De Meesterlijke Bestemming - Deel 4 ♥ Kryon ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Lee Carroll channelt Kryon

Het lot van Meesterschap. Vertaald vanuit het Engels, april 2024

Gegroet, Dierbaren, ik ben Kryon van Magnetische Dienst.

Kan de menselijke natuur veranderen? Wat een vraag... En we hebben deze vraag al eerder behandeld, zelfs deze maand nog. Is het mogelijk dat wat jullie de menselijke natuur noemen daadwerkelijk veranderd kan worden? Misschien kan het zichzelf veranderen. Misschien kan de mensheid het veranderen. Het antwoord is ja, en dat is het grote nieuws.

 

 

Het is het grootste nieuws en het zal psychologen overal verontrusten, want dit is altijd zo geweest. Dit is de manier waarop mensen zich gedragen. En op basis van de manier waarop mensen zich gedragen, worden vaak oplossingen voor problemen ontwikkeld. Maar wat als de manier waarop mensen zich gedragen, eigenlijk begint te veranderen? En dat is wat je de menselijke natuur noemt.

 

Welkom bij de vierde eigenschap van meesterschap in een serie die ''De Meesterlijke Bestemming'' heet. De naam impliceert dat er iets gebeurt met meesterschap dat anders is. En dat klopt. Het lot van meesterschap is dat het niet zal worden afgezonderd tot meesters van wie je voelt dat er maar heel weinig zijn. In plaats daarvan is het lot van meesterschap om zichzelf over de mensheid in het algemeen te plaatsen - op de generaties na ons - zodat de menselijke natuur lijkt te verschuiven en te veranderen. En dat is al zo. Het wordt al opgemerkt. En ook daar hebben we het al eerder over gehad.

 

De vierde eigenschap - van de vier eigenschappen van meesterschap - is gemakkelijk, maar moeilijk te beheersen. Dit heeft zoveel te maken met de sociale mens en de menselijke natuur in het algemeen en het gaat als volgt: Meesterschap trekt zich terug van een plaats, neemt niet deel aan of gaat niet naar een plaats die ooit een ander mens op enigerlei wijze zou verminderen. Wil je dat ik dat ontcijfer in gewone taal? :-)

Meesterschap roddelt niet.

Meesterschap geniet er niet van om anderen er dom of er ''verkeerd'' uit te laten zien. Meesterschap gaat niet naar een plek waar het meewerkt aan gesprekken die iemand op welke manier dan ook kleineren.

 

Vertel me eens, denk je dat als dat zou veranderen binnen de mensen op deze planeet, dat het de menselijke natuur zou veranderen? Oh, ja, want het is de menselijke natuur om precies dat te doen. Er lijkt een soort collectieve verbetering te zijn van wie je bent wanneer je iemand anders kleineert. Nu is dit niet noodzakelijk voor de oude zielen en de lichtwerkers die dit op dit moment bekijken, maar jullie weten dat ik gelijk heb. Degenen onder jullie die hun weg gaan, wanneer je met anderen bent of met familie of wanneer je op werk bent, jullie weten dat dit zo is. Voor degenen onder jullie die naar het nieuws kijken, weten dat dit zo is. De roddelrubrieken, zoals ze zeggen; het nieuws van de dag, zoals ze zeggen, heeft bijna altijd te maken met iemand die iets verkeerds of vreemds heeft gedaan of waardoor ze in jullie ogen minderwaardig zijn. En dat wordt dan het nieuws van de dag. Het is een gewoonte, geliefden. Het is op het nieuws geliefden, het is in de gesprekken op feestjes geliefden, rond het koffiezetapparaat zoals ze zeggen, geliefden. Dat is de menselijke natuur.

Verwacht dat dit zal veranderen.

 

En dit is de verandering waarover ik het wil hebben. Het is hoe je je onmiddellijk voelt wanneer je beseft dat dit plaatsvindt. Laten we zeggen dat je naar een vergadering gaat of op een bijeenkomst bent, of misschien is het meer gewoontjes, en kom je je buren tegen op straat, en het gesprek is op gang en je realiseert je dat het gesprek iemand anders kleineert. Dit is een energie geliefden, die je een klap in je gezicht geeft. Het is iets waarvan je je misschien nooit hebt gerealiseerd dat het zo'n gewoonte was. Maar dit meesterschap dat je ontvangt, deze profetie die we je hebben gegeven - waar het 24e chromosomenpaar begint met meesterschap - begint de elementen van meesterschap vrij te geven aan jou, aan je persoonlijkheid, aan je DNA in het algemeen en herschrijft wie je bent. Dat zal je op een pad van bewustzijn van deze dingen zetten en je zult daar staan. De gesprekken beginnen te verschuiven, het slaat je in het gezicht, plotseling is er de roddel, is er het kleineren van iemand anders omdat ze iets gedaan hebben, of om wie ze zijn.

