Veranderingen aanbrengen in het familiesysteem ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

In het familiesysteem doet iedereen er toe en alles en iedereen is met elkaar verbonden. Ook wanneer je denkt dat dit niet zo is.

Ieder heeft een eigen plek en eigen bijzondere waarde, zowel het kind, de moeder als de voorouders. De uitgeslotene, de oudste, de jongste, het overleden zusje, de biologische moeder die er niet voor je kon zijn, de moeder met een chronische ziekte en de wijze voorvader. De broer die altijd 'dwars ligt' en ook je dierbare broer of zus die ging emigreren, mogelijk om zich los te willen maken van het familiesysteem. Maar zeker ook de oma die op jonge leeftijd al 'overging'. En ga zo maar door. IEDEREEN doet er toe, ongeacht leeftijd, geslacht en 'hoe ver je het schopt' in het leven.

Iedereen heeft energetisch gezien een eigen stuk ruimte in het systeem, alleen niet iedereen neemt die ruimte of is zover om die ruimte ook daadwerkelijk te kunnen zien en in te nemen.

In ieder systeem is ook die ene 'strijdster', de krachtige, de bewuste, de vrouw (het zou ook een man kunnen zijn) die vaak voorop loopt, opkomt voor de 'zwakkere' en die een innerlijk weten heeft dat er soms mensen zijn, die opstaan en in staat zijn om veranderingen aan te brengen in het familiesysteem.

Als jij deze blog leest kan het heel goed zijn dat jij die ene persoon bent. Die persoon, die het weigert om mee te gaan in een negatieve spiraal, de man of vrouw die voelt dat er zoveel meer mogelijk is dan hem/haar is vertelt, die persoon die weet dat zij nu haar plek ‘‘moet nemen en daartoe bereid is.


Wetende dat ze misschien een tijd lang alleen zal staan maar toch bereid is te doen wat ze moet doen. Niet langer mee lopen in een ratrace die haar niet gelukkig maakt. Die ene persoon kan jij zijn en weet dat je werkelijk in staat bent om het leven van je dromen te leven. Verbind je met de sterke energie uit je familielijn, die er energetisch gezien altijd ergens is!

Iedereen doet er toe. Jij doet er toe! Jij bent in staat om patronen te doorbreken en door te gaan daar waar één of meerdere van je voorouders al begonnen zijn, met een verschil te maken.

Ben jij daartoe bereid? Innerlijk weet je het antwoord.

Gerda Duin
www.gerda-duin.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.