Het Licht behouden in de tijd van openbaring ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels

 

 

❥ Gegroet lieve vrienden, ik ben Kryon van Magnetic Service.

Laten we doorgaan met het thema dat we eerder vandaag zijn begonnen met betrekking tot wat je op dit moment op deze planeet voor jezelf zou kunnen doen. Ik ga deze channeling het recht geven: “Het Licht behouden”.

Er zijn velen die zich afvragen: “Hoe onderhoud ik mezelf in een wereld die donkerder is dan ik dacht dat het zou zijn? Veel dingen die ik zie zijn opzienbarend en angstaanjagend.”

Dit is een geweldige vraag, omdat velen veranderingen zien die ze nooit hadden verwacht.

 

Een tijd van openbaring

 

Inderdaad, geliefden, dit is een tijd van openbaring als het gaat om “donker en licht”. Onthoud nu dat 'openbaring' 'openbaring' is. Dit hele onderwerp gaat dus echt over de ontdekking van dingen die je niet had verwacht. Er is ook het potentieel om enkele dingen te onthullen die je misschien zelfs verrassen.

Een van de dingen waarover ik jullie jarenlang heb verteld, is het ontwaken van een hoger bewustzijn van jullie planeet. In het proces van dit ontwaken - voordat het licht tevoorschijn komt - is er een periode van duisternis. Deze duisternis openbaart zich aan de Lichtwerkers in de vorm van negativiteit, woede, scheiding, angst, verraad en onverwacht gedrag van degenen die zij vertrouwen.

Ik wil wat er gebeurt in verband brengen met deze metafoor: wat gebeurt er, zelfs in je huis, wanneer je plotseling een veel helderder licht aandoet dan je ooit eerder hebt gehad? Het antwoord is dat je het vuil vaak ziet zoals je nog nooit eerder had gezien.

❥ Dat is wat er nu gebeurt, en het zal nog een tijdje op deze planeet blijven gebeuren. In deze overgangsperiode is er openbaring van duistere dingen die eerder verborgen waren. Jullie zien nu dingen onthuld die jullie voorheen niet zagen, omdat het licht nu helderder is.

Voor velen zal deze perceptie zijn dat “duistere dingen opkomen”. Velen zeggen:

“Er zijn zoveel dingen die ik nu zie die hier nooit eerder waren. De wereld wordt slechter!”


Dat is een zeer lineaire perceptie, die veel erger gemaakt is door degenen die investeren in het verkopen van angst.

Wat als - in plaats daarvan - het licht wordt ingeschakeld en de dingen die je ziet die beangstigend zijn, er altijd al waren? Net als het vuil in een slecht verlicht huis, is het nu duidelijker omdat er meer licht op schijnt. Maar – het was er altijd al.

Dus de “openbaring van de duisternis” - periode moet vóór de schoonmaak komen. Dat is waar je bent in deze jaren van The Shift.

 

❥ De vraag blijft: Hoe houd ik mijn licht vast als dit op de planeet gebeurt? Of misschien is de vraag meer esoterisch: Hoe verzoen ik de duistere dingen die ik zelfs in mezelf begin te zien?

 

Hoe behoud ik het licht?

 

Dus hoe het licht te behouden is een goede vraag.

❥ Is er een manier voor jou om een liefdevolle, medelevende houding te behouden?

❥ Kun je het bewustzijn dat je hebt van een grotere Bron aan het werk houden?

❥ Kun je je ervan bewust zijn dat je zeer geliefd bent?

De moeilijkheid is dat deze dingen om jullie heen op dit moment op jullie planeet in staat lijken te zijn om jullie hoop te verminderen. Je wordt een beetje in elkaar geslagen, zoals ze zeggen, met het leven. Daar zijn we ons zeer bewust van lieve mensen. Dat hebben we al eerder gezien.

