Laat het zijn... ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

 

❥ Verzet je niet langer tegen de brok in je keel. Vecht niet om je tranen binnen te houden. Zachte kwetsbare kracht is de bron van het heilige vrouwelijke.

Die traan die over je wang rolt maakt je echt, maakt je puur en komt rechtstreeks vanuit je essentie.

Het niet willen huilen in het bijzijn van derde of het willen vermijden de trilling van verdriet in je stem te delen met anderen is een vluchtmechanisme. Dit wordt door je lichaam herkent als een agressieve vorm van vermijding, je verliest hierdoor het contact met zowel je fysieke, emotionele en energetische lichaam waardoor de cellen in je lichaam een seintje krijgen om te verkrampen.

Hierdoor ontstaan in eerste instantie fysieke klachten als hoofdpijn, rugpijn, spierpijnen, gewrichtspijnen enzovoort. Op lange termijn kunnen die klachten nog erger worden en overgaan in ontstekingen of nog erger.

Het tonen van emoties is een uiterst vrouwelijke kwaliteit (zowel in de man als de vrouw) en is een prachtige uiting van authenticiteit. Emoties hebben een functie en het durven uiten van emoties maakt een mens dat op slot zit veel meer open, oprechter en puur. Het verzetten tegen emoties komt vaak voor als mensen zich ergens op een diepe laag voor schamen, schuldig over voelen of zichzelf niet helemaal accepteren. Hierdoor ontstaat er een soort schijn hardheid, waardoor je je uiteindelijk alleen nog maar verdrietiger en zelfs eenzaam van gaat voelen.

 

Laat jezelf zien zoals je bent, het is makkelijker gezegd dan gedaan maar wel nodig om in je ware kracht te kunnen komen


Als jij je emoties durft te delen ontstaat er een diepe verbinding met je eigen hart en vanuit dat punt is het ook mogelijk om een diepe verbinding met iemand anders aan te gaan.

❥ Iedere traan die mag stromen en ieder woord wat opgekropt zit in de keel en daar bevrijd wordt is een daad van zelfliefde.

Dit maakt dat jij meer de verbinding kunt ervaren met jezelf en de balans die dan ontstaat tussen je fysieke, emotionele en energetische lichaam bewerkstelligt dat alles in jou en om jou heen weer meer gaat stromen.

Het leven kan dan echt weer door je heen stromen en jij bent weer onderdeel van het leven geworden.

Daarom... verzet je niet tegen emoties. Laat het zijn!

Gerda Duin
www.gerda-duin.nlEen nieuwe verlichtingsactivatie met Davy Diekstra op zondag 12 september 2021, 20:00 – 21:00+ uur.

In deze maandelijkse activaties houden we ons bezig met het oplossen van de sluier tussen jou en wie je daadwerkelijk bent. We reizen af naar de multidimensionale realiteit van de ziel die in ons aanwezig is en implementeren heling op velerlei manieren.

 

Deze keer zal de activatie wat anders zijn dan normaal: we gaan ons bezig met de invloeden uit vorige levens en hoe je hier meester over kunt zijn.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.