Channeling 14 november 2021 ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Marilyn Raffaele channelt de Arcturian Group

 

 

Beste lezers, welkom bij weer een boodschap bedoeld om hoop en bemoediging te brengen in deze voor velen stressvolle tijden. Weet dat alles volgens plan verloopt, ondanks de schijn. De mensen van de aarde zelf zijn de enigen die de gewenste veranderingen en een hoger collectief bewustzijn kunnen creëren. 

 

Velen blijven kijken naar degenen in de hogere dimensies om het werk voor hen te doen. Zij wachten, hopen en bidden dat vormen van oude energie worden verwijderd, maar de vrije wil laat dit niet toe. Zij aan deze kant kunnen het werk niet voor u doen. Begeleiding en advies ja, hogere Lichtfrequenties die naar de aarde stromen ja, maar alleen degenen die in de energie leven kunnen de inhoud van het collectieve bewustzijn van de aarde veranderen.

 Dit is de reden waarom er in deze tijd zoveel geëvolueerde zielen op aarde zijn en dat er elke dag meer bijkomen. 

Veel van de “nieuwen” zijn zielen die niets op te ruimen hebben, die alleen maar komen om hun Licht toe te voegen aan het ascensie-proces van de aarde. Het werk moet worden gedaan door degenen die in de energie van het menselijk collectief leven, maar ervoor kiezen om er los van te staan.

 

Er zal veel geopenbaard worden dat de mensheid zal helpen meer te begrijpen van wat er al eeuwen aan de hand is, en velen zal doen ontwaken die comfortabel in een 3D-sluimer hebben geleefd. Veel van deze informatie zal worden ontkend, weerstaan en verworpen om persoonlijke redenen van macht en rijkdom door hen die voordeel hebben bij de status quo. 

 

Alles wat op dit moment plaatsvindt, maakt deel uit van het ascentieproces van de aarde


Concepten en overtuigingen die eeuwenlang stevig hebben vastgezeten, kunnen niet anders dan verdwijnen naarmate steeds meer mensen ontwaken, want het is alleen het geloof dat ze creëert, handhaaft en in stand houdt. Verlies nooit uit het oog dat jullie, als uitdrukkingen van de Bron, scheppers zijn.

 

 

Wanneer je te allen tijde gecentreerd blijft in je hoogste waarheid, zul je merken dat er meer informatie en spirituele waarheid naar je bewustzijn begint te stromen. Degenen onder jullie die zich aangetrokken voelen om actieve deelnemers aan uiterlijke activiteiten te zijn, zullen dit intuïtief weten en geleid worden. Diegenen onder jullie die zich aangetrokken voelen om kalm en stil te zijn, doen ook wereldwerk, gewoon door bakens van Licht te zijn die schijnen voor diegenen die wanhopig op zoek zijn naar meer.

 

 Omdat er maar EEN is en al het leven in en van die ENE is, is er altijd geweest en zal er altijd in ieder individu een diep verlangen, aantrekking, verlangen en innerlijke drive zijn om zich opnieuw met ZELF te verenigen en zich heel te voelen. 

 

Omdat de derde dimensie een dimensie van dualiteit en afscheiding is, wordt deze innerlijke drang naar volledigheid en heelheid door de menselijke geest geïnterpreteerd als het verlangen naar en de behoefte aan romantiek, kameraadschap, familie, lof, acceptatie, en soortgelijke verbindingen van allerlei aard. Gewelddadige bendes en misdaadgroepen zijn in feite deze zelfde energie zoals begrepen door hen die leven vanuit een bewustzijn van afscheiding.

 

De meesten van jullie zijn ver in het opruimen van overgebleven oude energie, geloften, beloften, eden, enzovoort, wat het opnieuw ervaren van enkelen met zich mee kan brengen en vaak ook doet. Omdat romantische relaties in vele levens een grote rol hebben gespeeld spelen ze vaak een grote rol in het opruimproces.

 

Je kunt merken dat je steeds opnieuw droomt over mensen die niet meer in dit leven zijn of er nooit geweest zijn. Misschien begin je vroegere liefdes te onderzoeken en vraag je je af: “Ik had dit moeten doen. Ik had dat niet moeten doen. Waarom ben ik die relatie aangegaan? Waarom vond ik die persoon zo aantrekkelijk? Ik maak altijd slechte keuzes.” enz… en dat leidt allemaal tot de grootste: “Niemand heeft ooit echt van mij gehouden.”

 

Deze overtuiging is heel gewoon in driedimensionaal denken en moet eerlijk onderzocht, begrepen en losgelaten worden, omdat ze je zowel van JEZELF als van anderen afgescheiden houdt. Je moet begrijpen dat de mens in en uit zichzelf niet in staat is tot liefde omdat alle liefde alleen in en van God is. Alleen God heeft liefde te geven. 

 

 Goddelijke liefde / eenheid is reeds volledig aanwezig in ieder individu, maar kan zich slechts uiten zoveel als de staat van bewustzijn van ieder individu zal toestaan.

Het romantische gevoel van liefde is een concept van Goddelijke Liefde/eenheid dat de zoektocht van de ziel weerspiegelt om opnieuw heelheid te ervaren. Naar de mens kijken voor datgene wat hij in en van zichzelf niet heeft, is driedimensionaal denken. 

 

Alle concepten van liefde (3D interpretaties) schieten op een bepaald punt tekort omdat dualiteit en afscheidingsenergie momenteel de aarde regeren, alsmede het feit dat concepten van allerlei aard gebouwd zijn op fundamenten van dwaling.

