Hoe dan ook word je naar jouw Licht - en Liefdeskracht geleid! ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Het is heel normaal voor deze tijd dat we met veel veranderingen te maken krijgen


Soms lijken ze in eerste instantie alles behalve positief. Het is ook begrijpelijk dat er bij veel mensen meteen weer gedachten opkomen over dat het alleen nog maar slechter zal worden. Vanuit een emotioneel veld vol oude ervaringen lopen we al weer vooruit op allerlei minder leuke gevolgen, slechte aflopen of rampenscenario’s. En ook dat is menselijk. Want we dragen allemaal oude handtekeningen vanuit oude levens waarmee we gebrandmerkt zijn. Klaar om van het aardse toneel afgevoerd te worden, mild uitgedrukt.

Maar wanneer we daar even niet in mee gaan, eerst tot ons laten doordringen wat we allemaal al overleefd hebben, en hoe ons bewustzijn daardoor gegroeid is, dan zien we dat er mogelijk ook iets heel bijzonders en hoopgevends aan de hand is!!

Achter alles wat wij als mens meemaken zit een grote stuwende creatiekracht die iedere ziel hoe dan ook naar het licht wil leiden. Gelukkig heeft onze persoonlijkheid maar een beperkte invloed op die kracht. De invloed, die we vanuit onze vrije wil hebben, komt voort uit gedachten we op situaties plakken. Dan is de volgende vraag: Hoeveel waarde hechten we aan onze eigen gedachten?

 Wat er mogelijk ‘mis zou kunnen gaan’ is grotendeels ingekleurd door oude ervaringen.

Hoeveel innerlijk werk we er ook mee gedaan hebben; in onze diepste vezels staat nog altijd een oud brandmerk


Een oude handtekening waarmee we talloze keren ‘niet goed genoeg bevonden’ zijn. Dat ‘niet goed’ voelt dan zó waarschijnlijk, zó echt, dat ons gevoelslichaam er automatisch op begint te reageren. En dan is het maar een klein stapje verder om allerlei oude drama's op het hier en nu te gaan projecteren.

De zwaarte van die oude herinneringen – wat in feite onze echte ervaringen uit vorige levens zijn! - zorgen ervoor dat we in een negatieve spiraal terecht komen. Weg bij ons licht, bij onze liefde en – het meest fnuikend van alles: bij ons huidige bewustzijn.

De frequentievelden waar we dan mee resoneren kunnen veel minder licht vasthouden, waardoor we in een soort zinloze, trieste mist gevangen raken


In die mist voelt ons ware geluk, onze ware vervulling als onbereikbaar. En de buitenwereld (maatschappij, politiek, onrecht, leugens, afleiding, verleiding, leegte etc.) werkt als een perfecte reminder voor alles wat ons ooit onderuit gehaald heeft.

Het kan ‘m al in hele kleine dingen zitten. Zoals slechte berichten lezen, iets horen waar je van schrikt, of jezelf niet lekker voelen. Of slechter slapen. Voor hoeveel mensen is goed slapen op dit moment al een hele uitdaging? Hoe gevoeliger je bent, des te meer je op collectieve en kosmische invloeden zult gaan reageren. We staan vooral ’s nachts, als we in een diepere ontspanning gaan, meer open voor zowel lichte als duistere impulsen.

 

Maar onze eigen hogere Zelven (die geen duale invloeden van de persoonlijkheid toelaten) zorgen ervoor dat we steeds meer licht kunnen ontvangen. Zij hebben onze groei ‘onder controle’, zij zorgen voor het plan dat het allerbeste bij ons past.

 Hoe meer mensen verantwoordelijkheid gaan nemen voor het helen van hun persoonlijkheid, en voor het verwijderen van brandmerken vanuit oude levens, des te gemakkelijker de Lichtkrachten in collectieve velden kunnen doorwerken.

Veel Lichtdragers zijn eerst uit velden weg gestapt waarin nog veel verdichting (en dus minder licht) aanwezig was. Maar na hun eigen zelfheling zijn velen weer teruggekeerd om anderen liefdevol attent te maken op hun gebrandmerkt zijn, en hoe al deze herinneringen doorleefd en verwerkt kunnen worden.

 

 Hoe opener en transparanter jij wordt, des te toegankelijker je wordt voor de begeleiding die uit hogere dimensies komt.

En met dat hogere perspectief kan jouw hele besef over dit leven gaan draaien. De Lichtwereld gaat nu meer en meer op ons inwerken en onze verbinding met hogere dimensies helpen te realiseren.

 

Als gevolg van ons toegenomen bewustzijn gaat ook ons lichaam over naar veel verfijndere structuren

 

Daarom gebeurt er nu van alles in ons fysieke lijf wat onbekend is, wat we (nog) niet kunnen duiden. Dat roept mogelijk onrust of angst op. Maar als we elkaar blijven herinneren aan dat al deze vreemde gevoelens en veranderingen uitingen en aanwijzingen zijn van ons ontwaken, en dat dit proces ook helemaal synchroon loopt met onze eigen bewustzijnsgroei; dan is er eigenlijk geen echte reden om ons zorgen te maken!

 Dus: wanneer er iets onverwachts gebeurt; weet dat dit allemaal al ingebed lag in jouw zielenplan.

Het gebeurt om jouw ontwaken te ondersteunen! Momenteel is bij velen het emotionele lichaam bezig om zich te bevrijden van eeuwenlange onderdrukte emoties. Uit het mentale lichaam komen er donkere wolken vrij die nog aan die oude brandmerken gekoppeld zaten. Erken hoe de lichtkrachten steeds meer in jou doorwerken, en wat je meemaakt komt echt in een ander licht te staan.

Structuren en houvasten waar we aan gewend waren vallen om. Wat er om ons heen gebeurt werkt door in de relatie met onszelf, met anderen en met de Lichtwereld. De meest basale 3D zekerheden zoals een gezin, huis, werk, voldoende inkomsten, gezondheid en toekomstdromen kunnen op de helling komen te staan.

Uiteindelijk hebben alle veranderende vormen maar één doel: om ons dichter bij onze innerlijke licht- en liefdesbronnen te brengen

 

Moge deze woorden je bemoedigen en nog meer vertrouwen geven in wat er gebeurt, in wat er in jouw leven verandert en in hoe jouw zielenplan zich in de best mogelijke vorm zal gaan ontvouwen. Verlies nooit het vertrouwen dat dit leven een grote, positieve ommekeer betekent, voor ieder levens wezen in dit universum!

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.