Roerige tijden? Wees dankbaar! Je groeit naar Heelheid ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Laten we het nu gewoon eens omdraaien: Je voelt pijn, je voelt twijfel, je voelt dat je vastzit, je voelt je verdrietig en je hebt geen idee welke stap je zou 'moeten' zetten.

Mij valt op dat mensen dit vaak als vervelend ervaren, dat begrijp ik ook natuurlijk! Alleen er is ook een andere zijde, en daar gaat deze update over.

 


Iedere grote positieve levensverandering wordt voorafgegaan door periodes van angst, twijfel, frustratie, wanhoop, pijn en situaties die je vragen de controle los te laten.

 

Wanneer je dit weet en hierop durft te vertrouwen kan je meer gaan ontspannen. Je kunt hier en nu, (dus niet pas over 2 weken of over 3 maanden) je weerstand opgeven aangaande bovenstaande gevoelens.

 

Wanneer je ja zegt tegen de weerstand is er namelijk geen weerstand meer.

Wanneer je ja zegt tegen je gevoelens komen jouw emoties al snel in een zee van ruimte waar ze al snel hun negatieve lading kwijt raken en transformeren naar heling en licht.

 

Om meer in onze authentieke (godinnen) kracht te kunnen komen is het onze hoogste prioriteit om in contact te komen met ons lichaam. De energie van de godinnen is enorm krachtig en dient goed gegrond te worden. Wanneer jij al vaker gevoeld hebt dat er iets bijzonders aan de hand is in je leven, maar je kan er niet goed de vinger op leggen dan zal je dit nu direct herkennen.

 

Wellicht is het voor jou geen makkelijker periode nu en bevind je je nu (onbewust of bewust) in een levenscycli waarbij jouw ziel aan het evolueren is.

 

Het kan heel goed zijn dat je af toe voelt dat je heel veel moed nodig hebt om je levensmissie te vinden dan wel te vervullen. Misschien ervaar je wel dat je het af en toe allemaal niet meer kunt dragen.

 

Als het ware vindt er een renovatie plaats in je leven, zo één waarvan je denkt dat er geen eind aan komt en dat je je veilige plek (in jezelf en om je heen) af en toe helemaal kwijt bent.

 

Dit geeft druk en is een enorm krachtig proces.

Weet, dat als jij jezelf hierin herkent, dat er iets heel waardevols en potentieels aan het ontwikkelen is wat ver voorbij gaat aan wat je nu voelt. Je bent dichtbij een grote doorbraak die waardevol is en levens-veranderend.

 

Diep van binnen weet je dit ook, want dit heb je al vaker gevoeld en wellicht recent ook wel uitgesproken tegen iemand of tegen jezelf. Dat is je diepe innerlijke weten, en dit innerlijke weten is nu aan het groeien, dwars door de schaduw-sluier heen waar je momenteel regelmatig tegenaan loopt.

 

Zet al je twijfels aan de kant en weet dat jij gedragen wordt door de meest krachtige godinnen energie die er bestaat.

 

Nodig de godinnenenergie meer uit in je leven. Dit kan je doen door je gevoelens op papier te zetten en je woorden te richten aan een Godin. Godin Tara is de vrouwelijke Boeddha godin en haar ontgaat niets en zij draagt jou en je zorgen in liefde en transformeert je zorgen ook in liefde. Godin Gaia is de moeder Aarde Godin. Op haar kan je rusten en leunen. Ze brengt je in de natuur in contact met alle antwoorden die je nodig hebt om verder te groeien.

 

Vertrouw op het proces waarin je zit en forceer niks. Neem veel tijd om te rusten en om te reflecteren en te voelen.

 

Weet dat jij nodig bent op deze Aarde om het verschil te maken. Gun jezelf nu deze transformatieperiode en staak het strijden. Beweeg mee in de stroom van gevoelens en stel jezelf open om te durven ontvangen.

Er breekt een indrukwekkende periode aan waarin jij zal groeien naar heelheid en eenheid met alles wat is. Je reis is nog maar net begonnen en het wordt alleen maar mooier en waardevoller.

 

Niet zonder uitdagingen maar weet dat je wordt gedragen in liefde. Belangrijke dingen en doorbraken kosten altijd moeite en dat is goed!

 

Leer, leef en heb lief!

 

Gerda Duin

www.gerda-duin.nl