Entiteiten kunnen zich niet aan je opdringen | Abraham Hicks | Annelie van Eijk

Vraag: Al sinds mijn jeugd ben ik gevoelig voor energie. Voor mij voelt het als geesten, maar de laatste jaren voel ik me aangevallen. In een drukke ruimte voel ik me normaal gesproken oké maar tegenwoordig voel ik me heel claustrofobisch. Het is net alsof er zoveel naar mij uitreikt.

Abraham: Als wij hier bij jullie zijn bieden wij Esther gedachten aan. Het is het downloaden van vibratie, ongeveer net zoals een radiosignaal.

En op een onbewust niveau pikt Esther die gedachte op en matcht die met het fysieke equivalent aan woorden, voorbeelden en analogieën.

Esther is dus een vertaalster van vibratie. Dat is de beste omschrijving, ze is een verbale vertaalster van vibratie.

Sommigen vertalen het visueel, maar belangrijk te weten is dat je op dezelfde golflengte moet zitten om de vibratie te kunnen ontvangen.

Esther wist eerst niets van vibratie, ze probeerde ook niets te vertalen totdat ze kennis maakte met de Seth-boeken en daarna met de gids Theo. Ze werd al aan deze Hoogvliegende-Bron-Energie-Vibratie blootgesteld nog voordat ze ook maar iets anders probeerde uit te zoeken.

Zij leerde dus om de BRON-vibratie te vertalen.

Maar toen kwamen er mensen naar haar toe die zeiden "Oh maar je moet jezelf beschermen. Je moet rituelen en zoal meer uitvoeren" en Esther vroeg "Abraham, moet ik dat echt?" en wij zeiden: Nee, je hebt geleerd de vibratie te vertalen. Je hebt jezelf afgestemd op deze frequentie en er is helemaal niets om je zorgen over te maken.

Weet je nog dat je hebt leren lezen? Je kunt nu ieder boek oppakken en het lezen. Het kan een plezierig boek zijn of een onplezierig boek. Je hebt geleerd om de geschreven woorden te vertalen naar een cognitieve gedachte. Maar dat je nu hebt leren lezen wil niet meteen zeggen dat ieder boek wat je leest ook een plezierig boek zal zijn.

Jij bezit ook de mogelijkheid om vibratie te vertalen, maar omdat jouw eigen vibratie erg verspreid is door de dingen waar je je op richt, (de ene keer voel je je daardoor goed en de andere keer niet zo goed) zul je de ene keer een vibratie vertalen die je wenst en een andere keer vertaal je een vibratie die je niet wenst.

We willen je hier wel heel duidelijk laten weten dat er géén opdringing bestaat

 

Als jij het gevoel hebt dat je aangevallen wordt dan willen we dat je weet dat vibratie zich nooit aan je opdringt. Niets dringt zich ooit aan je op, maar via je eigen vibratie nodig je het zelf uit.

V: Dat is oké. Ik vind het fijn om te weten hoe ik het kan beheersen. Maar ik ben al gekrabd en fysiek aangeraakt. Er zijn tijden dat ik ze vraag om me met rust te laten maar het lijkt alsof ik niet tot ze door kan dringen.

Abraham: Luister, want dit is heel belangrijk. Woorden doen er niet toe!

Voordat we hier mee verder gaan willen we het volgende zeggen: Iedere gedachte die ooit gedacht is, bestaat nog steeds.

Dus wij praten altijd over Bron-Energie en hoe jij daar een verlengstuk van bent en dat jij pijlen van verlangen lanceert die door Bron-Energie vastgehouden worden. En wij maken geen grapje als we zeggen dat hierdoor een hele verzameling Wel-Zijn, een Vortex van Wel-Zijn ontstaan is die de basis vormt voor alle toekomstige generaties.

Maar, hier in de fysieke vorm bestaat iedere gedachte die ooit gedacht is nog steeds. Zorgelijke gedachten, angstige gedachten, ze bestaan nog steeds en de Wet van Aantrekkingskracht zorgt er voor dat die ook samengevoegd worden.

Er bestaan rivieren en stromen van gedachten en bewustzijn en het is heel gemakkelijk om die op te pikken.

Vele jaren geleden, toen Nicole Simpson net vermoord was, vlogen Jerry en Esther met het vliegtuig. En Esther had haar stoel net in de ligstand gezet toen ze een paniekerige stem hoorde die zei: "Esther, kun je me horen?"

En Esther zei "Ik kan je horen. Ik weet alleen niet of ik dat wel wil. Wie ben je?" En de stem zei "Ik ben Nicole en ik heb je hulp nodig. Wil je me helpen?" En Esther zei: "Waarschijnlijk niet maar ik zal je aanhoren en het opschrijven."

Dus Esther begon op te schrijven wat haar verteld werd en toen werd Esther boos op ons. Ze zei: "Abraham, je vertelde me dat wanneer mensen hun overgang maken naar het Niet-fysieke ze meteen overgaan naar de Pure, Positieve Energie maar dit was écht geen pure, positieve energie die ik hoorde. Wat is hier aan de hand?"

