Er is verandering in de wereld: het komt niet, het is gearriveerd ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland


Beste lezers, welkom bij onze berichten die worden gepresenteerd met het doel jullie hoop, informatie en Licht te brengen in deze tijden van chaos en verwarring. Twijfel er nooit aan dat alles volgens plan verloopt.

 

Het is heel gemakkelijk om in angst en twijfel te vervallen bij het observeren van alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Velen gaan onophoudelijk door met hun pogingen om de status-quo in stand te houden, terwijl sommigen tegelijkertijd de aanwezigheid van de opduikende, dichte energie gebruiken als een excuus om te doen wat ze willen.

❥ Allen voelen de binnenkomende energie van Licht en bekrachtiging, maar individuen kunnen ze alleen interpreteren volgens hun bewustzijnsstaat.

 

Dualiteit en afscheiding beheersen de derde dimensie en manifesteren zich in elk aspect van het dagelijks leven. Menselijke geesten zien en beoordelen de wereld door middel van het collectieve driedimensionale geloofssysteem.

Verandering brengt angst bij degenen die zich niet bewust zijn van het ascentieproces van de Aarde


Ze zijn bang dat elke verandering in wat ze weten en waar ze zich prettig bij voelen, zal resulteren in het verlies van veel waar ze hard voor hebben gewerkt, zelfs als hun huidige situatie pijnlijk, onbevredigend en niet ideaal is.

 

Een menselijke geest 'zonder input' van de Goddelijke Geest is alleen in staat om het leven te interpreteren in termen van zwart of wit, omdat het gebaseerd is op overtuigingen van dualiteit, scheiding en het geloof in twee krachten. De paren van tegenstellingen zullen zich altijd uiterlijk manifesteren voor degenen die dualiteit, scheiding en twee krachten in hun bewustzijn vasthouden als waarheid. Sommigen gaan misschien voor een lange tijd door alsof ze alles in hun voordeel lijken te hebben terwijl het goede van de dualiteit zich manifesteert, maar vroeg of laat zal een facet van de andere kant van de dualiteit zich manifesteren omdat bewustzijn zich altijd uitdrukt.

 

Jullie zijn de scheppers van jullie wereld omdat jullie bewustzijn ZIJN en bewustzijn de substantie van vorm is


Er is geen ongemanifesteerd bewustzijn. Wat in bewustzijn als waarheid en realiteit wordt vastgehouden, moet tot uitdrukking komen omdat Goddelijk Bewustzijn Zich altijd uitdrukt in en als oneindige vorm en variëteit en jij bent datzelfde Goddelijke Bewustzijn. Vraag jezelf; "Wat kies ik om te creëren?"

 

 

Alle oude, verouderde en valse overtuigingen die nog steeds actief zijn in het cellulaire geheugen en op de aarde zelf worden blootgelegd door de aanwezigheid van de intense hoge Lichtfrequenties die nu op aarde stromen als onderdeel van het ascentieproces.


Individuen die in afstemming zijn met de stijgende, dichte energieën voelen zich gemachtigd om ze uit te voeren, wat achter de schijnbare toename van misdaad zit.

Anderen die zich bewust zijn van wat er gebeurt met betrekking tot het naar boven komen van oude energie, gebruiken deze tijden om zichzelf ervan te zuiveren en verder te gaan.

 

 

Iedereen voelt de nieuwe frequenties en wordt erdoor beïnvloed


Degenen die spiritueel slapen en zich niet bewust zijn van het ascentieproces, merken dat ze fysiek, emotioneel en mentaal worstelen met problemen die hen nooit eerder hebben aangeraakt en vragen zich af waarom. Velen zullen hulp zoeken, gezondheidsproblemen zullen opduiken wanneer ze het minst verwacht worden, en sommigen zullen denken dat ze gek worden omdat hun denken in de war is geraakt. Schuld, spijt, woede, depressie, zelfhaat enz. komen voor iedereen boven water omdat er maar één is.

