Haarscherpe keuzes maken ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De energie die ons nu begeleidt is een enorm krachtige! Niemand ontspringt de dans van opschoning, die deze energie teweeg brengt.

 Misschien voel je zelf ook hoe je iedere dag weer met iets geconfronteerd wordt dat om een keuze vraagt die exact overeenkomt met wat voor jouw ziel klopt.

De persoonlijkheid kan bijna niet anders meer dan steeds weer een stap naar achteren te doen. Er zijn echt hogere, innerlijke krachten aan zet die het stuur van ons leven in handen hebben genomen, en zij worden duidelijk vanuit hogere dimensies versterkt.

Op de oude manier dingen doen die niet goed voor je ziel zijn (die niet met jouw zielenplan overeenkomen) lukt gewoon niet meer. Doe je het wel, vanuit een automatisme, of omdat een stemmetje van je persoonlijkheid zegt ‘Och, dat kan wel hoor’, dan zul je meteen merken dat je tegen jezelf in aan het gaan bent.

 Al onze keuzes liggen onder een vergrootglas, zodat we echt helder zullen krijgen wat onze bewustzijnsgroei wel of niet ondersteunt.

 

Fysiek zitten enorm veel mensen in de lappenmand


Anders gezegd: ze worden steeds weer naar zichzelf teruggeleid, naar binnen.

Dáár zitten de antwoorden, de doorbraken, de bevrijdingen vanuit de oude, verdichtere lagen die ons nu nog in dualiteit gevangen houden.

Geloof je nog in zwaarte, tegenwerkingen, vechten, mislukkingen, vijanden etc. dan zullen die trillingen ook ‘bezit’ van je nemen. Dat is zeker niet fout of te veroordelen! Want daardoor zullen er innerlijk andere, hogere krachten in ons opstaan die ons meteen 'hogere' intenties of gedachten aanreiken die op Liefde en Oervertrouwen gebaseerd zijn.

 

We kunnen niet anders meer dan onze eigen, unieke weg van de ziel volgen


Alleen die eigen-wijze weg leidt ons naar meer liefde, wijsheid, vreugde en saamhorigheid. De huidige energieën zorgen voor diepgaande processen van bevrijding van de zware frequenties die we in diverse lagen nog dragen, of onbewust blijven aantrekken. En steeds, vlak voor iedere bevrijding, zullen we een keuzemoment krijgen. Om dan een 100% keuze voor onszelf te maken kan soms heel lastig is, omdat we toch vaak rekening houden met anderen tijdens die keuzemomenten. We willen niemand kwetsen!

 Maar juist als we niet trouw blijven aan onszelf zullen we zowel onszelf als die ander tekort doen.

En indien we wel een keuze maken die een ander als pijnlijk ervaart: dan zijn wij de initiators die anderen in stilte aanmoedigen om hun innerlijke opschoningen aan te gaan.

Laat wijsheid je leider zijn, overgave je vriendin en innerlijke trouw je vriend. Gun ieder levend wezen om je heen om hun eigen weg te ontdekken en die, net als jij, met vallen en opstaan, te leren volgen. Op naar het innerlijke Licht!

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlLichtwerkers hebben veel levens geleid die in het teken stonden van spiritualiteit. Ze voelden zich daartoe van nature aangetrokken en belandden vaak in kloosters, tempels of esoterische gemeenschappen.

Het leven in deze aan spiritualiteit gewijde organisaties, zowel in het oosten als het westen, stond vaak in het teken van:

 Verzaking van het lichaam, de emoties en seksualiteit

 Nadruk op het hogere, het geestelijke, het onpersoonlijke

❥ Emotioneel, psychisch en/of lichamelijk misbruik als de organisatie (klooster, tempelorde, gemeenschap) waarvan je deel uitmaakte wereldse machtsdoelen had die jij moest dienen.

Psychologische consequenties hiervan voor vele lichtwerkers:

 Kloof tussen je menselijke en je spirituele kant.

 

 Verwaarlozing van je emotionele behoeftes en je psychologische binnenkant als mens.

 Superioriteitsgevoelens die niet horen bij een hartgedragen bewustzijn.

 Misbruik van je levensenergie, die heeft geleid tot trauma en verkeerde opvattingen over ‘dienstbaarheid’ : jezelf wegcijferen (in theorie je ego, maar feitelijk je passie, creativiteit, originaliteit) werd gezien als hoger terwijl het (menselijke) Zelf juist het kanaal is voor het hogere.

Maria Magdalena nodigt je in deze channeling uit te onderzoeken in hoeverre je nog vastzit in deze oude erfenis. Ze wijst manieren aan om de energetische last ervan los te laten en een meer liefdevolle en geaarde vorm van spiritualiteit te omarmen.

Bevrijd je van de energetische last van oude spirituele levens

 

 Zondag 6 november 2022, 20:00 uur

 Beschouwing en inleidende meditatie van Gerrit Gielen

 Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.