Geduld en hogere wilskracht ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Enerzijds zit het ontwaken van de mensheid in een enorme versnelling. Niet ieder mens is echter in dit leven naar de aarde gekomen om te ontwaken. Sommigen hebben het hoogfrequentere liefdesveld, dat de afgelopen 30 jaren veel krachtiger geworden is, nodig om opnieuw in te kunnen incarneren en het vertrouwen in het leven in een fysiek lichaam terug te krijgen. Voor hen is het al meer dan genoeg om zich opnieuw, maar nu zonder levensbedreigende situaties, in de verschillende velden binnen de derde dimensie te kunnen begeven.

 

Maar anderzijds lopen veel mensen, die zich bewuster zijn geworden van met name hun hogere Zelfdelen (die weer met hogere, verfijndere dimensies verbonden zijn) tegen een soort stagnatie in de materie aan.

Hun geest kent reeds een enorme bewustzijnsverruiming. Hun hogere Zelf krijgt steeds meer ruimte van de persoonlijkheid om aanwezig te kunnen zijn en de koers te bepalen die op evolutie en het belichamen van het Liefdesbewustzijn gericht is. Maar de persoonlijkheid heeft eeuwenlang allerlei identificaties opgebouwd die gebaseerd zijn op dualiteit.

 En daar zit de stagnatie die velen nu ervaren.

Het kost “aardse tijd” om het teruggevonden Liefdesbewustzijn, en het veel grotere en mooiere zelfbeeld tot jouw eigen persoonlijkheid te laten doordringen. Zo veel Lichtdragers zijn in talloze levens heel diep in de duisternis afgedaald. Die duisternis zit nog in verborgen hoeken van ons denken, voelen, ontvangen en uiten.

Het vraagt om een permanent krachtige wilskracht (vanuit het hart!) om jezelf van alle restanten van die duisternis te bevrijden


 Het is niet met een paar sessies of workshops te realiseren dat je jezelf in het volle LICHT van jouw onschuld, schoonheid en wijsheid kunt erkennen.

Eis dat vooral niet van jezelf; geef jezelf alle tijd voor de heling en bewustwording waar je naar verlangt.

Laag voor laag mag je het duister uit jouw hele wezen laten wegstromen.

Geef het terug aan wie of waar je het ooit hebt binnengelaten en er 'ik' tegen bent gaan zeggen. Het was een ervaring die op jouw huidige geluk geen grip meer hoeft te hebben!

 Affirmeren wat je WEL bent (Licht, Liefde, heelheid, verbinding, Bron, goddelijk, etc) is een mooi begin. Maar daarmee is er nog geen aandacht, erkenning, acceptatie, liefde, doorleven, troost, warmte en begrip gegaan naar al die andere delen in jezelf die zich nog heel weinig waard voelen.

Sommige delen durven zich amper te vertonen omdat ze zich nog niet stralend, krachtig en heel voelen. Vergeleken met jouw huidige bewustzijn, dat eigenlijk al veel verder is dan wat er nog aan oude imprints in jouw fysieke lijf zitten, voelen ze zich nog altijd “niet goed genoeg”. Het enige wat je hen kunt bieden is keer op keer de volledige aanwezigheid van je hogere Zelf! Wat zij gemist hebben toen ze traumatische ervaringen hebben gehad waren open armen van liefde, en een non-duaal bewustzijn dat volledig begrip voor hun keuzes voor dat moment kon opbrengen. Met daarna zowel alle zachtheid als helder inzicht en een zelfbesluit om het vanaf nu anders te gaan doen. Zodat het jou niet meer zal schaden.

Al jouw oude zelfbeelden dragen een verhaal. Aan sommige verhalen kun je niet voorbij gaan, omdat ze zulke diepe sporen met lage, verstorende frequenties hebben nagelaten die jouw eigen prachtige Licht, dat in jou weer gezien en geleefd wil worden, erdoor gedimd zal blijven worden. Totdat je vanuit het Bronlicht in jou al die oude sporen hebt weggewassen.

Heb geduld, heb begrip, en laat jouw hogere wilskracht niet meer los! Weet dat je alle tijd en applaus vanuit de Lichtwereld krijgt voor dit intense, en immens belangrijke werk wat jij als mens op Aarde kunt doen.

 Waar jij Licht in laat schijnen zullen anderen dat gemakkelijker na jou kunnen doen. Dus het is onzin dat jouw keuze om alles te geven aan jouw bewustwording een egoïstische keuze zou zijn.

Integendeel: je treedt in voetsporen van vele heilige healers die voor ons de weg naar ons hogere Zelf geplaveid hebben!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.