Spirituele groei en contact met 'de Goddelijke bron' ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Spirituele groei en contact met de ‘Goddelijke Bron’ en hoe je ‘leiding’ kunt uitnodigen in je leven.

 Je hogere zelf kan je zien als een soort persoonlijke telefonische verbinding naar de Goddelijke Bron. Wanneer je je meer bewust wordt van de aanwezigheid van je ziel kan je leren hoe je de telefoon het beste kunt bedienen zodat de Bron bewust tot je kan spreken. 

 

 

De bron laat zich zien en spreekt tot ons in diverse gezichten en verschijningen.

 

De vorm die in het moment naar jou uitreikt is op dat moment altijd degene die jou het beste dient. (Dit kan een Gids zijn, Engelen, opgestegen meesters enzovoort).

 

Bewuste spirituele communicatie kunnen ontvangen geeft je veel voordelen.

 

Door jezelf te helen en door regelmatig bezig te zijn met andere spirituele activiteiten (meditaties, dansen, muziek, natuur) bouw je nog meer bewuste en helende energie op. Na gelang van tijd bouwt deze energie zich dusdanig op, niet alleen voor jezelf maar ook op een spirituele wijze voor jouw ziel. Dan ontstaat er groei van de ziel, ziel evolutie. 

 

Stel je deze energie eens voor als heilig water en je ziel als een fontein. Wanneer de energie meer en meer opbouwt dan loopt de fontein dus over en er ontstaat een krachtstroom, flow! Dit zijn de momenten dat onze eigen heling ook heling wordt voor de mensen om ons heen.

 

Goddelijke energie stroomt door ons heen en overspoelt ons en de wereld om ons heen.

Wanneer wij spiritueel groeien, kunnen we niet alleen deze informatie ontvangen maar ook in gevoel waarnemen en de oorsprong leren herkennen en omarmen. Hetgeen wij naar verlangen heeft een bepaalde frequentie. Waar wij van dromen en werkelijk het verlangen hebben om te manifesteren in de fysieke wereld heeft een hogere frequentie dan onze huidige staat.

 

In het bijzonder wanneer wij moedig en groots durven dromen en ook daadwerkelijk bereid zijn moedige stappen te zetten om onze dromen waar te willen maken.

 

❥We hebben dan echt te maken met een diep verlangen om de waarheid van onze ziel te manifesteren in de fysieke wereld.

 

Als dit verlangen vanuit een werkelijk zuiver en gecentreerd hart voortkomt (in plaats van simpelweg alleen maar geld te wensen vanuit angst en tekorten of manipulatief gedrag) dan reik je uit naar levenservaringen en overvloed met hogere frequenties. Je bent op dat moment een magneet voor overvloed en jouw 'zijn' is zeer aantrekkelijk voor andere, dit omdat je onbewust heel veel vitale en inspirerende levensenergie uitstraalt.

 

Wanneer we bereid zijn om aan onszelf te werken om obstakels te verwijderen, door te werken aan onze eigen geloofssystemen (on onszelf en het Universum), negatieve patronen doorbreken en afstand nemen van gezelschap met lage energie, dan zullen er hogere frequenties in ons geactiveerd worden.

 

Ons hogere zelf is versterkend voor ons in dit soort situaties.

 

Het zal je ondersteunen om je te laten zien wat je kunt creëren waar je hart werkelijk naar verlangt door aan de relatie met jezelf te werken.

 

Het brengt je in verbinding met jouw kern.

 

Het hogere zelf assisteert je ook om je blokkades op te heffen. Het helpt je de waarheid te zien van een situatie in plaats van een illusie die je vertelt dat iets of iemand jou tegenwerkt.

 

Zo kan je leren de frequenties te onderscheiden van waar we nu zijn tot waar we zouden willen zijn zodat we naar het stadium kunnen gaan van een levens expressie in afstemming met de Goddelijke bron.

 

Je voelt dan dat je je levensmissie aan het uitwerken bent, je leeft je passie en niets kan je stoppen.

Door deze bewustwording voel je je energiek, geïnspireerd en gemotiveerd om aan jezelf te werken, om oneindig gecommitteerd te zijn om alles in het leven te ontvangen in afstemming met het Goddelijke plan en in verbinding met het verlangen wat ligt opgeslagen in ons hart.

 

Je loopt je eigen pad maar je weet ook diep van binnen dat er iets 'hogers' is wat jou ondersteunt op jouw pad, je bent je heilige contract aan het uitwerken in samenwerking met 'de bron'. Wanneer we deze spirituele reis met alle uitdagingen echt gaan leven dan bereiken we een heilige staat en zijn we open om heldere leiding te ontvangen, te vertrouwen en te weten dat het klopt.

 

Wanneer er dan moeilijke thema's en situaties op je pad komen ben je in staat om toch in een vredige staat te blijven en in verbinding te blijven met de leiding die je doet vertrouwen en groeien.

 

Denk maar aan een mooie bloem die zich steeds verder opent. Het kost tijd en geduld voordat de bloem helemaal voluit bloeit.

 

Zo is het ook op jouw pad waar je in verbinding komt met jouw gidsen en andere leiding.

 

Vertrouwen en geduld en de bereidheid om vol te houden ook wanneer er vertraging lijkt te ontstaan zullen je uiteindelijk zichtbare resultaten laten zien.

 

Dit kan heel uitdagend zijn en soms ook lastig en pijnlijk maar het is wel het pad van de waarheid van je hart in plaats van het pad van je ego die jouw hart - en zielswaarheid wilt negeren en overschreeuwen.

En dit levert je uiteindelijk nog meer pijn op en je raakt dan volledig uit verbinding met je authentieke pure kern.

 

Gerda Duin

www.gerda-duin.nl