 

Wat doen jullie? Het eerste wat je moet doen lieverds, is niet meedoen. Soms is stilte het beste. Zwijgen zonder instemmend te knikken. Opeens doe je mee aan een van de andere eigenschappen van meesterschap. Het is hetgeen dat meesterschap observeert en niet reageert. Alle vier de eigenschappen samen creëren een ander soort mens. Dus je staat daar en neemt niet deel. Soms kun je op een mededogende manier deelnemen. Je hoort iets dat iemand lijkt te kleineren en je kunt tegen de groep zeggen: "O jee, ik vraag me af wat ze meemaken waardoor dat komt. Ik hoop dat het goed met ze gaat."

 

Wat heb je zojuist gedaan? Je hebt net een zaadje geplant, een verandering van mededogen. Niet alleen een verandering van medeleven, je hebt misschien het scenario herschreven voor iedereen om je heen om anders over die persoon te denken. Denk je dat dat een verschil zou maken? Meestal niet. Hier is waarom. Die gewoonte blijft bestaan bij bijna iedereen om je heen. Misschien ben jij wel de enige lichtwerker onder hen. Ze houden van je. Ze zien je. Je bent een goedhartig persoon. Je was er niet toevallig. Ze zullen je niet afwijzen omdat je medeleven hebt met degene die ze aan het verkleinen zijn, maar ze kunnen wel verrast zijn.

 

Ze kunnen erover nadenken. Ze kunnen er op een andere manier naar kijken. Jij bent daar als een zaadplanter. Jij bent er als de wegbereider. Je bent er niet om op hun handen te slaan. Je bent er niet om ze ongelijk te geven. Je bent er niet om te zeggen: "Hoe kun je die persoon kleineren? Weet je niet dat we meesterschap bestuderen?" (Kryon lacht) Ze zullen je dan niet nog eens uitnodigen, als je dat nog niet wist.

 

Meesterschap doet dat niet. Meesterschap is vriendelijk, mededogend. En dus Dierbaren, krijg je met deze eigenschap van meesterschap de kans om iets te doen wat je misschien nog niet eerder hebt gedaan. Oefen je in het herschrijven van het scenario in een compassievolle trant. Wanneer iemand slecht begint te praten over een ander of een ander kleineert, ga dan altijd hiernaar toe: Ik vraag me af wat ze doormaken. Ik vraag me af wat er in hun leven gebeurt. Ik zou graag energie naar hen sturen. Dit herschrijft een scenario in de gedachten van een meester. Hoeveel van jullie zijn in staat om dat te doen?

 

Hier is iets wat je moet weten. Meer en meer van jullie zullen dat te weten komen. Er komt een tijd aan dat dat niet meer het gesprek bij het koffiezetapparaat is. Er zal een tijd komen dat het gesprek veranderd over iemand die vroeger werd uitgelachen of gezien werd als ''minder dan''. In plaats daarvan zal dit het gesprek worden: "Heb je het gehoord over die persoon? Wat kunnen we gezamenlijk doen om dat te veranderen? Welke energie kunnen we die persoon sturen zodat hij uit de problemen komt waar hij in zit?"

 

En dit is een verandering in de menselijke natuur en is slechts een van de tientallen en tientallen scenario's die gewoonte zijn voor de mens, die langzaam omgedraaid en gekeerd zullen worden.

Sommigen van jullie denken dat dit niet mogelijk zal zijn. Dat komt omdat je het nog niet gezien hebt, of wel? Kijk eens terug naar sommige dingen die je misschien verrast hebben, zelfs naar de manier waarop het publiek dingen ontving die je verrast hebben.

 

Dierbaren, de dingen beginnen zich te ontwikkelen en dat brengt altijd verrassingen met zich mee. Zo gaat dat met verandering. Er is verandering op komst. Kan de menselijke natuur veranderd worden? Is de menselijke natuur statisch of beweegt ze zich? Het antwoord is dat het beweegt en jullie zijn degenen die dat laten gebeuren.

Ik ben Kryon, verliefd op jullie allemaal.

En zo is het.

 

Kryon

Lee Carroll
www.menus.kryon.com