Ontsteek je licht ♥ Wendy Gillissen ♥ Lichtwerkers Nederland

We leven in een tijd waarin alles wat verborgen was aan het licht komt. Het is voor velen van ons een uitdagende en zelfs schokkende tijd.

De toenemende restricties en de voortdurende ‘’lockdown’’ kunnen thema’s en oude pijnpunten aanraken, waarbij ook uit ons persoonlijk onbewuste veel oude pijn getriggerd wordt en naar boven komt in het bewustzijn – zowel collectief als individueel – om geheeld en getransformeerd te worden.

Het is voor velen van ons een pittig proces; voor veel ‘’oude zielen’’ ook een tijd waarin de puntjes op de i gezet worden en de laatste stukken van de puzzel op hun plaats kunnen vallen. Waarin we voortgestuwd worden om de laatste oude onbewuste stukken te belichten, zodat we vol in onze kracht en in ons licht kunnen staan.

In de praktijk zie ik bijvoorbeeld dat er veel ervaren oude zielen, buitenaardse- en engelincarnaties getriggerd worden in hun ''oertrauma''

Veel oude zielen hebben ervoor gekozen, in dit leven geboren te worden in een gezin dat nog een keer in geconcentreerde vorm hun oertrauma met de bijbehorende overlevingsstrategieën en thema’s herhaalt, zodat het bewust gemaakt en getransformeerd kan worden. De beperkingen van de lockdown versterken dit proces nog en kunnen oude ervaringen oproepen die te maken hebben met allerlei ervaringen met macht, onmacht, autoriteit(en) en leiderschap.

Maar ook thema’s rondom de zin van het leven, ziekte, dood en verlies kunnen nu in alle heftigheid nog een keer de kop opsteken. En vooral het thema van het leven in de Dualiteit en omgaan met het thema van goed versus kwaad steekt veelvuldig de kop op.

Dit alles is niet makkelijk, maar wel een geweldige kans om grote schoonmaak te houden in het huis van de ziel

 

Door al het duister dat momenteel aan het licht komt, kunnen ook oude of recentere ervaringen met generationeel ritueel misbruik, narcistisch misbruik, psychopathie en allerlei vormen van persoonlijk, sektarisch  of geïnstitutionaliseerd geweld wakker worden en om aandacht roepen. Wanneer we in dit leven psychologisch evenwichtig genoeg zijn om het aan te kunnen kunnen zelfs deze heftige thema’s geheeld en getransformeerd worden.

❥ Wanneer we in staat zijn ons niet te verzetten tegen de gevoelens die dit proces oproept, zoals angst, pijn, onmacht, woede en verdriet maar we ze in ons bewustzijn kunnen toelaten om ze te onderzoeken, kunnen we ze gebruiken als sleutels en aanwijzingen voor het grote helende transformatieproces.  

❥ Daar waar we de gevoelens en ladingen op fysiek, emotioneel, psychologisch en spiritueel kunnen ervaren zonder ons erdoor te laten overspoelen en zonder ons ertegen te verzetten vanuit oordeel, en er het licht van ons bewustzijn bij kunnen brengen, zijn we al op de helft van de reis.

❥ Wanneer we de oude ladingen, verknopingen, pijnpunten en blokkades oplossen, gaan we een steeds grotere stroom oorspronkelijk licht van de ziel en de Bron neerzetten op aarde.

Juist deze instroom van licht zal ervoor zorgen dat her proces van collectieve transformatie wordt versneld - en uiteindelijk vergemakkelijkt


Hoe meer mensen er in hun licht staan, des te makkelijker het wordt voor anderen, zich erdoor te laten inspireren hun eigen licht aan te steken!

© drs. Wendy Gillissen

www.reincarnatietherapie.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.