Open brief van de voorouders voor jou ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

 

De aarde heelt!

 

Daar waar nu ‘brandhaarden’ en onrust zijn, vindt op een diepere laag collectieve heling plaats. Net als een fikse griep die zorgt voor weerstand, ondergaan ‘de aarde’ en al haar ‘bezoekers’ een diepe transformatie die eraan bijdraagt dat er een hoger bewustzijn op aarde komt. Dit gaat gepaard met een intens proces van onthechten, wat gevoelens van angst, verlies en rouw kan oproepen.

Wanneer vaste kaders wegvallen, kan je in een vacuüm terecht komen en lijkt het of je de grip op jezelf en het leven kwijtraakt.

In werkelijkheid maak je een vrije val in een lege ruimte in jezelf, waar je juist in verbinding kunt komen met je waarachtige zijn, in plaats van met aangeleerd gedrag en alle condities van buitenaf

 

Intentie van dit bericht is niet om te discussiëren of je het wel of niet eens bent met de maatregelen. De dieperliggende sturing van de aarde is om je te leren inzien dat het leven niet maakbaar is. De universele wetten van onvoorwaardelijke liefde en en de wet van de aantrekking zijn aan het woord. Daar waar angst regeert nodig je nog meer angst uit. Hiermee ga jij op slot! Daar waar liefde en vertrouwen heersen ontstaan er nieuwe wegen. Het leven vraagt je om een buiging te maken voor de schoonheid van de natuur en om respectvol met de aarde en haar medemensen en dieren om te gaan.

Verzetten tegen de werkelijkheid geeft verstarring, verzuring en ziekte.

Acceptatie van wat is geeft zachte stroming en maakt ruimte voor het vrijkomen van meer licht en liefde


Lichtwerkers gaan door een versnelde kosmische transformatie heen en staan meer dan ooit op om uit te reiken vanuit liefde en zachte kracht.

Als je een lichtwerker (in ontwikkeling) bent stap dan uit de ‘waan van de dag’ als je onbewust en onbedoeld uit koers bent geraakt. Zorg voor jezelf en laad je op met én bij essentiële voedingsbronnen. Leer het geschenk te zien in iedere nieuwe dag en draag iets bij aan deze collectieve verschuiving, door aan jezelf te werken.

❥ Blijf met gezond verstand in verbinding met de buitenwereld en kies tegelijkertijd voor zelfheling.

❥ Sluit je innerlijke blik niet af voor leegte, onrust en chaos in je binnenwereld maar neem verantwoording over wat je tegenkomt in jezelf.

Wanneer je een liefdevolle relatie met jezelf leert te ontwikkelen ben je per definitie een persoon die licht brengt en kan je mensen om je heen die het nu zwaar hebben ook tot steun zijn. Zonder dat je hoeft te schreeuwen om aandacht of ‘je gelijk wilt halen’.

 

De aarde heeft ons allemaal nodig


Er komen oplossingen en er zal steeds meer openheid komen. Er zijn ook uitdagingen en de nieuwe weg ontdekken zal ook pijn en angst geven, maar dit is niet blijvend. Angst is een voorloper van liefde. Ziekte is een uitnodiging tot zelfheling. Een uitdaging is een voorloper van een overwinning.

We zijn niet voor niks, nu op dit moment, hier op aarde. Stap in je kracht en onderga deze tijd niet als een slachtoffer.

❥ Leer onderscheid te maken waar je wel en waar je geen energie aan geeft.

❥ Sta op en doe wat je te doen hebt.

❥ Als je pijn voelt adem dan letterlijk en figuurlijk door.

Achter de pijn zit het ‘innerlijk weten’ wat verbonden is met het universele veld met de opgeslagen wijsheid van onze voorouders. Ze reiken naar jou en mij uit en weten dat wij groeien naar een hoger bewustzijn. De groeipijn is onontkoombaar maar beslist geen eindstation. Dit is een nieuw begin!

Zegening van de voorouders: ''Ik ben er voor je. Ontmoet mij op de laag van de stilte en ik schenk je mijn wijsheid en liefde als een koestering in je hart. Maak nu het verschil. Je kunt het!''

Gerda

 

www.gerda-duin.nl Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.