De mysterie serie - Deel 2 ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Vertaald vanuit het Engels, maart 2024

Gegroet, geliefden, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

 

Is het mogelijk om je DNA te veranderen? Nu hebben we dit eerder onderzocht en we hebben ja gezegd, maar niet in de zin zoals jullie denken dat het zou worden veranderd of zelfs gemeten. Wat ik jullie nu ga vertellen is een uitbreiding van de channeling van vorige week. En voor degenen onder jullie die het niet gehoord hebben: er is een nieuw systeem op komst.

 

 

We noemden het een profetie, omdat het spreekt over de toekomstige levens van lichtwerkers en oude zielen op deze planeet; dat jullie zover zijn afgestudeerd van de oude energie dat er een volledige en totale uitwissing zal plaatsvinden van allerlei soorten karmische energie.

Het zal niet worden overgeheveld naar je volgende leven. Velen van jullie, oude ziel, zullen schoon binnenkomen. Dat wil zeggen, dat er niet alleen geen karmische energie meer zal zijn, maar dat ook jullie Akasha verdwenen zal zijn; dat wil zeggen het verslag van alle energieën uit vorige levens.

Dit is een totale breuk met alle religieuze geschiedenis, met alle spirituele geschiedenis die afhankelijk was van deze dingen om levens en wat je deed en wat je verlangens waren vorm te geven en te creëren. Stel je voor dat ze weg zijn.

 

Dus hier is een channeling die je zal vertellen waarmee het wordt vervangen. Daar heb je misschien nog niet aan gedacht. We hebben hier een punt van gemaakt. We zeiden: Waarom zou je ooit een oud energiesysteem meenemen naar een nieuwe energie? En dat doe je niet. Sommigen van jullie zagen dit aankomen. Sommigen van jullie dachten dat het misschien langzaam zou gaan. Het is lang niet zo langzaam als je zou denken.

De volgende keer dat sommigen van jullie binnenkomen, zullen jullie weten Wie jullie Zijn. Je zult fris beginnen. Je hoeft niet meer alles te doorstaan wat je ooit hebt moeten doorstaan. En in plaats daarvan zul je op weg zijn om meesterschap te leren. De reactie of niet-reacties van een mens op dingen, de wijsheid die bij een meester hoort is wat je nu gaat leren - de school van meesterschap, niet de school van de Akash. Dat hebben we jullie verteld. Dat was de channeling van de vorige keer.

 

Wat ik jullie nu ga vertellen is wat er met jullie DNA gebeurt.

Geliefden, we hebben jullie vaak verteld dat jullie binnenkomen met ogenschijnlijk 23 paar chromosomen. Jullie zijn de 23e versie van de mens en dat is niet de versie die je een paar honderdduizend jaar geleden zou vinden. En jullie wetenschap laat jullie dat nu zien. Je stamt niet af van wat je denkt dat je menselijke voorouders waren. Dat heb ik niet verzonnen en dat is niet noodzakelijkerwijs een esoterisch feit.

 

Antropologen, wetenschappers, beginnen te ontdekken dat je niet bent zoals je voorouders. Er is een totale en complete breuk in het evolutionaire systeem, de schaal, de tijdlijn- hoe je het ook wil noemen - en plotseling had je 23 chromosomen. En we hebben je verteld dat dit een interventie is. Maar dat is niet het onderwerp van deze channeling, want dat hebben we jullie al eerder verteld.

 

Het onderwerp van deze channeling is veel grootser. Je hebt geen 23 chromosomen, geliefden. Jullie hebben er 24, maar slechts 23 daarvan zijn bestudeerd en zichtbaar met jullie wetenschap. Jullie kijken nog steeds naar dingen en onderzoeken jullie visueel nog steeds dingen in een driedimensionaal licht. Je kijkt nog steeds naar wat je denkt dat er is, gebaseerd op de vier dimensies waarin je je bevindt. Maar wanneer je op een multidimensionale manier naar de dingen begint te kijken en de instrumenten hebt om het te meten, zul je in je DNA ontdekken waar je denkt dat het 24ste paar zou moeten zijn. Het is er.

 

Hoe lang zit het er al? En dit is belangrijk. Het zit er al sinds je 23ste paar. Als je denkt dat er een verschuiving en een verandering was en de mens daaruit voortkwam, wat een systeem of een evolutie of een vertrek van je voorouders is, en plotseling waren daar de 23 chromosomen. En de antropologen trekken dat terug naar een bepaalde plaats waar het gebeurde. Wat er gebeurde was dat je er niet opeens 23 kreeg. Ze veranderden allemaal, maar je kreeg de 24 - die in het verleden veranderd waren om de 23ste te vormen die je nu hebt en er werd je een andere set gegeven, de multidimensionale set: het 24e paar.