 

Velen kiezen ervoor om te vertrekken en Covid heeft hen de "way out" gegeven die ze zochten.

Veel meer zullen vertrekken naarmate de gebeurtenissen zich ontvouwen, omdat ze niet kunnen of ervoor kiezen om zich niet af te stemmen op de hogere frequenties van de opklimmende wereld. Sommigen weten gewoon op een dieper niveau dat ze de hogere frequenties - die nodig zijn in dit leven - niet kunnen bereiken en kiezen ervoor om te vertrekken om op een later tijdstip terug te keren naar een hoger resonerende aarde.

Weet dat de menselijke doodservaring altijd een keuze is

 

❥ Voor de meesten is het geen bewuste keuze, maar toch is het altijd een vrije wilskeuze.

Weet dat er nooit een "hel" is geweest en dat er ook nooit een "hel" kan zijn, zoals eeuwenlang door religies is onderwezen, voornamelijk met het doel de volgelingen te beheersen.


Goddelijk Bewustzijn is zich alleen bewust van ZICHZELF omdat HET alles is wat er is en daarom niets weet van illusies van pijn en lijden of zelfs straf. Als deze concepten in en van Goddelijk Bewustzijn waren, zouden ze voor altijd op hun plaats worden gehouden door de Goddelijke Wet en niemand zou ze ooit kunnen overstijgen, veranderen of verwijderen.

 

 

❥ Als een persoon echter sterft in een bewustzijnsstaat die gevuld is met overtuigingen van hel en straf, kunnen ze heel goed creaties ervaren totdat ze in staat zijn om door de illusie heen te kijken.

Er staan altijd Wezens van Licht en Gidsen klaar om elke ziel te helpen vanaf het moment dat ze op welke manier dan ook om hulp vragen. Niemand is of kan ooit verloren gaan, want er bestaat niets anders dan Goddelijk Bewustzijn.

De huidige tijd is niet voor bangeriken, maar verlies nooit uit het oog dat je ervoor koos om op dit moment op aarde te zijn en je volledig bewust was voordat je incarneerde van wat het zou inhouden.

❥ De toenemende aanwezigheid van hoogfrequente Lichtenergie en het feit dat mensen spiritueel ontwaken, zorgt ervoor dat veel overtuigingen, tradities, maatschappelijke regels en wetten afbrokkelen en oplossen in hun eigen niets, omdat alles wat hen heeft gevormd en op hun plaats heeft gehouden, het geloof is in hen.

 

De meeste dingen die je graag ziet veranderen of verdwijnen, maar een paar dingen die je leuk vindt, kunnen ook wegvallen. Vergeet nooit dat iets echts nooit oplost of permanent verdwijnt, want de Werkelijkheid wordt oneindig op zijn plaats gehouden door de Goddelijke Wet. Sommige dingen waar je van hebt gehouden - en misschien voel je je verdrietig om het te zien verdwijnen - zullen opnieuw verschijnen in nieuwe en betere vormen.

 

Velen van jullie vinden bijvoorbeeld dat je niets meer gemeen lijkt te hebben met mensen met wie je eens heel dichtbij voelde.

Sommige vormen van amusement, tv-programma's, boeken, enz. houden je aandacht niet meer vast zoals ze dat ooit deden, of beginnen saai en oninteressant te worden. Favoriete etenswaren zijn het misschien niet meer met elkaar eens of lijken geen smaak te hebben. Je zult niet zoveel materieel voedsel nodig hebben, want naarmate je spiritueel evolueert, word je meer gevoed met energie.