Laat me je iets vertellen dat we eerder hebben gezegd tegen elk mens die het wil horen: Oude Ziel, luisterend of lezend op dit moment, je bent hier niet per ongeluk. Waarlijk. Ik bedoel dat op dit moment in dit leven op deze planeet, ga door te nemen wat het doormaakt, hielp je het te plannen en wist je dat het eraan zat te komen. En als Oude Ziel heb je genoeg incarnaties en genoeg levens doorgemaakt en genoeg verandering ervaren, dat je hier veel meer klaar voor bent dan je denkt. Daarom ben je hier! Je zou kunnen zeggen dat jullie de afgestudeerden van energie en helden van het hart zijn. Je hebt al zoveel dingen gezien, en hier is er nog één. Maar deze is anders – heel anders.

 

Praktische stappen om jezelf te helpen


Geliefden, deze energie is anders in The Shift. Uiteindelijk zal het “Het Nieuwe Normaal” creëren. Dit is iets dat ik al lang noemde, voordat deze term in je algemene vocabulaire stond. Velen vragen: “Zijn er stappen die op regelmatige basis kunnen worden genomen om ons hier doorheen te helpen?” Ja.

De dingen die we voorstellen dat regelmatig kan worden gedaan, zijn dingen die je van plan moet zijn. Wat ik daarmee bedoel is dat je ze echt moet bedoelen (intentie). Het verschil tussen de beoogde actie en de eenvoudige actie is dat de ene serieus wordt gedaan en de andere wordt gedaan omdat iemand zei het te doen.

“Kryon, kan het doen van deze dingen meer licht in mijn leven creëren? Ik heb dit echt nodig.” Het antwoord is weer: ja.

De meeste facilitators die met menselijke kwesties werken, kennen de waarde van wat ik ga voorstellen.

❥ Het gaat om de programmering die je moet overwinnen.

❥ Het gaat erom dat je met je onderbewustzijn praat.

❥ 
Het gaat erom het licht in jezelf vast te houden en ja: er zijn sommige dingen die werken en sommige die niet werken, afhankelijk van je eigen persoonlijkheid.

 

Je zou kunnen zeggen: “Nou, sommige van deze dingen klinken net als routinematige dingen die ik eerder heb gehoord en zelfs eerder heb gedaan.” Ah, daarom werken ze niet voor jou: ze zijn routine voor jou, en je plaatst ze in die categorie, en je onderbewustzijn weet dat. Het is dus niet levensveranderend.

Je onderbewustzijn heeft de dingen nodig die ik ga voorstellen. Dan - door de opzettelijke herhaling ervan - wat er uiteindelijk gebeurt,  is dat je ze als absolute waarheid erkent. Je zou kunnen zeggen dat je de percepties van je onderbewustzijn herkadert door de herhaling van het licht dat je het gaat geven.

Dus laten we dit proces starten. Ik zal je slechts een paar dingen geven die je zullen helpen. Ze lijken misschien ultra-eenvoudig, maar ze zijn krachtig in hun resultaat.

 

SUGGESTIES VOOR HET HERFORMULEREN VAN ANGST

 

❥ Nummer 1) Wanneer je 's ochtends opstaat - of je nu alleen bent of met een partner - wanneer je je voeten rondzwaait van waar je slaapt en ze op de grond zet, zodra je voeten de grond raken, doe dan dit: Denk aan jezelf of zeg hardop: “Lieve Spirit, (of welke naam ook voor jou werkt), bedankt voor deze dag. Ik ben zeer geliefd.” Dit begint het idee te herkaderen van hoe je denkt over de dingen om je heen en wat je verwacht voor de dag. Je bent dankbaar en je verwacht goede dingen die dag.

 

Nu is dit een houding die bij de meeste mensen niet vaak aanwezig is wanneer ze elke dag met hun voeten zwaaien en ze op de grond zetten En jij? Vaak ben je moe en voel je je moe, ook al heb je net een nacht geslapen. Je zou kunnen denken: “Oh, het is gewoon weer een dag van dingen die niet goed gaan”. Misschien heeft een wekker je net wakker geschud en is dat wat je verwacht van de rest van de dag.

