5 grote energielekken die jou uit je kracht halen ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ 1. Je laat je voortdurend leiden door angst. Hierdoor neem je geen of alleen maar veilige beslissingen. Je staat dan erg in verbinding met de stem van je hoofd die je vertelt dat ‘je het zo slecht nog niet hebt’ en ‘dat je beter ‘maar gewoon kunt doen’. Je bedenkt allerlei uitvluchten en noodscenario’s om maar niet volledig in je kracht te hoeven stappen. Je raakt hierdoor afgesneden van je hart, angstbeelden vergroten zich en echt kunnen en durven voelen wordt steeds moeilijker. Angst voorkomt dat liefde kan stromen, waardoor je veel minder vreugde en flow kunt ervaren. Voortdurend in angst leven is killing!

❥ 2. Vasthouden aan verbittering en wrok. Vaak staat dit in verband met een ander persoon of meerdere personen. Je blijft maar malen dat iemand anders jou pijn heeft gedaan en dat door de keuze van iemand anders jouw leven is veranderd. Vaak klopt dit ook, echter je leven gaat door en het is belangrijk om ‘vrede met jezelf te sluiten’, om te voorkomen dat het leven door je handen heen gaat glippen.

Door iemand niet te vergeven, geef je de ander en de situatie nog steeds kracht, die jezelf zo goed kunt gebruiken. Je hoeft nooit te vergeten maar begrijp goed dat vergeven jóú bevrijdt! Het is niet makkelijker gezegd dan gedaan. Het is een levensproces, waarin jij mag kiezen voor innerlijke rust en acceptatie.

❥ 3. Het vermijden van zichtbaarheid. Dit wordt meestal gestuurd door een laag zelfbeeld of een gebrek aan zelfvertrouwen. Je verstopt jezelf en je vergelijkt jezelf steeds met anderen. Hierdoor ben je in een vicieuze cirkel terecht gekomen en je trekt je steeds meer terug naar de achtergrond. Het gevaar is dat je hierdoor je ‘zielsmissie’ niet kunt gaan leven, omdat je benauwd bent om ‘af te gaan’ en omdat je jezelf niet waardig genoeg vindt om je plek in het licht te pakken!

❥ 4. Afhankelijk opstellen van anderen. Je staat niet werkelijk ‘op eigen benen’. Je denkt dat je steeds andere mensen nodig hebt om goede keuzes te maken en om gelukkig te kunnen zijn. Je leunt daardoor (onbewust of bewust) te veel op anderen. Als iemand dan een beslissing neemt die voor jou niet goed uitpakt ben je helemaal uit balans en je neemt de ander dat zeer kwalijk. Begrijp goed dat niemand jou gelukkig kan maken. De enige persoon die jou gelukkig kan maken dat ben jezelf!! Die verantwoording kan je nooit bij een ander neer leggen. Je hebt te leren om leiderschap te ontwikkelen over jezelf en je leven!

❥ 5. Voortdurend in twijfelenergie verblijven. Je bent steeds aan het wikken en wegen. Zal ik wel of zal ik niet? Wat als ik dit doe en wat als ik dit niet doe? Uiteindelijk legt dit je lam en neem je steeds minder beslissingen. Hierdoor krijg je weer een naar gevoel over jezelf en kan je ervaren dat je niet echt deelneemt aan het leven. Je valt steeds terug op oude overtuigingen en situaties die allang niet meer aan de orde zijn, waardoor je ook niet verankerd in het nu kunt zijn. Twijfel is slopend! Hak door die knoop en ga ervoor. Dan kan de energie weer gaan stromen en zal je ervaren wat er allemaal voor jou mogelijk is!

Indirect hebben bovenstaande punten allemaal met elkaar te maken, maar het kan ook zijn dat je er 1 of 2 herkent bij jezelf.

Zie het als een evaluatiemoment met jezelf als je erdoor geraakt wordt


Wees niet boos op jezelf maar geef jezelf het geschenk van mildheid. Je kunt op ieder moment van je leven een nieuwe keuze maken. Maak vandaag die keuze om jezelf het waard te vinden om een stap te zetten en te kiezen voor heling en zelfliefde. Het is niet zo dat je nooit meer mag praten over een trauma, over pijn en over verdriet. Juist wel! Alleen met een andere energie en met een andere intentie. Namelijk om datgene wat jij ervan geleerd hebt mee te nemen je toekomst in en om achter je te laten wat jou (en je dierbaren) niet versterkt en bekrachtigd.

Het leven wordt zoveel mooier en voelt zoveel fijner als je kiest voor persoonlijke ontwikkeling


Het is af en toe een klus maar er zullen nieuwe deuren voor je opengaan en je gaat absoluut mooie mensen tegenkomen op het pad van bewustwording en leiderschap. Mensen die jou motiveren, inspireren en willen steunen, zonder dat ze op ‘jouw plek’ gaan staan!

Ga ervoor mooi mens! Erken je schaduwdelen en laat ze op een rustig tempo transformeren in licht en liefde!

 

Innerlijk weet je dat de tijd rijp is voor die ene stap...

 

Gerda

www.gerda-duin.nl 


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.