De dematerialisatie van het fysieke lichaam

Terwijl we de Aarde in zakken wordt duidelijk dat we onbekend terrein zijn binnengegaan. De Aarde die we binnengaan, is de Nieuwe Aarde.

 

De structuur van de Nieuwe Aarde is heel anders dan de aardlagen van de Oude Aarde. Het lijkt wel of de ruimte in de Nieuwe Aarde nog geschapen moet worden. Alsof ze nog leeg is van binnen. Leeg en toch ook weer niet.

 

  

De ruimte in de Nieuwe Aarde is meer een energetische structuur dan een harde materie structuur. En toch voelt ze ook weer bekend, als Aarde, alleen dan in een andere frequentie bandbreedte.

 

En voelt het gegrond zijn in de Nieuwe Aarde anders dan gegrond zijn in de Oude Aarde. Voelt het aanwezig zijn in de Nieuwe Aarde veel ruimtelijker aan dan aanwezig zijn in de Oude Aarde, waar veel meer de verdichting zit. We zakken steeds dieper de Nieuwe Aarde in.

 

De energie van de Nieuwe Aarde stroomt via de benen en stuit ons lichaam in.

 

Het activeert het kundalini kanaal, stroomt door de ruggengraat omhoog, onze wervels en wervelkolom in.

 

De Nieuwe Aarde energie stroomt ook door de meridianen, door alle chakra’s, door alle organen, door ons hele energie systeem.

 

En zo wordt ons fysieke lichaam meer 5D ready gemaakt, wordt ons fysieke lichaam afgestemd en afgesteld op de Nieuwe Aarde energie en de Nieuwe Aarde substantie.

 

Het is één ding om met persoonlijke groei bezig te zijn en daarmee je frequentie te verhogen, waarbij vaak het fysieke lichaam moeite heeft om de frequentieverhogingen bij te benen, en nu is het tijd om juist meer aandacht te hebben voor het fysieke lichaam, om het fysieke lichaam echt helemaal te upgraden naar wat we van binnen energetisch al helemaal geupgrade hebben in ons bewustzijn. 

 

De Nieuwe Aarde energie stroomt het hartchakra en thymus chakra in, ons fysieke hart in en door alle aderen heen. Het hart is deze dagen een megatransformatie aan het doormaken. Ons hart is zich helemaal aan het leegmaken. Oude energieën, programmeringen en taken die het hart had, zijn eruit gewerkt naar buiten toe het hart uit. En ons hart is zijn nieuwe taak aan het aanvaarden. Waarbij het alle zwaarmoedigheid losgelaten heeft.

 

Nu stroomt deze Nieuwe Aarde energie door het hart heen en mengt zich met de hart energie.

En zo ziet het hart er van binnen hetzelfde uit als de Nieuwe Aarde, leeg en toch ook niet leeg. Maar de dichtheid van de materie is aan het verdwijnen uit het hart. En ook ons nieuwe hart trilt op een hele nieuwe frequentie, op een andere bandbreedte, en de liefde die door het hart stroomt begint een andere energie te worden, lichter en ijler. En toch ook heel vol.

 

Steeds meer is het de liefde van de schepper die door ons hart stroomt.

 

Deze liefde van je schepper zelf neemt steeds meer de regie over van je ego zelf. Deze liefde is veel meer gewoon liefde, minder persoonlijk. Je zou het ook meer onvoorwaardelijk kunnen noemen, deze liefde die stroomt kent geen belangen, geen programma’s, zoals de liefde in ons hart soms nog wel had. Zoals ons hart extra warm werd als iemand om ons heen iets te bieden had aan ons, iets voor ons deed, dat ons blij maakte. Of wanneer we zelf iets voor iemand anders deden en we daar blij van werden en liefde voelden. Die liefdesvorm was van ons persoonlijke zelf, ons oude zelf. De liefde van onze schepper zelf die IS gewoon, daar zitten geen programma’s of verlangens achter.

 

Ons fysieke lichaam zit in een soort van dematerialisatieproces.

Terwijl we wel een materieel lichaam blijven houden, is de substantie aan het veranderen.

 

En is er veel meer luchtledigheid tussen alle atomen in waar de energie doorheen stroomt. En zo wordt ons fysieke lichaam materieel gezien steeds meer gelijk aan de substantie van de Nieuwe Aarde. Steeds meer een kristallijne structuur. Alsof ons lichaam bestaat uit miljarden kristallen die allemaal met elkaar communiceren en samen ons fysieke lichaam vormen. En waar ons liefdeslicht doorheen stroomt.

 

Dan is de aandacht weer op de Nieuwe Aarde waarin we ons bevinden.

En wordt aan de binnenkant van de Nieuwe Aarde een soort sterrenkaart zichtbaar, alsof we naar de sterren kijken.

 

Vanuit het hart van de Nieuwe Aarde lopen er allemaal lijntjes naar al die verschillende sterren die zichtbaar zijn op de sterrenkaart. En ook ons eigen hart maakt verbinding met allemaal andere sterren. Het is de schepper in onszelf die de verbindingen aanlegt.

 

En dit is voor ons een voorbereiding op nieuwe mogelijkheden en kwaliteiten die we aan het ontwikkelen zijn.

Ook in onze hoofden, onze hersenen, worden allemaal andere verbindingen gemaakt. En omdat die verbindingen in de Nieuwe Aarde template aanwezig zijn, kunnen wij als nieuwe mensen daar gebruik van maken, en via die lijntjes naar andere sterren toe, wordt het mogelijk om te communiceren met al die andere plekken, en zelfs mogelijk om interdimensionaal te reizen naar al die andere plekken. En zo nieuwe relaties aan te gaan die buitenaards zijn. Omdat we een mens zijn hier op aarde, zijn de mogelijkheden van wat we als mens kunnen doen en kunnen zijn, beperkt door wat er in het aardse veld mogelijk is.

 

En nu met de Nieuwe Aarde ontstaan nieuwe mogelijkheden, kunnen wij als nieuwe mensen nieuwe kwaliteiten ontwikkelen en verder gaan reiken dan alleen het aardse veld.

 

Liefs,

 

Karin Thomas

www.divineheart.nl