De meest cruciale verschuiving van de menselijke evolutie in de geschiedenis van de aarde ♥ Matt Kahn ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Moge deze energie update helpen je ervaringen te bevestigen en eventuele verwarring te verhelderen wanneer je leeft als een lichtwerker tijdens de meest cruciale verschuiving van de menselijke evolutie in de geschiedenis van de aarde.

Deze ongekende tijden kunnen het zeker behoorlijk uitdagend maken voor lichtwerkers, vooral nu zovelen van ons nog steeds acclimatiseren en zich aanpassen aan het leven in een hogere trillingsfrequentie. In deze meest recente ascensie-update komt Moeder Aarde steeds meer in afstemming met het '5D-bewustzijn', terwijl een aanzienlijk percentage van haar aarde bewoners zich aanpast aan het leven met een hogere bewustzijnsfrequentie.

 

 

Vanuit het hart van mededogen is het interessant om op te merken, dat een percentage van de wereldbevolking net pas leert om te functioneren in sfeer van onzekerheid die de vele spirituele wezens onder ons al jarenlang hebben doorgemaakt, door middel van verschillende helingsprocessen en de 'donkere nacht van de ziel' ervaringen.

 

Terwijl lichtwerkers een klein voorproefje hebben gehad van waar het collectieve bewustzijn op dit moment doorheen gaat, blijven ze bijdragen door de inprentingen van hun kinder- tiener- en jongvolwassene jaren te transformeren. Veel lichtwerkers zijn zich nog aan het acclimatiseren in de grotere diepte van Aanwezigheid omdat ze een hoger niveau van bewustzijn, opmerkzaamheid en hartgerichtheid belichamen als ankers van de Ascentie van de Aarde.

 

Dit betekent dat veel lichtwerkers de ups en downs van hen empathische vermoeidheid kunnen ervaren - waar de meest simpele menselijke taken golven van uitputting veroorzaken, en je gewoon niet zoveel kunt doen als je normaal zou doen onder deze onzekere en interne omstandigheden.

 

Hoewel sommigen denken dat - quarantaine of sociale afstand nemen - de schuld daarvan is, is het in feite een proces van het opbouwen van 'Een onvoorwaardelijk goed voelen in het hier en nu - ongeacht wat de omstandigheden zijn -uithoudingsvermogen' zodat je frequentie blijft stijgen in zijn ongelimiteerde potentie en kracht. Dat het moeiteloos veld kan houden voor een hele planeet zonder er zelfs maar erover na te denken of het op wat voor manier dan ook te micro-managen.

 

Als je begint met het opbouwen van je - 'Ik kies ervoor mij uit te lijnen met mijn hoogste goed -uithoudingsvermogen', is het normaal dat de gevoelens van de tegenovergestelde richting jou kunnen passeren die je kan omschrijven zoals vermoeidheid, leegte, verveling en uitputting. Als je ego zich ermee begint te bemoeien en zich wil identificeren met dit proces, kan het ervaren worden als verdriet, schuld, schaamte, depressie en verschillende golven van angst en eenzaamheid.

 

De sleutel om uit de neiging van het ego te komen om elk gevoel persoonlijk te nemen als bewijs dat je de laagste versie van het zelf bent, is door het te zien vanuit het gezichtspunt van een hoger bewustzijn.

 

Herhaal de volgende woorden om een dergelijke verschuiving en opluchting te ervaren:

 

“Ik accepteer dat de meest ongemakkelijke gevoelens die ik ervaar, geen bewijs of verklaring zijn van een lagere trillingsfrequentie die ik claim te zijn als de mijne, ongeacht wat mijn ego suggereert, concludeert of aanneemt. Als er een lagere trillingsfrequentie op te merken is, zijn het de lagen van de emotionele dichtheid die uit het collectieve bewustzijn worden gezuiverd. Wanneer ik de evolutie van het leven wil interpreteren vanuit mijn ego in een oordeel over mijzelf en anderen, vertraagt deze dichtheid het proces.

 

Als de mensheid grote hoeveelheden dichtheid opruimt, kan dit alleen maar een teken zijn dat er een hogere vibratie opkomt. En omdat ik een lichtwerker ben die al op het licht is afgestemd, mag ik het genezingsproces van de mensheid ondersteunen in absolute overeenstemming met de goddelijke wil van de Akasha-kronieken - door mijn ervaringen en gevoelens te erkennen als toegangspoorten tot een groter 'Ik ben die ik ben - uithoudingsvermogen. Ongeacht waar mijn ego op aandringt, ik accepteer dat ik mijn verruiming in bewustzijn- uithoudingsvermogen opbouw door veld te houden voor een wereld die in mij ontwaakt. Door deze interpretatie van ervaring te aanvaarden, sta ik toe dat mijn uithoudingsvermogen toeneemt terwijl ik op natuurlijke wijze op één lijn blijf en gegrond blijf in de wijsheid van de diepste waarheid van mijn ziel. Dit is Ascentie en ik help de weg te wijzen als onderdeel van de eerste golf van Ascentie. Ik heb het recht om hier aanwezig te zijn, doordat ik in genade geboren ben met niets anders meer te bewijzen dan alleen mijn puurste licht om te schijnen. En zo is het!"