Als je voeten de grond raken, kun je misschien zeggen: “Dank u God, dat ik geliefd ben. Dat is één. Begin dat elke dag te doen en ervaar wat er gebeurt.

❥ Het gaat helemaal over het instellen van de beginenergie van de dag en de verwachting van wat komen gaat.

Nogmaals, ik zal je vertellen dat je verwachtingen vaak “met resultaten worden vervuld” door de energie om je heen. Dit betekent dat je eigenlijk “naar jezelf trekt” wat je verwoordt. Daarom kun je je afvragen: Wat was eigenlijk mijn bestelling op het menu van de dag? Het is wat ik verwachtte – en ik kreeg het.

 

De volgende twee zijn veel moeilijker

 

❥ Nummer 2) Zoek iets dat je overdag kunt doen dat medelevende actie met zich meebrengt. Nu, compassievolle actie is wanneer je iets of iemand of een situatie ziet, en je stopt even en stuurt je medelevende gedachten naar die persoon of mensen in die situatie.

Energie wordt gezien als actie en gedachten zijn energie. Het is zo diepgaand, maar toch hebben mensen dit gemist. Het grootste deel van jullie leringen op deze planeet heeft bewustzijn nooit beschouwd als iets anders dan een staat van denken.

❥ Maar wat onlangs is aangetoond, is dat bewustzijn in plaats daarvan meetbare energie is en dat je je medelevende gedachten als energie kunt sturen. Wanneer je ergens compassie op richt, zet je het in Het Veld en gaat het waar je maar wilt dat het gaat. Als je compassievolle actie geeft in groepen, is het nog sterker.

Dus, lieverds, compassievolle actie werkt. Zoek iemand die je kent of niet kent die hulp nodig heeft en stuur hem mededogen met zijn situatie. Nu - hier is wat er gebeurt - en we hebben jullie dit eerder verteld: Er is nog iets onverwachts dat zich ontwikkelt wanneer jullie dit doen. Luister goed, anders mis je dit: Een helende energie keert naar je terug. Het is bijna als een fysieke wet van bewustzijn.

 

De structuur van energie zal je verrassen

 

Nu, ongeacht het type energie dat je kunt bedenken, is het bijna altijd gepolariseerd. In de natuurkunde komen alle wetten die energie beschrijven in paren. Alles gebeurt in gepolariseerde paren. Er is een plus en een min, bijna zoals een magneet heeft, op alle energie, en dit creëert twee kanten van het verhaal van wat er gebeurt als het wordt gemaakt. Soms is het de creatie van een gepolariseerde sinusgolf - een plus en min van de specifieke energiestructuur. Het is zelfs zo met geluid en licht. Bij andere energieën is er een actie en een reactie. Maar bijna elke keer is er een duw – en er is ook een trek.

❥ Dus, in het geval van compassievolle actie, zijn er twee dingen die gebeuren:

Ten eerste, het individu of de personen naar wie je het stuurt, ontvangt het. Dat is hun verhaal van één kant van de energievergelijking. Maar je hebt ook het andere attribuut van het paar – er komt ook iets naar je terug. Je onderbewustzijn en je lichaam weten wat je doet en je voelt je er beter door. Hier is waar we je informatie geven die nooit wordt onderwezen:

Dit “je beter voelen” is een energetische reactie van de andere kant van de polariteit die je naar iemand hebt gestuurd, terwijl je mededogen hebt gestuurd. Het is energie! Het kan dus worden gemeten als een echt effect in beide richtingen.

 

❥ Voor sommigen van jullie is dit een helende ervaring. Je begint mededogen en liefde en genezing naar een ander te sturen, en plotseling begint het je te genezen.

