Getriggerd worden om te groeien ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wat jij als liefdevolle intenties in jezelf en op aarde verankert, werkt diep en helend door. Juist terwijl je een nieuwe, prachtige intentie omarmd hebt kan er iets gebeuren wat je pijnlijk raakt. Door dat eerlijk te doorvoelen kun je je nog meer bewust worden van wat er in jou niet met het pure Christus bewustzijn verbonden was.

 

Oude angsten, manipulaties en schijnbare harmonieën maken zich momenteel één voor één duidelijk in ons bewustzijn.

 

Het is alsof de diepste zelfverloochening in de spotlight wordt gezet; dat is geen pretje voor je persoonlijkheid.

 

In ons dagelijkse leven komen we het thema zelfverloochening vaak tegen in relatie met (gebrek aan) zelfvertrouwen.

 

Het voelt alsof je weer even flink onderuit gaat. Meestal komt de trigger onverwachts, of juist als je je kwetsbaar voelt.

 

Daardoor heeft de oude matrix van 'schuld, oordelen en fout gedaan' zo maar weer vat op je.

 

Ineens bevind je je midden in een proces waarbij je opnieuw verstrengeld raakt met oude emoties en negatieve gedachten vanuit gewonde zelfdelen.

 

Als je vanuit je hart rustig toelaat wat je dwars zit, wat pijn doet en welke zelf-ondermijnende gedachten er tevoorschijn komen, blijf je verbonden met het Goddelijke Liefdesveld.

 

Het is goed om uiting te geven aan je innerlijke worsteling, bv. door het te delen met iemand die veilig voor je is. Sowieso met iemand die de innerlijke weg gaat en kan aanvoelen wat je deelt. Daardoor zal er een hoger licht gaan schijnen op de oude onwaarheid die uit jouw systeem vrij wil komen.

 

Mede dankzij alle kosmische, universele en energetische ondersteuning werkt zich naar boven wat ons uit onze zelfliefde en onze kracht heeft kunnen halen. Onder druk van buitenaf hebben we onze eigen waarheid vaak moeten bijstellen of zelfs verlaten. Maar dat zal steeds minder kunnen gebeuren naarmate we autonomer worden en in ons eigen licht blijven staan.

 

We zitten met velen tegelijk in ontgiftingsprocessen, veel oude 'ellende' zoekt zich versneld een weg naar buiten. Vandaar ook veel ups en downs, veel fysieke klachten, onrustige nachten en vermoeiende dagen!

 

Denk niet dat het zwak of slecht is wanneer je weer even één wordt met oude onwaarheden, of met vergissingen over wie jij dacht te zijn. Straf jezelf niet af door jezelf te gaan veroordelen over 'ik ben uit het licht gegaan, ik heb mezelf in de steek gelaten'.

 

Je bent juist een held omdat je dieper door die oude pijnlagen heen durft te gaan en nog meer gaat kijken naar waar je nog beïnvloedbaar was.

 

Als je de bodem van de pijn hebt gevoeld en de geprojecteerde macht van buitenaf die tot zelf-ontkrachting leidde hebt doorzien, dan zul je de kern kunnen pakken van de illusie die jou in de dualiteit, in minderwaardigheid en in gevoelens van afscheiding gevangen hield.

 

Daarna kun je de doorvoelde illusie met intentie voorgoed achter je laten.

 

Bijvoorbeeld: "Ik maak mezelf los van alles wat niet met het pure Christusbewustzijn verbonden is."

 

Dan zal zich de universele synchroniciteit tonen en zal de Goddelijke, overvloedige levensstroom jou met de wind in de rug naar een volgende initiatie brengen.

 

De triggers en de processen die daarop volgen dienen ons dus vooral om ons nog dichter naar ons liefhebbende Zelf terug te leiden.

 

Mieke Vulink

www.miekevulink.nl