Luisteren achter woorden ♥ Astrid Esmeralda ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Als je kunt horen wat de intentie achter een boodschap is, achter woorden is, kan dat heel behulpzaam zijn


Waar woorden op zichzelf neutraal zijn, kunnen ze ook gebruikt worden voor minder fraaie doeleinden. Gesproken woorden, geschreven woorden.

Leer daarom luisteren en voelen áchter de woorden. Dat is een groot goed. Het verstand kan niet onderscheiden wat waar is en wat niet. Voor elke waar is ook een niet waar te vinden. Enkel je intuïtie kan dit onderscheid maken. En dit doet ze ook.

 

Via je lichaam kun je signalen opvangen vanuit je intuïtie als iets niet (helemaal) klopt


Durf te luisteren naar de innerlijke belletjes die wellicht binnenin jou rinkelen als je informatie ontvangt. Neem niet alles klakkeloos in maar laat een boodschap via het filter van jouw intuïtie binnen komen.

En een ieder kan dit, intuïtie is in ieder mens werkzaam. Het is de oorspronkelijke verbinding met het Licht, waarlangs zij werkt.

 Het kan wel zo zijn dat deze verbinding vertroebeld is door interne ruis maar uiteindelijk zal ze ook hier doorheen komen.

Bij iedereen!

Blijf, als je dingen ziet of hoort op tv, radio of leest in kranten, rustig en helder voelend in je eigen lijf of iets voor jou klopt of niet. Je intuïtie werkt haarfijn en onmiddellijk. Je moet enkel ontdekken hoe ze met jou communiceert.

Heb je dit eenmaal ontdekt, dan is ze je grootste bondgenoot. Zij vertelt je direct of informatie gemanipuleerd of gekleurd of zuiver is.

Hoe meer het Licht vrij door je stroomt, hoe sneller en helderder dingen je zullen opvallen

 

Verdraag dan vervolgens wat je binnen krijgt aan 'informatie'. Laat het toe in je bewustzijn. Blijf rustig, val niet in angst, boosheid of onmacht. Leer te zien dat niets is wat het lijkt. Verdraag dit. Dit is nooit anders geweest, maar we staan nu wel voor een enorm belangrijke stap om oud voor nieuw in te kunnen ruilen.

En weet: Jij bent sterk genoeg, jij bent Licht genoeg. Verbonden met de bron, zal niemand je 'de pis nog lauw kunnen maken'. En maak dan rustig jouw eigen keuzes!

Durf hierin ook alleen te staan.

Blijf in jouw innerlijke Vrede en volg wat jouw hart jou ingeeft.

Durf illusies en schijnveiligheid te verliezen


Ze dienen je niet en hebben dit ook nooit gedaan, ze hielden je klein en afhankelijk maar zo ben je nooit bedoeld geweest. Dit was de dwaalweg die we met elkaar hebben afgesproken een tijd te lopen.

Maar de afspraak was óók dat we hier als mens en mensheid op enig moment uit zouden ontwaken. En dat moment kan nu zijn. Voor elk mens is de eerste stap dat het Licht weer aangaat. Op dat moment bestaat de oude mens niet meer maar is ze nieuw geworden. En uiteindelijk zal deze nieuwe mens de nieuwe wereld creëren.

(Uit haar boek: Zwijgend Goud)

Astrid Esmeralda
www.dichterbijmij.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.