Je hebt het dus al die tijd gehad. Maar wat we je hier komen vertellen is dat het daar gewoon lag en niets deed.

Dat 24e paar komt van de sterren.

Degenen die esoterisch zijn en dit willen horen: luister aandachtig. Degenen die wetenschappelijk ingesteld zijn, staan op het punt om het af te sluiten omdat het gewoon te bizar is. Dus voordat je het afsluit, wil ik je vragen: Denk je echt dat je weet hoe alles werkt? Ooit zul je lachen om wat je vandaag niet weet. Ooit zul je zeggen: "Nou, dat was voordat we de instrumenten ontdekten die ons de rest van het verhaal lieten zien."

 

Die instrumenten zijn multidimensionaal en ze zullen zoveel hier in jullie lichamen verlichten en laten zien. Kwantumbiologen bestuderen al de mogelijkheden van een multidimensionale celstructuur voor de mens, en dat omvat natuurlijk ook DNA. De experimenten zijn veelzeggend. Jullie zijn een multidimensioneel wezen en een deel hiervan is het 24ste paar chromosomen. Jullie zijn nog steeds één met 24. Nu staat de 24 op het punt om geactiveerd te worden. Ze staan op het punt hun werk te doen. Hou vol want ik ga je vertellen wat er nu komt.

De mens komt binnen. De lichtwerker, de oude ziel arriveert in het volgende leven zonder karma, zonder blauwdrukken, zonder Akash. Dus wat is het dat je zult hebben dat de instructies voor meesterschap zal creëren?

Als je geen verslag hebt van wie je bent geweest en het niet in je DNA zit, wat gebeurt er dan? EWI - ga ik het noemen: Esoterische Wijsheid van je Intuïtie. Het 24ste paar is je zielenpaar. Het 24ste paar bevat al het meesterschap en de wijsheid van de eeuwen van de sterren. Het gaat dat - wat je oude energie Akash was en je karma dat er niet langer zal zijn - vervangen. En in de plaats van die oude energie komt waar jullie op gewacht hebben.

 

Degenen die zo lang geleden tussenbeide kwamen gaven jullie dit. Het is ascensie-informatie. Het is zielsinformatie. En het begint een hele nieuwe studie van wie je zult zijn. Dat 24ste paar begint te gloeien, te verlichten en begint jullie informatie te geven die esoterisch als wijsheid binnenkomt. En het komt via je intuïtie. Je intuïtie, geliefden, zal zich uitbreiden en uitbreiden. Intuïtief zul je weten wat een meester nu zou doen. Intuïtief zul je weten hoe je anderen kunt helpen. Intuïtief zul je weten hoe je de wijsheid kunt hebben die de mensheid honderdduizenden jaren is ontgaan.

Zie je nu waarom er misschien hoop is voor de planeet? En hoe er geen oorlog meer zou zijn voor de planeet? En we hebben dit al eerder gezegd. Bereid je erop voor dat dit aantrekkelijk zal zijn. Dit zal niet iets zijn waarbij je zo anders zult zijn dat je gemeden zult worden. Geliefden: dit zal aantrekkelijk zijn. Mensen zullen willen weten wat jij weet. Ze zullen bij deze groep zijn. Het zal niet geïsoleerd en bevooroordeeld zijn. Het zal geaccepteerd worden en mensen zullen willen weten wat jij weet.

 

Dat is wat er gebeurd is met de meesters van de planeet. Mensen willen bij hen in de buurt zijn, maar deze keer, DEZE keer, zullen er zoveel van jullie zijn, het zal zo aantrekkelijk zijn. Het zal zich een weg banen naar de regering. Het zal zich een weg banen naar nieuwe uitvindingen. Jullie zullen gezien worden als degenen met de wijsheid, bijna sjamanistisch. En dan zal er meer zijn en dan zal er meer zijn. Zo werkt de evolutie.

Het 24ste paar - kun je je DNA veranderen? Dat heb je al gedaan en nu begint het te reageren op je verandering, op deze verschuiving, op de tijd waarin je je bevindt. Het is tijd voor het ontwaken van het 24ste paar: de Wijsheid. Dat is wat de ontbrekende Akasha, het ontbrekende karma, al die oude, zware energie die zich door de tijd  heen steeds maar weer liet herhalen, zal vervangen. Het zal weg zijn. Het zal ontbreken. Bereid je voor op iets moois, iets heel aantrekkelijks, iets dat je leuk gaat vinden en dat je je volgende leven noemt.

 

Er is zoveel meer te vertellen en dat zullen we ook doen, maar wees gerust, oude ziel, je gaat inderdaad ascensie ervaren.

 

Ik ben Kryon, verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com