Het idee dat het vinden van de perfecte romantische partner een einde zal maken aan alle zoeken en hunkeren naar geluk zoals gepresenteerd in films, boeken en maatschappelijk geloof zal altijd een reis in zinloosheid zijn zoals de meesten uiteindelijk ontdekken.

 

Dit wil NIET zeggen dat je op aarde geen gelukkige, bevredigende relaties kunt ervaren, wat een van de geneugten is van het leven op aarde in een fysiek lichaam.

 Wij zeggen dat als je naar een persoon kijkt in de verwachting dat hij of zij je een gevoel van volledigheid kan geven dat alleen van binnen te vinden is, je teleurgesteld zult worden.

Vreugde en kameraadschap stromen echter automatisch door elke partner, niet van hen in relaties die gebouwd zijn op een fundament van Zelfbewustzijn. De hogere zin van relatie is twee mensen die samen staan uit vrije wil, nooit uit noodzaak, en die in dezelfde richting kijken.

 

Romantische gehechtheid, verliefdheid en zelfs stabiele huwelijken komen meestal voort uit eerdere levensrelaties van de een of andere soort.

 Iedereen heeft een spirituele familie of groep waarmee hij samenwerkt en vaak incarneert, waarbij hij verschillende rollen speelt die nodig zijn voor de spirituele groei van anderen in de groep.

Sommige rollen kunnen menselijk negatief zijn, specifiek om een lang slepend probleem op te lossen. Elke rol wordt bepaald vóór de incarnatie en daarom gebeurt het vaak dat een persoon zijn toekomstige partner onmiddellijk kent of op de een of andere manier herkent. 

 

Alle relaties, maar vaak ook huwelijksrelaties, zijn bedoeld om iets te voltooien dat in een vorig leven nog niet was voltooid, om beiden vergeving en afsluiting te brengen. Het duurt vaak meerdere levens voordat een persoon spiritueel klaar is voor het benodigde voltooiingsproces als de relatie in het vorige leven als partner, ouder, kind, buurman, enz. fysiek of emotioneel schadelijk was. 

 

Dit is de reden waarom sommige huwelijken en relaties gelukkig beginnen en dan de verbinding gewoon verdwijnt. Als het doel van het samenkomen met liefde is volbracht, zijn beiden vrij om te kiezen of ze bij elkaar willen blijven of niet.

 Probeer nooit iets in leven te houden waarvan je intuïtief beseft dat het compleet en voltooid is, ongedacht de druk van buitenaf. 

 


Vertrouw altijd op je intuïtie en maak liefdevol keuzes die intuïtief goed aanvoelen voor jou en voor de ander.

Vrije wil staat iedereen toe te leven volgens zijn persoonlijke geloofssysteem, maar voor wie spiritueel wakker is, betekent het dat je je keuzes en daden niet langer laat bepalen door wereldse overtuigingen en concepten. Met spirituele evolutie komt spirituele bekrachtiging, het vermogen om met vertrouwen en overtuiging te zeggen: “Dank je voor jouw mening, maar ik kies ervoor om dit te doen.” 

 

Je komt in je kracht, spirituele kracht, niet het driedimensionale gevoel van macht dat altijd een macht over iets is. Spirituele kracht is kracht van karakter, moed van overtuiging, en het vermogen om noodzakelijke acties te ondernemen en beslissingen te nemen vanuit een plaats van liefde, zelfs wanneer je de angst ervaart die daaruit kan voortkomen.

 

Weersta of ontken angst nooit. Angst is een krachtig instrument in het leven in de derde dimensie, maar naarmate je begint te aanvaarden en te leven vanuit wie en wat je werkelijk bent, beginnen irrationele angsten te vervagen. Ze zullen blijven komen tot je bewustzijn omdat de menselijke geest probeert te beschermen met wat het weet te putten uit het collectief, maar je zult beginnen om snel elke angst te herkennen voor wat het vertegenwoordigt en je denken om te schakelen naar de waarheid. 

 

 Weet dat alles volgens plan verloopt, wereldwijd en persoonlijk.

Sta het proces toe. Vertrouw erop dat je Hogere Zelf de show leidt, en sta HET toe dit te doen, zelfs wanneer de dingen lastig, moeilijk of ronduit afschuwelijk worden. 

 

Vertrouw.

 

Wij zijn de Arcturian Group


Marilyn Raffaele
www.onenessofall.com

 

  Speciale dank voor de vertaling
Martien van wakkeremensen.org 

Hechte zielsrelaties zoals die tussen partners kunnen bestaan, en soms ook tussen ouders en kinderen of tussen vrienden, geven een gevoel van warmte en geborgenheid. Echter, er kan een soort versmelting van energieën plaatsvinden die ten koste gaat van de eigenheid van de betrokkenen. Je past je teveel aan, je voelt je eigen grenzen niet goed meer, je verliest jezelf in de relatie. Dit maakt de aanvankelijk liefdevolle en stimulerende relatie op den duur beperkend; je belemmert elkaars groei in plaats van die te bevorderen.

Maria Magdalena zal spreken over onze behoefte aan hechting en geborgenheid, de valkuilen van versmelting en zelfverlies, en de noodzaak contact te houden met onze eigenheid en onze grenzen. Ze biedt handvatten aan om helder te krijgen hoe jij je opstelt in relaties, wanneer er zelfverlies optreedt en hoe je de diepste geborgenheid kunt vinden in het contact met jeZelf.

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.