onbewust gedrag. Dit is doorgegeven van generatie op generatie, van moeder op ongeboren kind. Het is een overlevingsinstinct van de reptielenhersenen en het voldoet aan de behoefte van de linkerhersenhelft om pijnlijke herinneringen, die pijnlijke gevoelens met zich meebrengen, te onderdrukken.

❥ Deze gewoontes zorgen voor afgescheidenheid in jezelf en de buitenwereld, adrenaline aanmaak, schijnzekerheid, ego verheerlijking en vermijdings- of vluchtgedrag.

 

Dit denken leidt tot uitputting en vermoeidheid


Als je dit leert herkennen, kun je een begin maken om je open te stellen voor een andere manier van waarnemen en je bewust worden van de patronen vanuit je overlevingsmechanisme en blinde vlekken. 

Je zult, door een nieuwe manier van denken te ontdekken, doorkrijgen dat deze patronen niet meer voor, maar tegen je werken, waardoor je gemotiveerd raakt om ze te gaan onderzoeken.

Hiermee ben je onmiddellijk losgekomen van je identificatie ermee.

Als je doorkrijgt dat het je niets meer oplevert, raak je gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan; hier is het ontwaken van je hogere bewustzijn al begonnen en komt er ruimte voor intuïtie.

© Tamara Beekmans
www.vrouwenkrachtacademie.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.