Narcistisch misbruik • Slachtoffer of dader? ♥ Rani Savitri ♥ Lichtwerkers Nederland


In deze stoffelijke wereld lijken er slachtoffers en daders te zijn. Daders dienen gestraft te worden en slachtoffers zijn zielig en dienen beschermd te worden.

 

Toch is géén van beiden waar

 

De zogenaamde narcisten zijn in deze tijd in opkomst. Ze ploppen op als paddestoelen uit de grond, evenals vele andere aanverwante stoornissen zoals autisme, ADHD, borderline, etc etc.

 Toch is het één en hetzelfde; het (valse) onware zelf (ego). De hele materiële wereld is gevuld met ego. Slechts een enkeling heeft dit valse zelf opgelost. Conclusie is dus dat we in een wereld leven gevuld met krankzinnigen.

Als de narcist een stoornis heeft dan heeft het slachtoffer dit tevens. Ze zijn namelijk beiden in de leugen, beiden in afgescheidenheid en beiden in liefdeloosheid. Het is een wisselwerking.

In plaats van een slachtoffer te zijn van deze zogenaamde narcisten en hen tot dader te benoemen dienen we eens diep van binnen te kijken hoe het kan dat wij ‘slachtoffers’ het zover hebben kunnen laten komen dat een persoon met deze stoornis ons zou hebben kunnen misbruiken, ons zo voor de gek hebben kunnen houden.

 

Wij zogenaamde slachtoffers hebben het namelijk toegestaan

 

Een mens die authentiek is, die van zichzelf houdt, kan namelijk nooit in de praatjes van een narcist trappen. Zo’n mens doorziet een narcist direct.

 We zouden de vele zogenaamde narcisten in deze wereld eens met andere ogen kunnen bekijken. Zij zijn namelijk het slachtoffer van een liefdeloze jeugd, van een liefdeloze en lege maatschappij.

Zij zijn afgesneden van hun ware zelf en voelen zich volkomen verloren en leeg.

De vraag is waarom wij zelf zo verloren zijn in onszelf dat wij jaren van ons leven geven aan een zogenaamde narcist en wij onszelf zo hebben weggegeven aan deze persoon tot er niets meer van onszelf over is.

Ook dit gedrag komt voort uit dezelfde (onware en liefdeloze) bron van het ego.

 

Het ontbreekt aan zelfliefde in de mens

 

Ego kan niet liefhebben. En toch leren wij in deze afgescheiden wereld dat we anderen nodig hebben, dat we dienen te strijden en te liegen om erbij te horen.

 Zogenaamde narcisten zijn onze beste leraren. Ze komen niet voor niets op ons pad. Ze tonen ons waar wij nog dienen te werken in onszelf. Waar wij nog in duisternis zijn.

 

Er zijn geen daders, er zijn geen slachtoffers

 

Er zijn enkel weerspiegelingen van ons ware zelf, die ons ieder moment tonen waar wij zijn en wie wij zijn.

 Het is aan ons deze mogelijkheid aan te grijpen in dankbaarheid, nooit als slachtoffer of als dader. Er is geen schuld.

Dank lieve weerspiegelingen, dank voor de mooie zware lessen die mij thuis brengen in mijzelf. Lieve zogenaamde narcisten, moge ook jullie ontwaken in liefde net als ieder ander.

Dank voor jullie o zo nodige lessen die jullie geven aan jullie zogenaamde slachtoffers.

 

Het is aan ieder om ieder moment te kiezen voor slachtofferschap/daderschap of simpelweg voor Liefde en Waarheid

 

Wat de ander doet is niet van mij.

Wat mijn ‘ik’ doet, daar gaat het om.

De ander toont mij slechts waaraan mijn ‘ik’ nog werk te doen heeft.

 Enkel van binnen… (in mijn geest) nooit van buiten…. (bij zogenaamde anderen).

Rani Savitri


 

In deze channeling gaat Maria Magdalena in op de onderdrukking van ons derde oog, het vermogen tot intuïtief schouwen, dat in het verleden verdacht werd gemaakt en zelfs op wrede wijze bestraft.

Maar niet alleen in de middeleeuwen werden heksen veroordeeld en verbrand door de kerkelijke autoriteiten, ook in de moderne tijd is het derde of innerlijke oog in het verdomhoekje geraakt.

Het wordt niet getolereerd door het dominante wetenschappelijk wereldbeeld, dat het redenerende denken als de enige weg naar waarheid beschouwt en de rest afdoet als pre-rationeel bijgeloof.

 

 Je innerlijk oog bevrijden, zegt Maria Magdalena, is ook het bevrijden van je vrouwelijke energie en het loskomen van een overmaat aan (mannelijke) hoofdenergie. Dit is voor mannen net zo urgent als voor vrouwen.

 

Maria Magdalena gaat in op het belang van het bevrijden van je innerlijk oog, en op de blokkades of trauma’s die je hierbij kunt tegenkomen. Haar boodschap is ook zeer relevant voor spiritueel therapeuten die meer willen vertrouwen op hun intuïtieve kwaliteiten (helder zien, channelen) en die hierbij innerlijk nog veel twijfel en onzekerheid ervaren.

Je innerlijk oog bevrijden


Zondag 7 augustus 2022, 20:0 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Bijdrage € 11,-Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.