De huidige energie: Transparantie ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

In de energie is te voelen dat veel mensen ervaren dat ze zelf stilstaan, als een soort logische respons op wat er in de buitenwereld gebeurd.

Dit is echter niet zo, momenteel maken we met zijn allen een grote shift door, die doorwerkt in ons energetische huis, en die ook kan zorgen voor fysieke veranderingen.

Wanneer je erg in het verzet zit qua gevoel, omdat je moeite hebt met wat er in de buitenwereld gebeurd (dit kan overal over gaan) is de kans groot dat je fysiek en emotioneel ook klachten ervaart.

Door niet te accepteren wat het leven je brengt zet je een beetje een rem op je eigen persoonlijke ontwikkeling


Acceptatie en vertrouwen opbouwen zijn jouw sleutelwoorden.

Wanneer je meer in een open houding, van geduld en vertrouwen kunt verblijven, maak je momenteel grote stappen in groei en spirituele ontwikkeling. Als je overweegt om in jezelf te investeren in de vorm van persoonlijke ontwikkeling (training, opleiding, workshops, boeken over bewustwording enzovoorts) dan is dit absoluut een bevestiging dat je daarmee op de goede weg zit.

Dit geldt overigens voor iedereen, de huidige tijd worden we meer dan ooit uitgenodigd om naar onze eigen schaduwdelen te (durven) kijken en er niet langer voor weg te lopen

 

We worden ook uitgenodigd momenteel om de kracht in onszelf te gaan bekrachtigen. Je kunt dit doen door je in meditatie en / of in stilte te verbinden met een krachtplek in de wereld waar je energetisch naar toe wordt getrokken. Het zoeken buiten jezelf om gevoelens van onrust en onvrede te verminderen gaat nu niet meer op. Dit kan je uit het lood slaan of overweldigen, maar weet, dat je er klaar voor bent om jezelf eerlijk in de spiegel aan te kijken en te accepteren dat er nog stukken zijn, die vragen om heling en ruimte door middel van openheid over wat er bij je speelt.

 

Het kan ook goed zijn dat je het lastig te benoemen vindt wat er nu bij je afspeelt in de binnenwereld


Gun jezelf de ruimte om rustig te onderzoeken wat in jou vraagt om aandacht. Is de onrust misschien al veel langer aanwezig en komt deze nu opeens vergroot naar de oppervlakte toe?

Eerlijkheid, transparantie en zuiverheid zijn belangrijke thema’s momenteel. Dat verlangen we ook van de huidige politiek en van de huidige binnen en buitenlandse thema’s die er spelen. Maar kan jij jezelf transparant en eerlijk noemen als je zegt dat het oké met je gaat terwijl dat eigenlijk niet zo is? En ben je wel helemaal zuiver naar jezelf als je oude pijn steeds weer de kop indrukt om het maar niet te hoeven voelen?

In deze periode van (ogenschijnlijke) stilstand mogen we meer dan ooit lief voor elkaar zijn, alleen in de energie die ik nu voel, mag dat zich absoluut ook uiten met LIEF VOOR JEZELF zijn. Mildheid voor jezelf, omdat je niet persé weet wat te doen en welke kant je op mag gaan. Zelfliefde als de muren af en toe op je afkomen, in plaats van de stress op laten lopen. En leren om in VERBINDING te blijven door te COMMUNICEREN in plaats van jezelf stilzwijgend terug te trekken, al dan niet vanuit een oud stuk dat nu getriggerd wordt.

Kortom, er gebeurd genoeg en weet dat jij door een belangrijke transformatiefase heen gaat, zeker als je door bent gegaan met het lezen van deze update, dan is het geen toeval.

Deze update is inderdaad (ook) speciaal voor jou. Mocht het niet voor jou bedoeld zijn, was je namelijk al afgehaakt met lezen

 

In ieder geval, benut deze transformatiefase en de winterperiode voor zelfreflectie en overweeg om je wat meer te verdiepen in zelfontwikkeling en spiritueel leiderschap. Met jezelf verzetten en daarover mopperen help je jezelf niet en wordt de wereld ook niet mooier. Raap jezelf op, sta op en maak iets moois van deze bijzondere periode. Vanuit zachte kracht en transparantie naar jezelf toe.

Liefs Gerda Duin
www.gerda-duin.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.