Manifestatiedrang ♥ Juno Burger ♥ Lichtwerkers Nederland


Een Britse journalist en antropoloog ging met een inheemse sjamaan de Amazone jungle in voor een documentaire over plantmedicijnen.

Toen de journalist aan de sjamaan vroeg hoe hij in hemelsnaam, uit die overweldigende hoeveelheid en diversiteit aan planten, wist welke plant hij moest hebben voor welke aandoening, keek de sjamaan hem meewarig aan. “Hoor je dat dan niet? Ze zingen tot ons.”

Deze liederen, die inheemse volkeren icaro’s noemen, worden tijdens helingsceremonies gezongen door de sjamaan om het medicijn dat de plant brengt te eren en de genezende krachten aan te roepen.

Het is ronduit jaloersmakend. De plant leeft onbevreesd en voluit, volgt haar bliss en vervult moeiteloos haar hoogste bestemming. Ze is in balans en harmonie met haar omgeving, neemt niet meer dan nodig en geeft wat noodzakelijk is om het grotere geheel te versterken. Ze is wie ze is, empowered, heel en onbevreesd. En, ze doet wat ze hier te doen heeft. Zomaar een greep uit de spirituele oneliners die je op een gemiddeld vision board tegenkomt.

We weten het niet natuurlijk niet zeker maar het lijkt er in alles op dat de plant zichzelf niet in de weg zit met oude patronen, negatieve gedachten, belemmerende overtuigingen, trauma’s in de familielijn en genetische predispositie. Die obstakels, die je verhinderen om in flow te leven, zijn voorbehouden aan de mens.

Het is je menselijke bewustzijn, of liever onbewustzijn, dat je afremt en verhindert dat het leven door je heen kan stromen


Separatie, dualiteit, polarisatie, identificatie, zoeken en fixen… welkom in de mind!

De mind is voor de mens wat water is voor de vis, je hebt niet door dat je er middenin zit en dat alles in je ervaringswereld de directe manifestatie is van wie je nu gelooft dat je bent, zowel bewust als onbewust.

En juist dat onderbewuste, waar het overgrote deel van onze manifestatiekracht huist, zet je klem. Want hier is geen vrije wil of keuze, hier ben je onbewust en onbekwaam.

 Hier handel je volledig automatisch op basis van je onbewuste geconditioneerde patronen, overtuigingen en verslaving aan een bepaalde manier van reageren en handelen.

 Dit enorme onbewuste deel van wie je nu bent werkt als een filtersysteem.

 Niet alleen waardoor je de wereld ervaart maar ook letterlijk creëert. En dat is exact het probleem met de manifestatiemanie die nu gaande is in de wereld.

‘Manifesteren kun je leren’. Het is de slogan in de meest recente reclamecampagne van de thinking mind. Voor het gemak, of uit complete onwetendheid, vergeet de mind dat alles wat je wat je op vision board zet over wie je wilt zijn wordt gefilterd door het onderbewuste.

Wat je wilt manifesteren is slechts het beperkte idee dat je bewuste mind heeft van wat de meest ideale en optimale versie van jezelf is. De cruciale onbewuste factor in dat ideaalbeeld is juist de mind’s idee over wie en wat je vooral allemaal niet wilt zijn.

 Dat vetrekpunt van afwijzing, oordeel, angst en ontkenning zorgt niet alleen voor toenemende polarisatie in jezelf maar ook voor een verkramping die verhindert dat de intelligentie levensenergie door je heen kan stromen.

Die stroom van vitaliteit, energie en richting heb je nodig om helderheid te krijgen over wie je bent en wat je hier te doen hebt als vrij en soeverein mens. Dit is het leven dat op je deur staat te kloppen om je te helpen. Maar de mind hoort die oproep niet in de oorverdovende herrie die gecreëerd wordt door alles maar op wilskracht te doen. Het is eenzaam voor de mind om steeds weer te voelen dat ze alles alleen moet doen. Die eenzaamheid voel je wellicht ook in jouw leven, het is de heimwee naar de eenheid en het ogenschijnlijke gemis van de moeiteloosheid en rijkdom waarmee het leven je voort wil bewegen.

 

Deze staat van zijn is op ieder moment beschikbaar voor je

 

Wat het van je vraagt is om jezelf uit de weg te gaan

Om te verzachten en het leven door je heen te laten bewegen


Bewustzijn en compassie zijn de sleutels die je in handen hebt om alles wat in de weg zit te ontladen en je systeem te openen om dat aan je te laten zien wat werkelijk de bedoeling is. Wanneer je daar ruimte voor maakt is de manifestatie van jouw gift in dit leven niet langer een mentale inspanning maar een natuurlijk gegeven.

Juno Burger
www.junoburger.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.