De mysterie serie - Deel 1 ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland


Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels, Maart 2024

Channeling begint op 19:03

 

Affirmatie van Maart:

 

Op dit moment, in dit moment, roep ik de kracht van mijn Goddelijke Zelf aan.

Met vrije keuze kies ik ervoor om de eeuwige liefde te omarmen die mij toevloeit vanuit een liefdevolle en welwillende Schepper.

 

Ik erken dat ik uniek ben en dat mijn individuele expressie in dit leven zo belangrijk is.

De Zielenfamilie houdt van me en eert me.

 

Mijn aanwezigheid hier op de planeet wordt door de hele Melkweg gevierd.

Ik ben zo blij dat ik leef.

 

 

Zal de manier ooit veranderen waarop God de mensheid behandelt?

 

Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

Je hebt het al eerder gehoord. God is vandaag, gisteren en voor altijd dezelfde.

Er is geen verandering. En dat zou zo zijn. Er is geen verandering. Maar wat als datgene wat God aan de mensheid geeft verandert, als wij veranderen?


Systemen waarvan je dacht dat ze voor altijd waren en die in religies over de hele planeet worden onderwezen als doctrine voor altijd - wat als dat verandert? Wat als het verandert door wat hier gebeurt met het bewustzijn van de mensheid?

Ik begin deze maand met een serie van vier channelings. Dit zijn de mysteries van de dag. We noemen het de Mysterie Serie. We kunnen het opnieuw doen als er meer mysteries zijn of als de mysteries zijn bijgewerkt. Maar bij deze heeft mijn partner (Lee Carroll) mij om een verduidelijking gevraagd en die zal ik geven. En ik zal jullie vertellen - mijn partner en anderen - dat jullie misschien voelen dat er iets meer wordt gegeven dan jullie denken binnen dat wat jullie De Groene Mist hebben genoemd (The Green Mist).

 

Ik wil jullie er allemaal aan herinneren - vooral de lichtwerkers die mijn werk hebben gevolgd en naar mijn woorden hebben geluisterd - die de afgelopen 34 jaar hebben begrepen wat er gebeurt. En de boodschap is dit:

Dierbaren, wanneer het bewustzijn van de mensheid verandert, zal al het andere ook veranderen. De aarde verandert, jullie veranderen, jullie culturen veranderen, jullie samenleving verandert en datgene waarvoor jullie gekomen zijn verandert.

 

Oude ziel, ik wil dat je naar iets luistert. Er is een oud systeem en dit systeem hebben jullie reïncarnatie genoemd. Het systeem is levensvernieuwing, maar binnen het systeem - zoals velen hebben gezien - is er ook een intern systeem. Die levensvernieuwing heeft iets in zich dat je een plan, een reden, een doel zou kunnen noemen. En daar komen enkele woorden bij die jullie karma, Akash, hebben genoemd. Dit is een opslagplaats van daden uit het verleden die je toekomstige leven beïnvloeden.

 

Jullie hebben allemaal deel uitgemaakt van datgene wat karmisch onderzoek is. Sommige genezers - zelfs in dit programma - hebben jullie gevraagd om naar de dingen te kijken die in vorige levens zijn gebeurd en zeiden: "Nou, ze beïnvloeden jullie nu." Niet alleen de dingen in dit leven uit je onderbewustzijn, maar alle dingen die je hebt meegemaakt kunnen ook meespelen. Als je bijvoorbeeld in een vorig leven een verdrinkingsdood hebt meegemaakt, zou dat een markering, een energiemarkering in je Akasha zijn en zou je in dit leven bang kunnen zijn voor water. Dat is het soort dingen waar je aan gewend bent.

 

Culturen doen een beroep op karmische actie. Ze zullen zeggen: "Wat er in het verleden in andere levens is gebeurd, komt dan vaak naar voren zodat je het deze keer kunt oplossen of omkeren of versterken."

Karma - Dit zijn dingen die al bijna vanaf het begin bij je zijn. Het zijn oude waarheden. Wat als ze veranderen? Waarom zouden ze veranderen? En dit is de grote.

 

De verschuiving is een verandering van de mensheid. De Ouden hebben hun kalenders veranderd. Ik zei toch dat het eraan zat te komen. De precessie van de equinox is hier.

Dierbaren, jullie zitten midden in een energieverschuiving op de planeet van de mensheid. Jullie hebben ervoor gekozen om jezelf niet te vernietigen in een oorlog en dat hebben jullie niet gedaan. En in plaats daarvan kijken jullie heel anders tegen oorlog aan dan jullie ooit eerder hebben gedaan. Het is het begin van een verandering, van een verschuiving, van hoe mensen feitelijk samenwerken. En hierin ligt een opmerkelijke toekomst in het verschiet. En deze toekomst kan niet bestaan met een oud systeem erbij - zelfs niet met een oud spiritueel systeem. Het kan niet bestaan.

