''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf ♥ Gerrit Gielen ♥ Lichtwerkers Nederland

Een dag aan het strand met mijn zielemaatje. Heerlijk.

Lange wandeling langs het water. Veel gesproken.

Lang geleden zei Jeshua:

“Als je tevoorschijn brengt wat in je is zal dat je redden. Als je niet tevoorschijn brengt wat in je is, zal het je ondergang worden.”

Wat in je is, is natuurlijk je ziel. Je ziel tonen aan de wereld, is bezield leven. Het is wel tegen de stroom in gaan, verandering brengen. Het is de weg naar een vreugdevol en gevuld leven.

Dat niet doen is je aanpassen bij de energieën van deze wereld, energieën van angst. Dat leidt tot onderdrukking van je ziel en uiteindelijk tot een geestelijke dood.

Wat je werkelijk helpt hierbij is het contact met zielemaatjes: mensen die werkelijk zien wie jij bent. Zij zijn het die jou helpen om jouw licht te laten stralen. 

Helaas, ik zie maar al te vaak dat mensen niet kiezen voor het gezelschap van zielemaatjes, maar juist voor het gezelschap van mensen die het licht proberen te doven.

Kies daarom je vrienden goed. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze het beste met je voorhebben, terwijl ze jou in feite claimen en omlaag trekken. Ze denken dat ze goede vrienden zijn, ze geloven misschien echt dat ze jou helpen, en wellicht denk jij ook zo over hen. Ze doven echter je licht.

Kijk om je heen, kijk naar al je vrienden en kennissen en vraag je dan af: wie van hen helpt mij werkelijk om te groeien, om te stralen?

Bij wie kan ik werkelijk mezelf zijn?

Bij wie voel ik me gezien?

Schrik niet als er dat maar weinig zijn. 

De meeste mensen zitten vast aan de energieën en ideeën van deze wereld en proberen jou daar ook naar toe te trekken. Dat zijn de mensen bij wie jij je aanpast, bij wie jij je kleiner maakt om wat voor reden dan ook. Waarschijnlijk om dat je ooit bent gaan geloven dat dat het goede is om te doen. Dat is namelijk wat we ons hele leven lang leren: aanpassen en je schikken naar de wens van een ander is goed. Zo sussen we ons zelf, zo doven we ons eigen licht.

''Ja'' zeggen tegen iemand die jouw licht niet ziet, is nee zeggen tegen jezelf. 

 

Bij hoeveel mensen doe je dat niet?

Gerrit Gielen

www.gerrit-gielen.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.