Heb je een relatie met de persoon of met zijn potentieel? ♥ Matt Kahn ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 Als je iemands potentieel op hem/haar projecteert, is de kans groter dat hij/zij zijn onuitgesproken pijn op jou projecteert. Ook al ben je in staat om iemands potentieel te zien, dat betekent nog niet dat hij of zij binnen afzienbare tijd in staat is om het tot leven te brengen. Sterker nog, als je het je doel maakt om iemand te helpen in het potentieel te stappen dat je ziet binnen de context van een platonische, familiale of romantische relatie, heb je niet langer een relatie met de persoon in kwestie, maar een belofte die je op hen geprojecteerd hebt in het worden van de kwaliteiten die afwezig zijn in je eigen relatie met jezelf.

Een relatie hebben met iemands potentieel is als een visioen hebben van de toekomst van je kind. Wat als je plotseling in je geestesoog zag dat je tienjarige zou opgroeien tot één van de meest bekwame en veelgevraagde accountants van het land - om vervolgens je tienjarige kind je belastingaangiften te overhandigen dertig jaar voordat hij of zij in staat is om nieuwe klanten aan te nemen? Net zo belachelijk als dat zou zijn, is het net zo ingrijpend om anderen toegang te geven tot de diepste diepten van je kwetsbaarheden, jaren of levens voordat ze klaar zijn om het menselijk hart met respect, verantwoordelijkheid en zorg te behandelen.

Wat als iemand die zijn emotionele dichtheid op jou projecteert, de manier van zijn ziel is om te zeggen:

“Ik waardeer het dat je de kwaliteiten weerspiegelt die ik op een dag zal meesteren, maar ik ben nog jaren of levens verwijderd van interesse of de mogelijkheid om te zijn wie jij mij op een dag ziet worden.

 

Ik projecteer alleen mijn pijn om je te laten zien wat er allemaal in de weg staat om te zijn wie je wilt dat ik ben


Zodat je koers corrigerende keuzes kunt maken ter ondersteuning van wie je nu bent, in plaats van te proberen een reis te versnellen die ik in mijn eigen tempo afleg. Als je me zou willen eren als iemand die je leert om de kracht van je stem te versterken en om je beter te voelen bij het handhaven van de grenzen die je gevoel van eigenwaarde versterken, zul je waardiger uit deze relatie komen voor de goedheid die ikniet kan bieden, gegeven waar ik ben in mijn huidige stadium van evolutie.”

Dit zijn de woorden die de ziel aan je overbrengt terwijl ze verwikkeld is in het manipulatieve patroon dat je laat weten wanneer iemand in je leven te veel pijn heeft om zich veilig genoeg te voelen voor bewuste interactie.

Wat een verbazingwekkende openbaring om in te zien dat - gelijk aan de veiligheid die je mist wanneer je opgaat in de duisternis van anderen - er een overeenkomstig gebrek is aan veiligheid dat anderen ervaren wanneer je erop staat om gesprekken met bewuste verantwoordelijkheid te voeren, met diegenen die niet klaar zijn om het onder ogen te zien.

Als iemand niet de veiligheid heeft ontwikkeld om zelfbewust te zijn, waarom denk je dan dat hij of zij er klaar voor is om een reis van intimiteit te verkennen, of dat nu als vrienden, familie of geliefden is?

 

Daarom heeft het Universum small talk uitgevonden als een sociale cocon voor degenen die nog bezig zijn met het ontwikkelen van de kopie-vaardigheden om lief te hebben en geliefd te worden.

 

Zelfs in romantische scenario's zijn er mensen die zich seksueel willen engageren om hun eigen pijn te vermijden, zonder even geïnteresseerd te zijn in de intimiteit van communicatie en verbinding. Als je het nuttig vindt om je onschuld bloot te stellen aan dat soort ongelijk verdeelde interactie, dan zijn er genoeg mensen die graag de schoonheid van je lichaam willen ontdekken, terwijl ze de macht naar zich toetrekken die onzekerheden vaak zo gemakkelijk weggeven.

 

Ik hoop dat je deze woorden zult lezen, de relevantie ervan zult voelen en de tijd zult nemen om je niet langer te verhouden tot het potentieel van anderen, inclusief dat van jezelf, zodat je je bewust wordt van je belangrijkste levenskeuzes door elk moment in waarheid tegemoet te treden.

 

Dit is geen veroordeling van iemand, maar een zelfreflecterende kans om jezelf te geven wat niemand anders je kan geven. Met de hoop dat je de lat van ethische waarden in je leven zo ongelooflijk hoog legt, dat het kwantumveld weet dat je eindelijk klaar bent voor een diepte van betekenisvolle verbinding die de deuren van je hart volledig uit de scharnieren zullen blazen.

Vanuit deze ruimte is er niet langer een machtsstrijd die het patroon voedt van degenen die alleen maar willen wat ze van je willen en niets meer, terwijl je geen boetes voor je (te late) belastingaangifte krijgt door te wachten tot een tienjarige het heeft uitgezocht.

Liefde is heftig vandaag. En dit is nog maar het begin.

Matt Kahn
mattkahn.orgBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.