Verloren Beschavingen


Een onderwerp wat we geregeld voorbij zien komen in de ‘Bewustzijnshoek’ is dat van de Verloren Beschavingen. En dan horen we met name vaak over Atlantis en Lemurië. Wat is het toch dat het oprakelen van deze oude verhalen zo boeiend maakt voor veel mensen? Is deze informatie daadwerkelijk relevant voor onze spirituele groei? Ligt er echt een overlap met de wereld waar we nu in leven en /of zijn er dingen die (nu) significant anders zijn?

Lichtwerkers in gesprek met een E.T.


Welkom bij deze een nieuwe aflevering van Lichtwerkers in gesprek met een E.T.

 


In deze serie nodigen we lichtwerkers met een duidelijke missie uit, om in gesprek te gaan met Arjun van de Yahyel. Zij kunnen in dit gesprek vragen stellen die te maken hebben met hun vakgebied of expertise, maar ook vragen die daaraan voorbij gaan.

In deze transmissie bespreken Robert Bridgeman en Arjun van de Yahyel (gechanneld door Wieteke Koolhof) een breed spectrum aan onderwerpen die te maken hebben met (deze) “Verloren Beschavingen”. De relatie tussen die werelden – met waar wij zijn in dit Hier en Nu – en hoe wij dit alles kunnen gebruiken in ons persoonlijke leven, worden daarin als vanzelf steeds duidelijker.

Robert Bridgeman is een moderne mysticus, healer, onderzoeker en schrijver. Een generalist die het hele veld van bewustzijnsontwikkeling, transformatie en manifestatie omspant.

Tegelijkertijd is hij een levensgenieter die niets liever wil dan mensen en vooral lichtwerkers helpen de magie van het leven weer te ontdekken, hun potentie te optimaliseren en zich te herinneren wie ze in werkelijkheid zijn. Robert onderzoekt sinds 2008 het menselijk potentieel door te ervaren, te studeren en te ondergaan. Zo leefde hij twee jaar in Azië om boeddhistische stromingen en het non-dualisme te onderzoeken bij de bron en woonde hij vijf jaar in het mysterieuze Katharengebied in Zuid-Frankrijk waar hij een transformatiecentrum runde. Hij mediteerde bij meditatie meesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika.

 

Hij heeft een fascinatie voor verloren beschavingen. Als kind was hij te vinden bij hunebedden en op zijn negentiende reisde hij drie maanden door Peru, bezocht Machu Picchu en vloog hij over de Nasca lines. Hij vliegt de hele wereld over van de Lakota in North Dakota tot fenomenen als de piramiden in Bosnië. Zijn ontdekkingen deelt hij in zijn non fictie- boeken, romans, online documentaires, events, retreats en online programma’s. Meer hierover is te vinden op www.robertbridgeman.com

 

Atlantis en Lemurië zijn een levensgrote fascinatie voor Robert. Vandaar dat hij de perfecte vraagsteller is voor deze boeiende dialoog met Arjun.

Vragen aan Arjun:


“Wat is de relevantie voor ons, in de tijd waarin we nu leven; om te spreken over Verloren Beschavingen zoals Atlantis en Lemurië? Maakt het uit voor onze spirituele reis of wij hier iets vanaf weten?”

 

 “Wat is het verschil tussen Lemurië en Mu?”

 

 “Over welke tijden praten we? Channelaars uit het verleden spreken elkaar tegen, William Scott-Elliot heeft het over een miljoen jaar geleden, Edgar Cayce zegt dat het 90.000 jaar geleden is ontstaan… Wat is jullie perspectief daarop?”

 

❥ “Is er een verbinding tussen Lemurië en Atlantis?”

 

 “De Sumerische kleitabletten beschrijven hoe de Anunnaki 200.000 jaar geleden de mens creëerden. Modern wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat er 200.000 jaar geleden inderdaad DNA mutaties zijn geweest. Wat is het effect van die DNA programma’s – die ons binnen een structuur laten werken, die ons een hogere macht laten dienen, ons buiten onszelf brengen – wat is het effect van die DNA programma’s op ons nu?”

 

 “Is het waar dat veel zielen die nu geïncarneerd zijn als mens, ook in de tijd van Lemurië en Atlantis leefden?”

 

 “Kunnen jullie iets meer vertellen over Lemurie? Hoe was hun samenleving? Hoe leefden mensen daar? Wat kunnen we ons daarbij voorstellen?”

 

 “Is Lemurie voor Atlantis ten onder gegaan? En wanneer was dit ongeveer?”

 

 “De Atlantiërs hadden een innerlijke kracht genaamd VRIL waarmee ze werkten; hun eigen energiesysteem, die ze in konden zetten voor talloze mogelijkheden, van genezing tot het aansturen van vliegende objecten. Kunnen jullie daar iets over zeggen?”

 

 “Kunnen jullie voorbeelden geven van Atlantische technologie? Waar waren de Atlantiërs nou eigenlijk toe in staat?”

 

 “Is de vrucht die wij kennen als de banaan op Atlantis ontwikkeld?”

 

 “De piramiden zijn natuurlijk ook belangrijk in dit verhaal. Hebben de Atlantiërs – die eerder zijn vertrokken – de kennis over het bouwen van piramiden verspreid over de wereld?”

 

 “Wat er ook veel genoemd wordt is de Maya’s, die in Mexico, midden – zuid Amerika een rijk hadden, gezien werden als nazaten van Atlantis. Een hoogontwikkelde beschaving, ook als het gaat om technologie, landbouw, piramidebouw, etc. maar ineens verdwenen… Waar zijn de Maya’s gebleven?”

 

 “Als we naar de laatste verloren beschaving in Europa, zoals dat genoemd wordt gaan: de Katharen; wat hebben de Katharen met Atlantis te maken? Wat is de verbinding tussen de Katharen en de Atlantiërs?”

Verloren Beschavingen

Je ontvangt 1 audio opname met een duur van 71 minuten direct na je bestelling in je mailbox.