Je innerlijke strijd ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Esther Hicks channelt Abraham Hicks

 

Op dit moment hebben jullie een strijd tegen drugs, en een strijd tegen tienerzwangerschap, en een strijd tegen C19, en een strijd tegen de politiek, en een strijd tegen terrorisme, en een strijd tegen... een strijd tegen... een strijd tegen... en iedere strijd wordt groter en manifesteert zich onnodig in jouw ervaring.

 

Maar wat we jullie echt willen laten weten is, dat vanuit het standpunt van je Bron, het standpunt van je Innerlijk Wezen, het standpunt van je hoop en dromen en alles wat in je Vortex zit, er maar één strijd gaande is die alles te maken heeft met jou.... en dat is de strijd die jij voert.

En dit is er zo'n goed voorbeeld van:

 

“Ik werd ontslagen en ik wil geen andere job. Ik wil geen cv’s opsturen, en ik wil geen acht uur per dag besteden...” Maar wat wil je dan wél? Wat wil je eigenlijk wel? Wat wil je wel? Wat wil je het allerliefste?

 

Je moet gewoon begrijpen dat de gedachte dat dingen in de buitenwereld eerst in orde moeten zijn voordat je je goed kunt voelen, een foute veronderstelling is... want het is door DE STRIJD DIE BINNENIN JOU WOEDT dat je al die dingen aantrekt die jij nu als excuus gebruikt om je niet goed te voelen.

 

Groot item... De grootste van allemaal...

 

Het is aardig van jullie om in te tunen en goed te luisteren. Je had niet veel moeite met ons toen je in je opnam wat we je hier gaven. En we willen je achterlaten met nog één mooie gedachte.

 

Stel je eens voor hoe makkelijk het zou zijn... [even opnieuw, we willen dit goed beginnen...]

 

Als je de strijd aan zou moeten gaan met iedereen waarvan je denkt dat die uit balans is, of iets wil waarvan jij denkt dat ze dat niet zouden moeten willen of iets doen wat fout is vóórdat de dingen rechtgetrokken kunnen worden, dan kun je het onmogelijke daarvan voelen.

 

Maar stel je eens even samen met ons voor...

 

Wat nou als Abraham gelijk heeft?

 

 Wat als Liefde echt domineert?

 

 En wat nou als ik, als individu, alleen maar hoef te kalibreren naar Liefde in plaats van strijd te voeren tegen de tegenpartij?

 

Kun je de eenvoud voelen van het ENIGE ding dat werkt en dat ALTIJD werkt?

 

Denk aan alle dingen die je dacht te moeten doen om het geld te kunnen krijgen, of die geliefde, of wat je maar wilt. Laat kalibreren je werk zijn – en we zeggen niet dat het geen werk is, maar het vraagt om focus en een creatie-box is een goed idee.

 

Voer geen strijd tegen oplossingen..... Sta voor oplossingen.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com

 

Speciale dank voor de vertaling:

 

 Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nl