Een giftige oplossing ♥ Eveline van Dongen ♥ Lichtwerkers Nederland

Het zoeken naar verlossing, de aankondiging van onze redder, de toenemende controle, het zijn allemaal uitingen van een ingebed oud verhaal dat onze ware kracht en de verbinding met ons werkelijke zijn al eeuwen ondermijnt.

Er ligt altijd een externe vijand op de loer, dus moeten we bidden voor hulp. En als de grote leider komt, dan is de redding nabij en daalt over ons zijn zegen.

Zo zijn we ook al decennia in de ban van de ziektekiemtheorie, het leidende narratief als het gaat over hoe virussen te bestrijden: Men gaat uit van een externe bedreiging, die intern huis houdt, mogelijk met dodelijke gevolgen.

Dit terwijl virussen uitgescheiden lichaamseigen exosomen zijn, voortkomend uit een intern proces om afvalstoffen uit het lichaam te krijgen.

Ziekte is een helingsproces, een manier van het lichaam om te ontgiften. Ieder mens heeft dan ook zijn eigen ‘virusdeeltjes’, ofwel ‘mutaties’.

 

Dit ontgiften gebeurt op dagelijkse basis zonder dat we er veel van merken

 

Als echter de (concentratie) gifstoffen in het lichaam of in bepaalde delen van het lichaam te hoog zijn, dan volgt ziekte om de innerlijke balans van het systeem te herstellen. Je lichaam dwingt je zo letterlijk om naar binnen te keren en dit helingsproces aan te gaan.

Gifstoffen kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld voeding, ingeademde lucht, maar ook kun je toxische gedachten en gevoelens hebben.

 

Als je je verzet tegen dit ontgiftingsproces en het ziekteproces niet goed ondersteunt: neem je geen rust, onderdruk je het proces, of voed je jezelf met nog meer gif, dan krijg je een kettingreactie.

 

Mogelijk eerst slechts door energieblokkades, minder goed functioneren van je lichaam en geest, en in een later stadium heftigere ziekten zoals orgaan falen, kanker, uitval en zelfs overlijden.

❥ De oplossing voor ziekte is dan ook niet nog meer gif. Maar juist ondersteuning van dit proces.

 

Het is daarom belangrijk dat we weer verbinding gaan maken met ons lichaamsbewustzijn, de kennis van ons zelfhelend vermogen vergroten en aandacht voor onze innerlijke balans centraal gaan stellen.

 

Echter door het ons vertelde verhaal vertrouwt men hier niet op en is deze kennis zo onbekend en een ver van mijn bed show, dat men liever of misschien wel automatisch kiest voor de geboden (giftige) oplossing op basis van de doctrine van externe virussen, dan voor naar binnen keren en het echte helingsproces aangaan.

Dit is ook logisch. Men is bang voor een externe binnendringer en wil zichzelf daartegen beschermen. Medicijnen en vaccinaties zijn dan het juiste middel.

Men ziet de bevestiging van deze ziektekiem theorie in het ‘uitroeien’ van virussen zoals bepaalde kinderziekten, in het minder of niet ziek worden van bijvoorbeeld de griep na de griepprik en in het eindigen van pandemieën door vaccinaties.

❥ Als je uitgaat van de kracht van de gedachte zit hier wel een kern van waarheid in.

 

Immers men gelooft dat een vaccin werkt. Dus zal de ziekte waar men zich tegen vaccineert minder snel, minder heftig of helemaal geen vat op hen krijgen. Dit bevestigt de overtuiging: zie je wel, het vaccin is effectief.

Wat men hierbij echter niet in ogenschouw neemt, is dat ziekte van binnenuit komt, en men wellicht niet deze ziekte krijgt, maar dat het lichaam wel degelijk op een bepaalde manier zal gaan ontgiften. Zeker als je door middel van medicatie en vaccinatie er nog meer gif in stopt en de onbalans negeert, mogelijk zelfs versterkt.

 

Ergens zal zich dit in uiten. Wellicht niet in symptomen van deze ziekte, dan wel in een andere vorm. Misschien niet nu, dan wel over jaren.

 

Je ziet daarom ook dat er vele bijwerkingen, langdurige klachten en ander soort ‘moderne’ ziekten ontstaan. Door het ontgiftingsproces te negeren, ondermijn je je gezondheid en dat zal je een keer gaan opbreken.

Gezondheid is namelijk niet het ontbreken van ziekte, maar het hebben van innerlijke balans en veerkracht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Men legt echter deze link niet en ziet de verschillende ziekten als op zichzelf staande voorvallen.

Terwijl ze allemaal slechts fysieke uitingen zijn van innerlijke processen. Die overigens wel degelijk getriggerd kunnen worden door extern gif of bepaalde collectieve (energetische) factoren.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de cyclus van vrouwen die, als zij bij elkaar leven, zich op elkaar afstemt. Zo werkt het ook met ontgiftingsreacties.

 

Als de externe prikkel groot genoeg is, dan kan er een massale uitbraak van een ziekte zijn. Wat dus niet persé slecht hoeft te zijn, maar vooral een duidelijk teken is voor wat betreft de status van de volksgezondheid.

 

Nu heel veel angst de wereld in wordt geslingerd en collectief oude trauma’s worden aangeraakt, krijgt men dus logischerwijs collectieve ontgiftingsreacties.

Omdat deze angst verstikkend werkt, krijgt men dus ook letterlijk en figuurlijk geen lucht meer.

 

Daarnaast hebben velen hun maximale gif levels al veel langer bereikt en kan dit net het laatste zetje zijn, nodig om terug te keren naar gezondheid.

Tegelijkertijd is er een andere (tegen)kracht: een verhoogde trillingsfrequentie op aarde die ons bewustzijn verhoogd en de lucht letterlijk verrijkt.

 

Deze lucht ademen we ook in en de verhoogde trilling vraagt ons lichaam tot meebewegen, het zorgt voor licht in ons systeem. Maar als dat niet kan doorstromen door de blokkades in ons lichaam, dan wordt men ziek.

 

Door de giftige atmosfeer wordt een innerlijk ziekteproces getriggerd en tegelijkertijd vraagt de verhoogde energie om aanpassing van de lichaamsfrequentie.

En dat is wat er nu collectief plaatsvindt

 

Als je dit proces niet begrijpt en niet vanuit lichaamsbewustzijn je lichaam geeft wat het nodig heeft, dan kan dat dus fataal aflopen.

Hoe je het ook bekijkt, er is dus wel degelijk een ernstig probleem gaande.

 

Maar een ieder kan kiezen of hij dit ziet als een kans op werkelijk geZONd leven, of als doodsbedreiging en het einde der tijden.

Als je bang bent om het virus te krijgen en je ervan overtuigd bent dat dit vaccin jou daartegen beschermt, dan moet je het vooral nemen.

 

Immers, wat je aandacht geeft groeit. Angst is een slechte raadgever en als je gelooft in vaccinaties, dan is dat voor jou de minst angstige weg en zal je systeem ook minder belast worden.

 

Alleen zal je hiermee het ontgiftingsproces en de roep van je ziel om terug te keren naar werkelijke gezondheid niet ontlopen. Die wordt enkel maar sterker. Het is de Great Reset die nu plaatsvindt van ons bewustzijn, dat zich uit via het lichaamsbewustzijn.

We krijgen collectief de kans om te helen.

 

❥ Aan een ieder om zelf zijn pad te kiezen.

 

Liefs,


Eveline van Dongen
innertreasure.nl


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.