En we zeiden: Je was niet in gesprek met de Nicole die Ze Nu Werkelijk Is. 

Je communiceerde met de vibratie die haar omgaf vlak voor haar dood, gedurende het proces van haar dood én van alle speculaties die sindsdien over de hele wereld zijn rondgegaan.

Maar het is niet belangrijk dat je begrijpt wie Nicole is en waar dit vandaan komt. Het is vele malen belangrijker om jezelf af te vragen 'Waarom bevind ik me op de frequentie waardoor ik dit nu kan ontvangen?'

Stel jezelf die vraag, zeiden wij tegen haar en Esther begon te lachen. Op haar schoot lagen de tijdschriften, ze had TV gekeken, ze had het proces gevolgd, ze was er door gefascineerd, ze had een uitgesproken mening over de hele gebeurtenis en haar ouders hadden een tegengestelde mening en ze hebben er over gediscussieerd.

Met andere woorden, Esther was gefascineerd over het onderwerp en las er alles over wat er maar te lezen viel en op die manier had ze zichzelf op dezelfde vibrationele frequentie gebracht als deze Gedachtevorm, die het resultaat was van het samenvoegen van al die gedachten door de Wet van Aantrekkingskracht.

Toen Esther dat eenmaal begreep zei ze: "Maakt niet uit, maakt niet uit , maar daar wens ik dus geen vibrationele match mee te zijn" en ze legde vlug de tijdschriften weg.

Op een dag reden Jerry en Esther door San-Antonio en ze waren heel vrolijk tegen elkaar en toen hoorde Esther iemand op heel vrolijke toon roepen "Ik ben dood!" en Esther dacht dat Jerry dat riep maar die had niets geroepen zei hij. "Ik hoorde toch duidelijk een stem die riep "Ik ben dood!" zei Esther en Jerry begon te lachen want ze reden juist een begraafplaats voorbij. Dus een of andere vrolijke Gedachtevorm was daar aanwezig en Jerry en Esther waren in een vrolijke bui en Esther bevond zich dan ook precies op de frequentie van die Gedachtevorm en pikte die dus op.

En wij zeggen dan, Nou En! Denk eens even aan het aantal gedachten die er rondgaan. Denk eens aan de dramatische, traumatische beelden die CNN op tv laat zien. Met andere woorden er is van alles gaande! Maar wat jij moet doen is het besluit nemen wat jij wenst te ontvangen.

En als je jouw 'antenne' bewust afstelt dan zul je alleen maar toegang hebben tot datgene wat je wenst te ontvangen.

Als je het talent bezit om vibratie te vertalen dan is er wel eens de neiging om allerlei soorten vibratie te vertalen. Esther zegt dan "Ik wist dat dat komen zou!" en Jerry zegt dan "Waarom verander je dan niet eerder de richting van je gedachten om het af te wenden?" en Esther zegt dan wel eens "Eigenlijk om te kijken of ik gelijk had."

En dat is waar! Dat doe je! Je hebt een ingeving over iets en je wilt dan wel eens zien hoe het gaat lopen, als een soort bevestiging.

Maar je hebt die bevestiging niet nodig en je wilt die ook niet want als je deze chronische tendens blijft ontwikkelen over wat voor onderwerp dan ook, dan zul je die vibratie uiteindelijk ook op gaan pikken.

Er is hier eigenlijk een heel mooi stukje erkenning in te vinden in dit alles. Het betekent namelijk dat je een zeer goede vertaalster van vibratie bent. Dat ben je! Een zeer goed vertaalster van vibratie en als je jezelf afstemt op de frequentie die goed voelt…..

Toen Jerry en Esther net met dit werk begonnen deden ze telefoonconsulten. Op een keer belde er een jonge vrouw met ongeveer zo'n zelfde situatie als die van jou en wij vroegen haar wanneer het begonnen was en ze zei dat het zeer recentelijk was.

Ze legde verder uit dat er een man was die ze graag wilde maar hij wilde maar niet komen. Hij had andere relaties en ideeën maar zij had haar oog op hem laten vallen en wilde hem perse hebben. Dus ging ze naar de boekenwinkel en kocht daar een boek over hekserij zodat ze hem toch zou kunnen krijgen.

 

Nou, de man kwam niet, maar raad eens wat er wel kwam? 

Ze noemde ze enge wezens. Dwingende, chagrijnige energieën die haar rond commandeerden op precies dezelfde manier waarop zij die man probeerde te commanderen. Precíes dezelfde manier!

Begrijp je dit? Want hiermee proberen we je echt duidelijk te maken dat je hier niet machteloos aan overgeleverd bent! JE BENT NIET MACHTELOOS!

Het gaat bij jou om een ongewone situatie van iemand die al vroeg in haar leven de mogelijkheid bezit om vibratie te vertalen en die naar dingen begon te kijken waarvan je nu weet dat je daar niet meer wenst te zoeken voor bevestiging. Dat is alles!

Aan deze vrouw aan de telefoon vroegen we nog: Kun je ze eens roepen?

"Niet alleen kan ik dat, ik kan het zelfs niet stoppen", zei ze.