 

Je kunt geen oude manieren meenemen naar een nieuw tijdperk en verwachten dat het iets zal veranderen. De oude manieren moeten vernieuwd worden. Systemen moeten veranderen. Verlichting creëert wijsheid. Geliefden, het reïncarnatiesysteem is voor jullie aan het veranderen.

 

Er is een voorspelling. Mijn partner voelt het en heeft het door, zou je kunnen zeggen. Hij weet waar het over gaat. Dat heb ik hem natuurlijk gegeven. Hij doet het niet alleen. Ik heb hem de informatie gegeven zodat het nu onthuld zou worden.

 

De profetie - zou je kunnen zeggen - is dit: Dat oude zielen en lichtwerkers die door de verschuiving gaan afgestudeerde Akasha werkers zijn.

Jullie Akasha is zo ver gegaan als het kan in een oude energie. Verwacht de volgende keer dus een volledige en totale wegvaging van alles wat zich in een oude energie bevond.

 

De oude energie van oorlog - van verschrikking - het zal niet bij je zijn in je DNA of je celstructuur, en in plaats daarvan zul je je dit leven van ontwaken herinneren.

Je zult veel meer weten wie je bent wanneer je geboren wordt. Je zult weten waar het om gaat. Je zult geen karma hebben.

Er zal geen oude Akash voor je zijn. Voor velen van jullie die terugkeren, gebeurt er een uitveging. 

 

Dit beantwoordt de vraag voor zovelen van jullie. En hier is de vraag: "Moet ik hier naar de aarde terugkeren? Ben ik nog niet klaar?"

Ik ga je een dubbel antwoord geven. Ja, je bent klaar. Ja, je keert terug. Hoe zou je het vinden om terug te keren, de jeugd weer te ervaren, te weten waarom je hier bent en niet alles te hoeven meemaken wat je eerder hebt meegemaakt? Nu het karma weg is, je Akash vernieuwd en verfrist is, onderscheid je je van ieder ander mens. Je bent een afgestudeerde van de oude energie - afgestudeerd!

 

En als je afstudeert, kun je je diploma zien. En wat betekent dat? Je loopt de wereld in en alles is anders omdat de school voorbij is. En dat is wat ik jullie ga vertellen. Dat het nieuwe soort karma, het nieuwe soort Akash dat onderweg verzameld zal worden, datgene zal zijn dat positief is, dat welwillend is; het onderricht dat de meesters hebben. Dat is de profetie.

 

Lichtwerkers, oude zielen, jullie toekomst zal komen met een ander systeem.

Er zijn er bij die zullen zeggen: "Nee, Kryon, dat kun je niet doen. Nee, Kryon, je kunt niet veranderen wat een oude manier van God is."

Ik heb niets veranderd, geliefden. Dat hebben jullie gedaan! Jullie hebben alles veranderd!

Dit is wat ik jullie wilde geven. Dit is wat ik jullie wilde vertellen. Ik wil dat je even nadenkt en gaat zitten en je verheugt over het feit dat je nu een idee hebt van waar dit naartoe gaat. Velen van jullie hebben het vervelend gevonden om eraan te denken om weer naar deze planeet terug te keren en door hetzelfde heen te moeten ploeteren als deze keer. En daarom vinden jullie het hier niet zo leuk. Dat zal allemaal veranderen.

 

Nogmaals, ik zeg het. Je moet dit horen. Stel je voor dat je terugkomt als een afgestudeerde op het pad van de ascensie die meesters hebben met een verse Akasha, je niets herinnert van de dingen die er deze keer in geplaatst werden, helemaal zonder karma, klaar om te ontvangen wat positief is en vooruit te gaan naar een nieuwe wereld die je zult beginnen te creëren met andere lichtwerkers, met andere oude zielen. Jullie zijn met velen. Er zijn er genoeg van jullie om terug te komen op deze planeet.

 

En jullie zullen zeggen: "Wat zal het resultaat zijn?" Het resultaat zal licht zijn. Een soort licht dat er nu niet is. Een soort licht dat geproduceerd wordt door een mensheid die niets opnieuw hoeft te leren. Een mensheid die niet noodzakelijkerwijs totaal disfunctioneel is, zoals ze honderden en honderden jaren is geweest, waar ze altijd terugkeerde naar dezelfde disfunctie.

En nu niet meer. En jij bent de sleutel. Dat is de profetie.

 

Ik wil dat je hierover nadenkt. Dat is een groot mysterie, nietwaar? Kun je echt iets hebben dat zo anders is dan de Schepper? Ja, dat kun je en dat zul je. Jullie zijn de hoop van de toekomst, degenen die dit luisteren of lezen.

Ik ben Kryon die verliefd is op de mensheid en nu weten jullie waarom.

En zo is het.

Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com