Lemurië, ons ontwaken en ons meerstrengige DNA ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Onze hoog-sensitiviteit en veel van onze hogere vermogens stammen uit de Lemurische periode, die miljoenen jaren geduurd heeft.

Toen hadden we nog de beschikking over een DNA dat uit (minstens) 12 lagen bestond.

Zo'n 10.000 jaar geleden is bij velen de verbinding met het oorspronkelijk Goddelijke DNA echter teruggebracht naar slechts 2 functionerende lagen, onder invloed van het buitenaardse reptielenbewustzijn.

Nu ons collectieve bewustzijn en de frequentie van de aarde gestegen zijn, kunnen de poorten naar de 'vergeten' lagen van ons DNA zich steeds verder openen.

Deze lagen zijn verbonden met prachtige, transparante, kristallijnen en goddelijke velden. De verbindingen met die velden c.q. dimensies zitten nog steeds in onszelf. Vanuit Lemurië dragen we altijd nog de herinneringen aan het paradijs op aarde, dat we heel lang geleden vanuit ons meer-strengige, goddelijke DNA geschapen hebben.

 

 Vanuit de paradijselijke Liefdesvelden krijg je gemakkelijker verbinding met hoe je ooit op aarde bent gekomen, met jouw zielenfamilie, met wie je was vanuit je authentieke Zelf, en met wat je vanuit jouw Bronverbinding ontwikkeld hebt.

 Door het gemuteerde, gemanipuleerde DNA zijn we vanuit het Licht naar diepe duisternis afgedaald.

Gaandeweg raakten we ons zelfvertrouwen kwijt, raakten we in lagere mechanismen gevangen, zijn we gewend geraakt aan een negatief zelfbeeld en als gevolg daarvan zijn we allerlei ego-patronen gaan ontwikkelen om onszelf staande te houden terwijl we innerlijk schaamte, schuld en onwetendheid droegen. Zo hebben we in die lager frequente velden vele persoonlijkheden ontwikkeld in die lagere velden, deels ook om Licht te brengen waar het zo hard nodig was.

Maar nu het tij gekeerd is, en we collectief heel hard werken om onszelf van alle beperkingen van de driedimensionaliteit te bevrijden (dit is de ware weg waar Yeshua op doelde; niet hij verloste de mensheid, maar hij leerde ons hoe we onszelf kunnen bevrijden!), komt onze goddelijke grootsheid weer in beeld!

 

En daarmee ervaren we steeds meer van de oorspronkelijke sensitiviteit van ons lichaam, van hoe scheppend onvoorwaardelijke liefde is en van de ware bedoeling van helende intimiteit.

 

Onze persoonlijke reis vanuit de driedimensionaliteit naar de vierde-, vijfde- en hogere dimensies stuwt ons uit de lagen van het reptielenbewustzijn - waarin begeerte, lust, hebzucht, ijdelheid en persoonlijke bevrediging voorop staan - omhoog naar een altijd aanwezig bewustzijn van hoe we kunnen en willen bijdragen aan een goddelijke schepping. Bij ALLES wat we denken, voelen, zeggen en doen zal dit onze intentie worden!

 

Het reptielenbewustzijn is nog flink vervlochten met ons zelfbeeld en met ons doen en laten. Hoe meer we ons daarvan bewust worden, des te eerder we doorzien welk deel van ons in actie wil treden. De grip van het reptielenbrein op ons leven vermindert echter, en de keuzes die we maken zullen steeds blijvender afgestemd zijn op ons zielenplan en op het allerhoogst mogelijke perspectief van de schepping.

 

Alle ascensie-processen zitten in een versnelling, met heftige gevolgen van dien


Soms is het bijna niet meer te verdragen wat dit fysiek, emotioneel en mentaal allemaal los maakt. Maar vanuit een hoger perspectief bezien is dit een onomkeerbare heling van onszelf! Terugvallen zoals we in Atlantis deden is onmogelijk! We worden allen verlicht van lasten die wij, samen met Moeder Aarde, al eeuwenlang dragen. Het is een waarachtige, vreugdevolle ommekeer waarbij we onszelf en elkaar zullen bemoedigen en liefdevol in de armen kunnen sluiten.

Onze innerlijk ontwikkelde wijsheid en Zelfliefde zijn voortgekomen uit de waarheid en rijkdom van onze goddelijke essentie. Deze essentie is onze innerlijke Lichtdrager die staat te roepen op de drempel van de oude naar de nieuwe wereld. In al deze processen is de Lichtwereld ons zeer nabij. Vele Lichtdragers zijn ons op Aarde voorgegaan in de ascensie-processen. Zij kennen zowel het licht als de duisternis op de weg naar hogere bewustzijnslagen. Een deel van hen heeft als taak gekozen om onze wegen vanuit hogere dimensies bij te schijnen. Velen van ons zijn ook 's nachts bezig om de de aarde en mensheid naar een hoger plan te brengen, door te reizen naar Lichtsteden waarin we onderwezen worden 'hoe nu verder'.

Daarbij geldt als nooit te voren:

 

De waarheid vind je in jezelf.


Vertrouw op wat jij voelt en op wat jij nodig hebt. Durf NEE te zeggen tegen dat wat jouw Licht niet voedt. Her-inner je dat jij Liefde bent en op aarde bent gekomen om die zelfdelen van jezelf wakker te maken die dat vergeten waren.

 

DANK JE WEL dat jij je hart hebt geopend en jouw zielenlicht uitdraagt!

 

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel aangaande het menselijk DNA, ons galactische en genetische oorsprongsverhaal en de ‘liefdeswens’ van de Aarde om onderdeel te mogen zijn van een onvergetelijk avontuur met de mensheid.

T/m 31 augustus 2023 is de Starseedspecial € 15,-


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.