Mandy Marlisa

In deze chaotische tijd is het zo belangrijk om met elkaar dieper in verbinding te blijven . De verdeeldheid is groot sinds corona en het lijkt alleen maar groter te worden de laatste tijd. Meningen die verdeeld zijn leiden tot conflicten, boosheid en ergernissen. Als je voor de maatregelingen bent, ben je een volgzaam schaap en een slaaf. Als je kritische vragen stelt ben je tegenwoordig al snel een complot of doemdenker. En dan heb ik het nog niet eens over mondkapjes of niet, de verkiezingen...

''Lichtwerkers zijn mensen die een speciale zieleopdracht ervaren, een innerlijk gevoelde roeping, om vanuit hun kracht en bewustzijn een bijdrage te willen leveren aan de huidige transformatie van de aarde als ook aan de daarmee samenhangende transformatieprocessen van hun medemensen. Lichtwerkers zijn helpers die de bewoners op aarde voorbereiden op en begeleiden naar het nieuwe tijdperk de hogere dimensies. Zij willen anderen helpen met hun spiritualiteit, geestelijke ontwikkeling en...

In deze tijd van diepe transformatie, heling en bewustwording gaan we steeds dieper naar de kern toe. Alles komt omhoog wat diep binnen ons leeft. De energie van de aarde wordt omhoog getrild en alles komt aan het licht. We kunnen niet meer van oude pijnen, overtuigingen, angsten en schaduwkanten wegrennen. Hoe meer je je verbindt met datgene wat je graag doet in het leven en waar jouw hart van gaat stralen, hoe makkelijker het zal worden om je eigen leven te creëren.

Voor zolang ik me kan herinneren heb ik altijd een soort van heimwee met me meegedragen. Als klein meisje dwaalde ik het liefste weg in de bossen waar ik mijn eigen wereld creëerde. Dan zong ik liederen in verre talen en droomde ik weg. In de natuur voelde ik mezelf thuis of in ieder geval het herinnerde mij hoe het voelt om thuis te komen. Ik verzon mijn eigen verhalen en ik kon zijn wie ik was. En het liefste wilde ik niet gestoord worden, al helemaal niet door volwassenen. Die...

Achter gesloten deuren.Zijn tranen verborgen. Angsten verscholen. Stil verdriet diep verstopt. En niemand die het ziet. Achter gesloten deuren. Gebeurd veel wat we niet zien, weten, horen, voelen, kennen verdrietige dingen, heftige dingen, dingen die niet mogen gebeuren. Achter gesloten deuren. Elk huis heeft een verhaal. Het is niet alleen goed of alleen slecht. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Je bent niet zomaar je naam, je bent niet je leeftijd, je bent niet je werk, je bent niet je opleiding, en je bent niet de dingen die je doet. Het zijn slechts details maar achter de JIJ zit zoveel meer dan je je beseffen kan. Wie ben je? Wat speelt er binnen in je hart? Wat heb je meegemaakt waardoor je nu bent wie je bent?

Het oude systeem dat bestaat uit een zwart/wit wereld met macht, egogedrag, manipulatie, ongelijkwaardigheid en het zal onmogelijk kunnen blijven bestaan. Steeds meer mensen worden wakker. In deze chaotische en hectische samenleving is het een uitdaging om bij jezelf te komen. We zijn niet op aarde gekomen om alleen maar hard te werken en een stressvolle baan te hebben waar je niet gelukkig van wordt. Wat wil je werkelijk? Wie ben je werkelijk van binnen?

Het is stil in mij. Het is een fijne stilte. Een oase van diepe innerlijke rust. Niets moet en alles mag. Ik voel de vrijheid waar mijn ziel zo naar heeft verlangd. Ik geniet van het nieuwe gevoel. Een licht dat me laat stralen van binnen uit. Een licht dat krachtig en helder is. Een licht dat groter is dan de duisternis en als een ster schijnt aan de hemel. Bijna heel mijn leven heb ik gegeven. Gegeven, gegeven, gegeven. Stukjes van mezelf, stukjes van mijn hart die ik heb uitgedeeld, stukjes...

Wees niet bang voor wie je werkelijk van binnen bent. Wees niet bang voor je ‘anders’ zijn. Het creatieve, de kennis en wijsheid die je al bezit, dat wilt graag stromen, door heel je ziel, het wilt naar buiten toe dus laat het naar buiten toe, wat anderen er ook van vinden. Als je transformeert, straal je je licht uit, en groeien anderen die er ook klaar voor zijn, wakker zijn en gelijkgestemd zijn met je mee. Verandering in jezelf is ook verandering ervaren in je omgeving.

Als je ziel groeit, verander je.. Niet alleen jij verandert maar ook je omgeving, en alles om je heen. Alles om je heen beweegt en verandert mee, of staat stil terwijl je zelf verder reist op jouw eigen pad. Op die momenten dat je verder reist, een ander pad volgt, op die momenten hoor je los te laten. Personen en situaties passen niet meer bij je, je energie wordt omhoog getild en niet alles en iedereen gaat daarin mee.

Meer weergeven

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.