Mandy Marlisa

Je bent niet zomaar je naam, je bent niet je leeftijd, je bent niet je werk, je bent niet je opleiding, en je bent niet de dingen die je doet. Het zijn slechts details maar achter de JIJ zit zoveel meer dan je je beseffen kan. Wie ben je? Wat speelt er binnen in je hart? Wat heb je meegemaakt waardoor je nu bent wie je bent?

Het oude systeem dat bestaat uit een zwart/wit wereld met macht, egogedrag, manipulatie, ongelijkwaardigheid en het zal onmogelijk kunnen blijven bestaan. Steeds meer mensen worden wakker. In deze chaotische en hectische samenleving is het een uitdaging om bij jezelf te komen. We zijn niet op aarde gekomen om alleen maar hard te werken en een stressvolle baan te hebben waar je niet gelukkig van wordt. Wat wil je werkelijk? Wie ben je werkelijk van binnen?

Het is stil in mij. Het is een fijne stilte. Een oase van diepe innerlijke rust. Niets moet en alles mag. Ik voel de vrijheid waar mijn ziel zo naar heeft verlangd. Ik geniet van het nieuwe gevoel. Een licht dat me laat stralen van binnen uit. Een licht dat krachtig en helder is. Een licht dat groter is dan de duisternis en als een ster schijnt aan de hemel. Bijna heel mijn leven heb ik gegeven. Gegeven, gegeven, gegeven. Stukjes van mezelf, stukjes van mijn hart die ik heb uitgedeeld, stukjes...

Wees niet bang voor wie je werkelijk van binnen bent. Wees niet bang voor je ‘anders’ zijn. Het creatieve, de kennis en wijsheid die je al bezit, dat wilt graag stromen, door heel je ziel, het wilt naar buiten toe dus laat het naar buiten toe, wat anderen er ook van vinden. Als je transformeert, straal je je licht uit, en groeien anderen die er ook klaar voor zijn, wakker zijn en gelijkgestemd zijn met je mee. Verandering in jezelf is ook verandering ervaren in je omgeving.

Als je ziel groeit, verander je.. Niet alleen jij verandert maar ook je omgeving, en alles om je heen. Alles om je heen beweegt en verandert mee, of staat stil terwijl je zelf verder reist op jouw eigen pad. Op die momenten dat je verder reist, een ander pad volgt, op die momenten hoor je los te laten. Personen en situaties passen niet meer bij je, je energie wordt omhoog getild en niet alles en iedereen gaat daarin mee.

Voel je niet schuldig om mensen in je leven los te laten waar het niet meer goed bij voelt. Het is belangrijk om op een bewuste manier in je leven te kijken wie en wat bij je past, en wat niet meer? Als je vasthoudt sta je stil als je los laat transformeer je en zullen er nieuwe deuren openen. Als je kiest voor een leven vol groei, bewustwording en vooruitgang dan zul je de goede keuze maken.

Achter gesloten deuren.Zijn tranen verborgen. Angsten verscholen. Stil verdriet diep verstopt. En niemand die het ziet. Achter gesloten deuren. Gebeurd veel wat we niet zien, weten, horen, voelen, kennen verdrietige dingen, heftige dingen, dingen die niet mogen gebeuren. Achter gesloten deuren. Elk huis heeft een verhaal. Het is niet alleen goed of alleen slecht. Het is maar net hoe je het bekijkt.

Eeuwenlang is de vrouwelijke energie onderdrukt en de mannelijke energie was afgesloten met het hart, het voelen. Vrouwen mogen weer meer in hun kracht gaan staan en mannen mogen weer terug naar het gevoel. Of natuurlijk andersom. We kunnen elkaar daarmee helpen om stukken te helen, we kunnen samen die oude energie transformeren in iets wat zoveel mooier is en ons zoveel verder kan brengen. Onderzoek bij jezelf welke stukken nu geheeld mogen worden.

Zielsverbindingen en liefdes zijn vaak bedoeld om je eigen bewustzijnsproces en ontwikkeling te verhogen. Oude angsten en patronen worden getransformeerd, alles wat je tegenhoudt om meer vanuit licht en liefde te leven, alles wordt als een spiegel terug gekaatst. Dit kan zeer confronterend zijn en intens.

In deze tijd van diepe transformatie, heling en bewustwording gaan we steeds dieper naar de kern toe. Alles komt omhoog wat diep binnen ons leeft. De energie van de aarde wordt omhoog getrild en alles komt aan het licht. We kunnen niet meer van oude pijnen, overtuigingen, angsten en schaduwkanten wegrennen. Hoe meer je je verbindt met datgene wat je graag doet in het leven en waar jouw hart van gaat stralen, hoe makkelijker het zal worden om je eigen leven te creëren.