Deze ervaringen vinden plaats omdat je geëvolueerd bent en niet langer energetisch in afstemming bent met veel van de dingen die tot nu toe een groot deel van je leven waren

 

Omdat liefde en vriendschap spirituele werkelijkheden zijn (eenheid), zullen er nieuwe en bevredigende relaties op alle niveaus verschijnen als dat voor jou volledigheid zou vertegenwoordigen (volledigheid voor sommigen kan zijn om alleen te leven). Omdat Goddelijk Bewustzijn zelfonderhoudend en zelfvoorzienend is, kan dat wat je nodig hebt of gelukkig zal maken, niet anders dan zich in je ervaring manifesteren zodra deze waarheid je bereikte staatsbewustzijn wordt. Nieuwe activiteiten, minder zwaar voedsel, vrienden enz. zullen zich beginnen te manifesteren als je in staat bent om je oude concepten en overtuigingen los te laten.

 

Vertrouw en sta het proces toe, dierbaren, zowel van binnen als van buiten. Vertrouw erop dat er zich een Goddelijk plan ontvouwt dat niet gestopt kan worden of vertraagd door menselijk denken of activiteiten.

 

 

❥ Velen van jullie vinden dat je op dit moment liever stil en weg van de drukte van de buitenwereld blijft en dat is prima.


❥ Anderen van jullie kunnen geleid worden om bepaalde acties te ondernemen en dat is prima, zolang je maar vertrouwt en je intuïtie je laat leiden.

Er gebeurt veel in de buitenwereld en dat zal nog een tijdje doorgaan

 

❥ Jouw taak als Lichtwerker is om het Licht te allen tijde en in alle situaties vast te houden, wetende dat je met Licht doordrenkte bewustzijn bij je is, waar je ook gaat.

❥ Sommigen om je heen zullen dit Licht voelen en aangetrokken worden, terwijl anderen het kunnen voelen en afgestoten worden, maar dit is niet jouw zorg.

De reis van iedereen is zijn eigen persoonlijke reis en het is nooit de verantwoordelijkheid van een ander om ze te genezen, te veranderen, te herstellen of te 'redden', tenzij ze de hand reiken. 

 

Probeer nooit het denken van een ander te veranderen, want in tegenstelling tot wat velen geloven, is dit geen spiritueel werk, maar eerder de uitdrukking van een geloof in afscheiding - dat sommige mensen niet één zijn met de Bron en dat ze jou nodig hebben om te verlichten.

De persoon die je probeert te verlichten kan in feite erg geëvolueerd zijn en een gekozen levensstijl/les/ervaring ervaren.

Respecteer de vrije wilskeuzes van iedereen, tenzij je om begeleiding of informatie wordt gevraagd, op welk moment je hen liefdevol kunt vertellen wat je weet of waarneemt.

 

❥ Omdat jullie - die met deze boodschappen resoneren - spiritueel wakker en bewust zijn, is je werk op dit punt eenvoudig om de Goddelijkheid te erkennen van elke persoon en levensvorm die je ziet, waarmee je communiceert of waaraan je denkt.


De meesten van jullie zijn al verder geëvolueerd dan dat je de behoefte voelt om anderen te repareren, omdat je weet dat in werkelijkheid iedereen al perfect EEN is met de Bron en je niet langer naar schijn oordeelt.

 

Er is verandering in de wereld geliefden. Het komt niet, het is gearriveerd

 

Je zult getuige zijn van het verdwijnen van vele overtuigingen binnen de huidige systemen van: onderwijs, wetenschap, geneeskunde, wetgeving, religie, enzovoort: concepten en overtuigingen die zijn geaccepteerd als zijnde 'hoge intellectuele waarheid'.


Dit zal protesten en weerstand oproepen van intellectuele gemeenschappen, menselijke geesten die geloven dat de huidige feiten en informatie de hoogste realiteit vertegenwoordigen.

 

Ga achteruit en observeer de wereld vanuit die veilige en zekere plaats van Licht in je hart, wetende dat niets je minder kan maken dan wie en wat je al Goddelijk bent.

 

 

Wees het Licht, zie het Licht en leef het Licht want jij bent het Licht.

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.