Dat is de fysica van het bewustzijn. Hoe bevalt dat tot nu toe? Is dit te technisch voor iemand van jullie, dat wanneer je mededogen stuurt, je iets terugkrijgt? Ik zal je vertellen: Ooit zal er een formule voor zijn! Er zal een erkenning zijn van de fysica van het bewustzijn, die meetbaar is. Zelfs de polariteit ervan en wat er met je gebeurt als je het ontvangt, zal worden gezien als een “paar energiedelen”. Zo ingrijpend is dit voor jou. Dat is nummer twee.

 

❥ Nummer 3) Deze is moeilijk en ik heb hem voor het laatst bewaard. Een deel van je dag moet je een manier vinden om te lachen. Ik bedoel niet doen alsof je lacht. In dit scenario moet er iets zijn dat grappig is, en als je niets om je heen hebt dat vreugdevol of grappig is, ga er dan actief op zoek.

Er zijn dingen die je in het verleden aan het lachen hebben gemaakt. Ga ze zoeken. Misschien is het een grappige tekening of een cartoon? Misschien is het een grap die je echt leuk vindt of iets op je media dat je hebt gezien en nog eens kunt bekijken? Zoek het en lach omdat dit van cruciaal belang is.

Kortom: Je moet op de een of andere manier vreugde ontwikkelen, zelfs als het een kleine dosis is, elke dag. Dit is nodig, zelfs te midden van een gevoel van down of depressief gevoel. Ik zei je al dat dit moeilijk was.

 

Zoek iets waar je om kunt lachen


Dan, zelfs als je niet de grote guffaw van een buiklach kunt hebben, zoek dan iets dat je amuseert, dat je terug kunt gaan en opnieuw kunt bezoeken en grinniken en zeggen: “Dit is echt grappig <:-)”. Herinner jezelf misschien aan een grappige tijd of iets dat je hebt gedaan dat erg grappig voor je is. Misschien kun je om hulp vragen aan een partner, die kan zeggen: “Herinner je je de tijd dat je dit of dat deed?” Dan zul je zowel glimlachen als lachen, en er zal iets gebeuren met je chemie zoals je doet: Genezing.

❥ Dierbaren, deze drie dingen garandeer ik dat ze elke dag een leven zullen creëren dat licht heeft. Licht elke dag. Het handhaven en behouden van dat licht is waar het om gaat, en dat is wat er zal gebeuren.

 

Nu, ik heb niet veel gezegd over affirmaties, toch? Dat is een ander krachtig gebied dat ik een 'graduate area' zal noemen. Ik ben er niet naartoe gegaan omdat de eerste drie die ik je gaf persoonlijker en directer zijn. Affirmaties werken het beste voor degenen die werken aan kwesties die worden bereikt door focus van gedachten en het ontwikkelen van meer esoterische energie om specifieke items in het leven te helpen herkaderen.

 

Wat we vandaag hebben behandeld, zijn basisitems voor iedereen


Het zijn eenvoudige dingen die je elke dag voor jezelf kunt doen en die gemakkelijk zijn om mee te werken en te begrijpen. Ieder van jullie kan een groot verschil maken, van dag tot dag, in het vasthouden van het licht. Het kan 's ochtends, overdag, 's avonds of wanneer je maar wilt. Je helpt niet alleen om het licht in jezelf gaande te houden, maar je zult ook genezing naar jezelf brengen in het proces.

Het herkaderen van je onderbewustzijn is voor altijd. Je “glijdt” niet terug in de disfunctie van oude ideeën die je werd geleerd. Dit komt omdat je je hele lichaam een grotere, diepere waarheid hebt gegeven. Deze nieuwe waarheden zijn nu van jullie en hebben de oude uit het verleden overschreven.

We geven jullie deze dingen in liefde omdat we het licht zien dat naar deze planeet komt. We willen dat jullie begrijpen wat er gebeurt, zodat jullie na verloop van tijd degenen zullen zijn die zich erover verheugen en het in stand houden.

ik ben Kryon, verliefd op de mensheid.

 

En zo is het.

Kryon


Gechanneld door Lee Carroll
www.menus.kryon.com Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.