Deze tijd is vooral bedoeld om te ontdekken wie wij zijn als licht ♥ Judith Loeffen ♥Lichtwerkers Nederland

Voor veel mensen geldt dat zij een behoorlijke switch aan het maken zijn betreft hun ziel en hun zielsafstemming. Lang niet iedereen is nog verbonden met de ziel waarmee die dit leven inkwam. Voor veel mensen geldt dat zij veel van hun oude (vaak 3-dimensionale) ziel hebben afgelegd en het karma wat daarbij hoorde. Mensen zijn nu aan het switchen naar dé ziel die verbonden is met hun roeping als lichtbrenger of -werker.

Je zou de oude ziel kunnen zien als een afgespleten deel van deze nieuwe ziel. Nieuw is deze ziel zeker, want voor veel mensen zal dit de eerste keer zijn dat ze deze ziel ook echt op aarde gaan belichamen. De aarde was hier voorheen nog niet klaar voor omdat de frequenties nog niet toereikend genoeg waren.

Wanneer je in zo'n proces zit van switchen van oude naar nieuwe, overkoepelende ziel, dan heb je bijna altijd te maken met een hoger dimensionale ziel. Voor hoger dimensionale zielen is het belangrijk dat zij hun ster of planeet van oorsprong ontdekken. Deze ster of planeet bezit de waarde die de missie van de ziel vormgeeft. De zielsmissie wordt dus afgestemd op de kwaliteiten van des betreffende ster of planeet.

Nou wil het dat ook hier verschuivingen plaatsvinden. Je kan als Sirius ziel naar de aarde zijn gekomen, maar dat er zich nu een hele andere planeet aandient waar jouw ziel ook mee verbonden is en waar jij ook een roeping mee hebt. Dat betekent dat je een heel ander deel van je ziel mag gaan integreren. En dat kunnen intense processen zijn.

Multidimensionaliteit is belangrijk voor de aarde. Hiermee wordt zij alvast voorbereid op het buitenaardse contact wat er in de toekomst zal komen en op al die wezens die zich bevinden buiten ons nog beperkte tijd en ruimte perspectief.


Daarvoor is het nodig dat deze zielen hun multidimensionaliteit ook echt op gaan pakken en aan de wereld gaan laten zien. Het is nodig dat de wereld z'n perspectief gaat verbreden en dat lukt het beste wanneer daar goed voorbeeld voor is. Daarvoor is het ook belangrijk dat we in lichttaal gaan spreken of schrijven. Dat verbindt ons met de sterren en de bewoners daar. Zij helpen ons om hun taal over te kunnen brengen. Wij helpen hen omdat zij zo wat van hun liefde, wijsheid en kennis over kunnen brengen op aarde. De ontwikkeling van de aarde is enorm belangrijk voor veel andere sterren en planeten, daarom willen zij graag nauw betrokken zijn bij haar verdere evolutie. En wij die dat kunnen - die de multidimensionale capaciteiten ervoor in huis hebben - kunnen daarvoor een poort zijn. Een poort waardoor deze hogere wezens onze aarde kunnen verrijken.

Judith Loeffen
www.judithloeffen.nl


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.