Je hart en je pijn zelf helen ♥ Tamara Beekmans ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Be the healer that you are, but first heal yourself

 

Jij bent het namelijk waard dat je hart geheeld wordt, dat je weer verbonden bent met je onvoorwaardelijke liefde. En dat is iets wat je alleen zelf kan doen. Bereid zijn dit proces aan te gaan, zodat jouw liefde weer kan stromen.

Want alleen dan, kan jij met heel je hart van jezelf en vervolgens van iemand anders houden.

Het ego wat zo nu en dan de verleiding niet kan weerstaan om toch even te gaan oordelen of bang te worden, vast te zitten in gedachten, uit het lichaam te vluchten of om medelijden te vragen, worstelt zo met zichzelf.

Keer op keer de tegennatuurlijke beweging maken om niet van angst of pijn weg te lopen, maar om deze vol aan te kijken is niet niks. Het vraagt moed en kracht. Het vraag om deze keuze te maken.

De lessen van het moment zijn die van verandering van oude overlevingspatronen. Die doen pijn.

We mogen gaan zien hoe we reageren op innerlijke pijnen, op zelfafkeuring, op zelfafwijzing, op zelfveroordeling, op faalangsten, op eenzaamheid en daar, te midden van deze innerlijke stormen, toch andere keuzes te durven gaan maken..

Dan kan het zijn dat je opnieuw op de proef wordt gesteld, juist als je sterker gaat worden, of iets krachtigs en groots doet voor het grote geheel. Juist dan word je dikwijls uitgedaagd en enorm op de proef gesteld door interne (wat je nog niet geheeld hebt) of externe tegenkrachten (vanuit het oude bewustzijn/oude denkpatronen van jezelf of anderen die je spiegelen) die je op de proef stellen en je tegenwerken waardoor je werkelijk je kracht gaat voelen en deze bewust moet gaan inzetten, verbonden met je hart. Hoe sterker je wordt, hoe groter je beproevingen worden, ook in de wereld. Dit gaat de rest van je leven door, tot je op een punt uitkomt waar je in een soort neutraliteit komt. Het bijzondere fenomeen van loslaten en doorleven vraagt veel van ons onbewuste ego op weg naar een hoger bewustzijn.

Als je het voor elkaar krijgt je normale verdedigingsmechanisme niet te gebruiken, dan zul je eerst eventjes in een stevige onbalans terecht komen.. om daarna weer echt in balans te komen, losgeweekt van je oude patronen die nu niet meer passen maar ooit je zo dienstbaar waren. Interne veiligheid creëren gebeurt op dat moment.. Daar, in die korte onbalans zit je werkelijke ware gevoel. In het even niet weten moet je wel gaan voelen; je kracht, je zijn, je intuïtie, je grootsheid, je moedigheid. Onderdruk deze niet en laat deze vanuit je licht de wereld inkomen.

Blijf naar binnen gericht met je aandacht, totaal in verbinding met jezelf en voel dát wat geheeld mag worden en ga het elke keer met kleine stapjes aan. Maak het behapbaar.

Je leert op een gegeven moment jezelf te begeleiden in je (oude onverwerkte) verdriet en eenzaamheid. Maar vooral terug in verbinding te komen met de vrijheid die in jou zit, met de verbinding met wie jij in wezen van nature bent. Jouw grootste kostbaarheid, ben jezelf. Je bent het grootste geschenk voor de wereld door helemaal jezelf te mogen zijn, dan kan de wereld zich ook openen en haar ware zelf tonen.

Hoe meer jij jezelf durft toe te wijden aan datgene wat jij je eigen duisternis noemt, hoe meer je deze leert kennen en hoe meer je uit je schaduwdelen komt. Omdat je er klaar voor bent om gezien te worden door jezelf en anderen vanuit je eigen licht, in de grootsheid die je in wezen bent en bestemd bent om te worden wie je bent vanuit je wezen, je ziel, je spirit, je zielsmissie. Hoe meer jij je dit bewust wordt van jezelf, hoe meer anderen dit licht in jou kunnen herkennen en deze zelf ook aan gaan zetten.

❤ En dan stijgt er een geweldige roep op vanuit jouw ziel – de roep van innerlijk vrij zijn.

❤ Je tijd is gekomen om de volgende stap naar jouw grootsheid te volgen.

❤ Dat gaat stap voor stap, het dient zich vanzelf aan. Wees dan zacht voor jezelf en houd vol.

Als je vanuit je hart leeft, leef je op een goede manier voor jezelf en dan ook vanzelf voor anderen. Dat voelen, die eigen ervaring, dat is je kern. Leer te luisteren naar jezelf, wat zijn je behoeftes, wat zijn je verlangens? Geef dit aan jezelf, wat heb je nodig en regel het met de mogelijkheden binnen je bereik. Dat is je cadeau.

Zet dat vooral door, geef niet op en de beloning komt later. Deze beloning is een hoger bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde, geen innerlijke pijnen meer en dit is echte vrijheid.

Tamara Beekmans
vrouwenkrachtacademie.nl


Healing / Energietransmissie

Integratie geheelde mannelijke en vrouwelijke energie

Maandag 11 november (11-11) 20:00 - 21:00 uur door Lea van der Eem

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd maken wij laagje voor laagje de oude energie los uit ons systeem en integreren energieën van steeds hogere frequenties in ons lichaam.

In ons systeem liggen ook oude energie en ideeën opgeslagen over wat mannelijk en vrouwelijk is. Deze ideeën zijn gebaseerd op ervaringen in dit en vorige levens, overgenomen uit karmische (familie) velden en collectieve pijnvelden en dragen daarmee de energie van de derde dimensie.

Tijdens onze ontwikkeling in bewustzijn, groeit ook ons begrip van wat mannelijke en vrouwelijke energie in zuivere vorm inhoudt. 

Ieder mens draagt zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich, ongeacht of je een man of vrouw bent.

 

Zuivere / hele mannelijke energie:

Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

 

Zuivere / hele vrouwelijke energie:

Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

 

Het één kan niet zonder het ander.

Zonder het vrouwelijke worden er ongeïnspireerd en zonder gevoel lege doelen nagestreefd.

Zonder het mannelijke stromen al die mooie geïnspireerde energieën, ideeën en gevoelens alle kanten uit en krijgen geen richting en concrete aardse vorm.

In harmonieuze verbinding is het vrouwelijke de inspiratiebron en geeft diepte en het mannelijke is de veilige, geaarde, stevige bedding waarin richting ontstaat en vormgegeven en gecreëerd kan worden. 

De mannelijke en vrouwelijke energie in pure, zuivere vorm èn hun innerlijke, harmonieuze samenwerking, zijn een belangrijke basis voor het creëren van de nieuwe aarde. 

 

Tijdens deze healing / energietransmissie wordt zowel zuivere innerlijke mannelijke als vrouwelijke energie en een harmonieuze verbinding geactiveerd.


 Maandag 11 november (11-11) 20.00 uur tot 21.00 uur.

 Thuis op je eigen fijne plek.

 Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

⟴ Bijdrage energieuitwisseling: € 19,50

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.