Leeuwinnenkracht ♥ Gerda Duin ♥ Lichtwerkers Nederland

Vaak genoeg leggen we macht en autoriteit in handen van derde. We vergelijken ons met anderen en vinden ons zelf om die reden soms niet waardig genoeg.

Een diepe honger naar bevestiging en erkenning van buitenaf is een teken van afgesneden zijn van de bron van wijsheid die we in onszelf kunnen aantreffen.

Het meisje (innerlijk kind) is met haar onbevangenheid en pure verbinding met de spirituele wereld vaak nog wijzer dan de volwassen vrouw, die zichzelf bedekt heeft met beschermlagen, door opgedane pijn, die ze feitelijk ook nodig heeft gehad voor de evolutie van haar ziel.

Nee niet pijn als doel, maar pijn als initiatie voor 'thuiskomen in je eigen huis'.

Iedere beschermlaag waarmee een volwassen mens zichzelf identificeert, is een stap weg van de authentieke bron in onszelf! De wijze vrouw observeert en zegt niks. Zij weet dat wijsheid pas echt geïntegreerd kan worden, als de volwassen mens het lef heeft om stil te worden en stopt met het vasthouden van oude patronen die haar mooie ziel verbloemen. Ze weet ook dat ieder hart wel eens breekt en ze wacht geduldig en zwijgend tot jij je weer openstelt om je hart te laten genezen.


Het meisje, de moeder en de wijze oude, ze horen bij elkaar en kunnen elkaar bekrachtigen als er maar ruimte aan elkaar wordt gegeven binnen het stille, lege veld van het hart.

Het eeuwige verhaal wat steeds opnieuw herhaalt wordt, dat je niet goed genoeg bent, is het eerste patroon dat losgelaten mag worden. Kijk dat pure kind in haar ogen. Zie haar onschuld en zuiverheid en haar verbinding met het goddelijke en hoe ze huppelend achter haar instinct aangaat, zonder zich af te vragen of ze angstig zou moeten zijn.

Vandaag bereikt de energie van het meisje, de moeder en de wijze vrouw jou. Ben je bereid om even stil te worden? Ben je klaar om je geboorterecht te claimen? Ben je werkelijk bereid om te helen?

 

Ben je enthousiast over alle mogelijkheden die in je bereik liggen?

 

Vandaag is de dag om in alle nederigheid naar jezelf en je proces te kijken en om te voelen hoe het meisje, de moeder en de wijze in jouw nabijheid zijn gekomen, om je over de brug heen te dragen, waarna je een nieuwe keus kunt maken. Terug gaan naar de plek die je (allang) bent ontgroeid of jezelf verankeren op de plek waar je werkelijk thuis hoort en waar je zichtbaar en authentiek mag zijn en je ware natuur voor jou goed genoeg is. In het veld van onbegrensde mogelijkheden. Waar je omringt wordt door de meest krachtige godinnenenergie, die soms kwetsbaar en breekbaar is en daardoor juist grote schoonheid bezit. Maar in hetzelfde veld ontmoet je ook leeuwinnenkracht, die jou over elk obstakel heen tilt en hemel en aarde even doet verstillen.

Ik weet dat je er klaar voor bent. Jij weet het ook. Welke keuze maak jij vandaag?

Sluit je ogen niet langer voor de drie vrouwen in jou! Daarmee sluit je je ogen voor jezelf. De initiatie is overgedragen, een inwijding is voltooid. Wat opengebroken is zal altijd haar weg vinden.

Zonder enige twijfel. Ik buig ervoor en stroom mee omdat het zo bedoeld is. Dezelfde uitnodiging ligt in jouw handen.

Gerda

www.gerda-duin.nl  Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.