Laat ze dan maar eens komen want we willen er wel eens mee praten, zeiden wij.

En we vroegen hen: Erkennen jullie dat dit om vibratie draait? 

En het antwoord was "Ja".

En we vroegen hen: En erkennen jullie dat jullie geen toegang hebben tot iemand die niet op jullie frequentie zit? En weer zeiden ze "Ja".

En toen zeiden wij: Geniet er dan maar van zolang het kan want deze vibratie staat op het punt te veranderen!

Werkelijk, jullie zouden het niet anders willen! 

Er is niets engs of spookachtigs aan. Alles trekt elkaar aan!

Kijk naar je wereld en zie hoe populaties zich hetzelfde gedragen. Kijk naar je stad en zie hoe inwoners naar elkaar toetrekken. Met andere woorden, de Wet van Aantrekking zet de coöperatieve componenten altijd bij elkaar.

Dus, als je toen had geweten wat je nu weet dan zou je niet zoveel van dergelijke oncomfortabele ervaringen gehad hebben. Maar wij vinden dat niet erg want zie wat het je gebracht heeft vanuit de Vortex gezien.

Wat is het dat je wenst als je wordt blootgesteld aan die ervaring?

Je wilt verheffende gedachten hebben, je wilt praten met datgene wat Pure, Positieve Energie is. Je wilt op één lijn zitten met je Innerlijke Bron.

En we zeggen je, je zou je niet zo verontrust voelen als je er niet zo'n mis-match mee zou zijn. Met andere woorden, als je Ware Zelf er wel een vibrationele match mee zou zijn dan zou je juist een geweldige tijd hebben met dit alles.

V: Dat klopt! Er zijn tijden dat ik het geweldig vind dat ze naar mij komen en dat ik de reden ben dat ze er zijn, alsof het zo zijn moest. Dan voel ik me kalm, goed en vredig en het voelt alsof ik enorm veel energie en vibratie van hen krijg. Maar als het vermoeiend is…….

Abraham: Maar weet je wat het is? Jij hebt moeite om te ontcijferen wanneer je op één lijn bent met Wie Je Werkelijk Bent en wanneer je dat echt niet bent. Je bent een vertaalster van vibratie en soms vertaal je de energie van je Werkelijke Zelf en dat voelt geweldig. Iedere keer als het goed voelt zit je op één lijn met je Kernenergie en als het niet goed voelt dan zit je niet op één lijn.

En in feite maakt het niet uit of het je lerares is die je rond commandeert en je vertelt hoe fout je wel niet bent of dat het een of andere gedachtevorm is die je rond commandeert en je vertelt hoe fout je wel niet bent... dat is niet Wie Je Werkelijk Bent en wat je werkelijk weet.

V: Wat is dan de beste manier om er vanaf te komen?

Abraham: We houden zo van je woordkeuze, er vanaf komen. 

Je kunt nergens vanaf komen want als je tegen datgene aanduwt wat je niet wenst dan ben je er juist een vibrationele match mee.

Er bestaat geen 'Nee' in dit Universum dat gebaseerd is op insluiting! Als je 'Ja' zegt ben je een vibrationele match met wat je wilt en als je 'Nee' zegt ben je een vibrationele match met wat je niet wilt. Dus je kunt er niet vanaf komen!

Maar herinner jezelf die momenten die geweldig voor je voelden en probeer ze ook zo vaak mogelijk te herinneren. En mocht je weer eens een ervaring krijgen met iets ongewensts, relax dan en erken wat het werkelijk is en zeg hardop: "Ik weet dat ik een vibrationele match met je ben want anders zou dit niet gebeuren. Ik weersta je niet. Ik ben niet bang voor je. Ik probeer niet van je af te komen. Ik kies alleen niet voor jou." 

Er is niets aan de hand, ontspan gewoon.

Niets heeft de macht om zich in je ervaring op te dringen, dus lach er om, wees er luchtig over, heb er plezier mee.

Het is niet zo heel veel anders dan toen die goedbedoelende mannen precies voor Esther's neus haar tafel lieten vallen, alsof ze zeggen wilden: Esther, dit is waar je op dit moment bent. En Esther zei tegen hen: "Dit is niet jullie fout. Dit is waar ik nu ben. Dit is gewoon een vibrationele match met waar ik ben vandaag." Het is niet anders.

Dus, als je zo'n ervaring hebt en je erkent hoe het voelt, stop dan en zeg bijvoorbeeld: "Hmm, ik moet me zo ook gevoeld hebben toen mijn vriend mij laatst zo behandelde, of hoe mijn moeder mij toen behandelde."

Met andere woorden…..Ik heb een bepaalde reactie gehad op dat soort dingen totdat ik mezelf in een chronische vibratie geoefend heb en dáárom krijg ik zo'n ervaring, in dit geval gekoppeld aan mijn gave.

Dus, alles is in orde en zal steeds beter gaan en als ze weer opduiken zeg dan "Geniet er maar van zolang het kan want ik verander mijn vibratie naar een hoger niveau en zeer binnenkort zullen jullie compleet uit zicht verdwenen zijn."

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.