De waarheid over je ware Zelf uit het verborgene halen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Sinds begin November is de werking van alle hogere krachtbronnen toegenomen. We ontvangen veel meer informatie in de vorm van Licht dat ons ‘slapende’ DNA activeert. Energetisch zijn er poorten open gegaan waar we innerlijk op reageren.

Het verlangen naar verbinding met ons ware Zelf, dat puur Licht is, laat zich niet meer aan de kant schuiven door welke aardse bezigheid dan ook.

Alles wat wij als mens geschapen hebben dat met ons eigenbeeld te maken heeft wordt naar een apotheose gestuwd, om uiteindelijk terug te kunnen keren naar ware essentie.

Onze scheppingen kwamen ooit voort uit de hogere, liefdevolle Wil van het Goddelijke, en zijn dus als geïnspireerde vormen ontstaan van waaruit de geestkracht voedend in ons doorwerkte. Maar hoe verder we afdaalden, des te meer we vanuit de persoonlijke wil gingen creëren.

 Het werden creaties waarmee we leegte, door de afgenomen verbinding met het Goddelijke probeerden te vullen.

Door de huidige activering van ons DNA, en daarmee van ons Godsbesef, beginnen we de leegte van bepaalde vormen, gedachten en emoties in en buiten onszelf meer te beseffen.

 

Er is enorm veel aan het verschuiven in het collectieve bewustzijn


We voelen dat niet alleen in onszelf, maar zien het ook bij anderen. In ons toegenomen onderscheidingsvermogen wordt alles uitvergroot. Dat maakt dat we heel snel weten wat oud of nieuw is, schijn of echt, persoonlijk belang of dienstbaar aan het grotere belang, koud of warm licht.

 Maar wat we uit zelfbescherming hebben weggestopt komt net zo hard tevoorschijn: onze eigen lagere zelfbeelden. Deze krijgen we nu aan de lopende band gespiegeld. En dat is het meest waardevol waar we wat mee kunnen!

 

Veel groeikansen liggen in het contact met anderen


Op zielsniveau hebben we elkaar toestemming gegeven om aan elkaar te mogen groeien, zelfs door op elkaars pijnplekken te mogen drukken. Hierdoor maken we elkaar ook bewust van die lagere zelfbeelden. We tonen de ander eigenlijk waar er een doorbraak mogelijk is naar een nog krachtiger besef van onze goddelijke essentie. Dat is pure liefde dus!


 Maar in de praktijk vergeten we dat vaak en raken we weer in oude duale denkbeelden en verwachtingen gevangen.

Ons vermogen om door de buitenkant van mensen en dingen heen te kijken is toegenomen. We gaan de energie achter de mensen, hun woorden en handelingen doorzien. Soms raken we teleurgesteld, omdat het ineens tot ons doordringt dat een ander, waarmee we ons zo verbonden voelden, echt een andere weg blijkt te gaan dan wij. In een ontmoeting krijgen we ineens bewust dat hij of zij ons niet meer kan verstaan. Waar de onderlinge verbinding eerder zo vanzelfsprekend leek te zijn, stroomt het niet meer.

‘Is die ander dan niet goed bezig?’ is wat ons ego dan graag oppert. Hiermee houdt het ego zichzelf buiten schot, en voelt zich al snel ‘de meerdere’. Maar… dat is duaal en veroordelend denken, beide kanten op!

Ieders aanwezigheid op Aarde heeft een functie in het collectieve veld


Als je merkt dat de energie stokt, dat jij je niet begrepen voelt en dat de ander vanuit eigen overtuigingen en normen blijft reageren; dan is die ander eigenlijk goud waard voor jouw heling. Want die daagt je uit om trouw te blijven aan jouw eigen innerlijke weten en je liefdevolle hartfrequentie. Vanuit die verbinding doet ieder waarde-oordeel van buitenaf er niet meer toe!

 Wat overblijft is jouw naakte besef van eigenwaarde…

Veel Lichtdragers weten dat de werkelijke waarde van het leven diep in onszelf ligt te wachten om onthuld te worden. Ont-hullen wil zeggen uit het verborgene halen. Pure esoterie dus!

 De verbinding met ons goddelijke Zelf is verborgen geraakt onder al onze lagere zelfbeelden.

Bij iedere uitreiking naar ons goddelijke Zelf, bij iedere vraag om bevestiging van onze ware essentie, zullen we dus die lagere zelfbeelden tegenkomen. Maar zij zijn niet onze vijanden! Zij zijn de monumenten van onze moed, kracht, gevoeligheid, doorleefdheid, bereidheid om ervaringen op te doen, van onze vermogens om lijden en angst te overstijgen en van onze toewijding tijdens alle zoektochten naar ons Goddelijke Zelf.

❥ Het is enorm bevrijdend om jouw dankbaarheid niet alleen naar die lagere zelfbeelden te uiten, maar ook naar degenen die die zelfbeelden hebben aangeraakt! Daardoor kun jij ze eindelijk weer liefdevol opnemen in jouw Licht.

Puur Bronlicht dringt in het verborgene door, om jouw ware essentie te onthullen, en zal meer en meer door jou heen de wereld in gaan stralen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Hocus Pocus (of toch niet?)

Zondag 27 november 2022, 20:00 uur gechanneld door Wieteke Koolhof

Tarotleggingen of kaartleggingen in het algemeen, hoe kan het dat de resultaten voor mij altijd accuraat zijn? Hoe zit het met het zien van dubbele getallen of meestergetallen en hoe werken we met deze boodschappen?

Hoe kan het dat sommige mensen zo duidelijk fysiek reageren op zonnevlammen en houdt dit verband met onze ontwaking? Wat is de Schumann Resonantie nu precies en hoe gebruiken we deze informatie?

Vrijwel alle specifieke astrologische informatie is gebaseerd op onze geboorte datum, -plaats en -tijd. Waarom is dit? En is Human Design een gechanneld systeem? En hoe kan het dat dit ook zo to the point is?

Is het veilig om een stargate te gebruiken om contact te maken met het buitenaardse? En met welke wezens is er dan communicatie?

Wat gebeurt nu precies als ik energie meet met wichelroedes op oude krachtplaatsen? En hoe kan het dat sommige mensen deze energiestromen amper of helemaal niet waarnemen? En wat is het verschil tussen leylijnen en synchronisatie lijnen?

Knoflook naast de voordeur om kwade geesten te weren of een ruimte energetisch reinigen met zout. Werken dit soort truckjes nu echt of is dit totale onzin?


 Dit en meer in de transmissie Hocus Pocus (of toch niet?) op zondag 27 november 2022, om 20:00 uur.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.