 

Moge de wijsheid van dit vorige stukje je helpen om af te zien van de neiging om met je ego te debatteren, of om het ego te versterken door een nog duidelijker standpunt in te nemen. In plaats daarvan is het veel meer afgestemd en gunstig voor je evolutie om het ego zijn overtuigingen, zorgen en gezichtspunten te laten hebben, terwijl je in je hart weet: dat het ego niet in staat is om het te zien als een evolutionair onderdeel van het leven, omdat dit zou betekenen dat je minder van het ego nodig hebt in plaats van er meer aan vastgehaakt te zijn.

 

Om deze dichtheid op te lossen, plaats je eenvoudig je hand op je hart en laat je het ego weten:

 

'Ik waardeer je hulp en alles dat je met me deelt. Je hebt een belangrijk doel, maar het corrigeren van mij is behoort niet tot jouw doel. Ik zie jouw delen met mij als een verzoek om liefde en daarom zal ik van je houden zoals anderen dat voorheen niet konden. Ik zie je. Ik accepteer je. Ik hou van je - precies zoals je bent. "

 

En terwijl de wereld zich geleidelijk aanpast aan een sfeer van een ontluikend bewustzijn en terwijl de lichtwerkers een groter en groter uithoudingsvermogen opbouwen om de frequentie van hun eigen licht te kunnen ervaren - in plaats van teruggetrokken te worden in de vibratie van een ge-co-creëerde afhankelijkheid - heb je misschien al een aantal interessante dingen opgemerkt. Wellicht een patroonvorming in de afgelopen weken.

 

Veel lichtwerkers hebben een poos geleden al melding gemaakt van een duidelijke versterking aan emotionele triggers bij henzelf en hun naasten.

 

Dit komt doordat deze versterkende tijden een vergrootglas leggen op het collectieve bewustzijn in de wereld. Degenen die bezig zijn om dit uithoudingsvermogen op bouwen, zullen meer dan anders hebben opgemerkt dat de vredige aanwezigheid van hun ziel meer toegankelijker voor hen is geworden, zelfs in korte, spontane golven van hun ervaring allerdag. Ondertussen kan de verdieping van deze collectieve genezing ervoor zorgen dat vrienden, familieleden of zelfs de kleinere delen van jou, verschillende niveaus van ego-patronen uitbeelden in wat vanuit jouw gezichtspunt misschien overdreven of zelfs onrealistisch lijkt.

 

Als je voldoende 'Ik ben in contact met mijn ziel - uithoudingsvermogen' hebt opgebouwd, zul je dergelijke patronen gaan opmerken zonder erin mee getrokken te worden. Als je nog steeds een ego gebaseerd-uithoudingsvermogen cultiveert, zal je instinct je aangeven om te vechten, te vluchten of te bevriezen als een manier om op anderen te reageren als onbewuste, emotionele bedreiging.

 

Hoewel het belangrijk is voor lichtwerkers om te weten wanneer ze voldoende energetische, emotionele en stabiele verankering hebben om veld te houden voor anderen, is het ook belangrijk om te weten wanneer je de 'oplaadbare batterijen in het stopcontact' mag steken wanneer je jouw alleen-tijd nodig hebt. Dit blijft een zeer belangrijke vaardigheid van onderscheiding. Als je merkt dat je moeilijk in de buurt kan blijven van bepaalde personages in jouw versie van de realiteit, kun je altijd bewust besluiten om nog eens 30 tot 60 seconden langer in hun aanwezigheid te blijven, terwijl je bewust je ademhaling vertraagt om geleidelijk aan je 'Ik ben in verbinding- uithoudingsvermogen' op te bouwen, voordat je  over je grenzen laat gaan. Of het nu gaat om een wandeling, een bad nemen, in je dagboek schrijven, yoga beoefenen, extatisch dansen, mediteren of zelfs een dutje doen. Zoals altijd, durf jezelf extra steun en aanmoediging te geven, aangezien je altijd je best doet, ongeacht hoeveel 'beter' het ego denkt dat je zou moeten doen.

 

Als je ervoor kiest om jezelf te zien als de evolutie van bewustzijn in actie - versus - de laagste, meest onherstelbare versie van angst om alleen te zijn of alleen achter te blijven, zul je altijd op een intuïtief niveau precies weten wat je nodig hebt voor meer energetische voeding, energetisch evenwicht en welzijn in het algemeen.

 

Ongeacht de ervaringen die je momenteel hebt, namens het Universum is het echt een eer om je evolutie te dienen - bij elke stap.

 

Overwinning voor het licht dat in alle harten woont. Overwinning voor het licht dat IK BEN, die jij bent.

 

Love,

 

Matt Kahn

www.mattkahn.org