Waarom de maatschappij wil dat jij jouw masker blijft dragen - Gretta Adriana - Lichtwerkers Nederland

Iedereen draagt het grote potentieel in zich, maar de samenleving heeft geweldige beren op de weg gezet om te voorkomen dat jij dat gaat leven. Het heeft China Walls om je heen gecreëerd; het heeft je gevangen genomen.

Losbreken uit deze gevangenis en er nooit meer in verstrikt raken vraagt om een hogere intelligentie, een verruimd bewustzijn.

Meditatie is een manier waarin jij in aanraking kan komen met dat verruimd bewustzijn omdat al die gevangenissen enkel in je geest bestaan; ze kunnen gelukkig je wezen niet bereiken.

Ze kunnen je wezen niet vervuilen, ze kunnen enkel je geest vervuilen - ze kunnen alleen je geest bedekken.

Als je uit de geest kunt komen, kun je tot je ware zelf komen.

Meditatie is niets anders dan een tool om je bewust te maken van je Ware Zelf - wat niet door jou is gecreëerd, wat niet door jou gemaakt hoeft te worden, wat je al bent.

Je wordt ermee geboren. Jij bent het!

Het moet worden ontdekt.

Maar geen enkele samenleving zal het toelaten, omdat het echte zelf "gevaarlijk" is: gevaarlijk voor de gevestigde kerk, gevaarlijk voor de staat, gevaarlijk voor de menigte, gevaarlijk voor de traditie, want als een mens eenmaal zijn ware zelf kent, wordt je een individu.

Je behoort niet langer tot de mob psychologie; je zal niet bijgelovig zijn, en je kan niet uitgebuit worden, je past niet meer in een kudde, je kan niet bespeeld of beveelt worden.

Je zal leven volgens jouw licht; leven vanuit je eigen innerlijk weten. Je leven zal enorme schoonheid kennen, integriteit.

Dat is de angst voor de samenleving, daarom leert de maatschappij je om een ‘persoonlijkheid’ te zijn.

Het woord 'persoonlijkheid' moet worden begrepen. Het komt van het woord persona - persona betekent een masker.

De maatschappij geeft je een verkeerd idee van wie je bent; het geeft je gewoon een speeltje, en je blijft je hele leven vasthouden aan het speeltje.

Of toch niet?

Wanneer je uit je geest bent, ernaar kijkt, je ervan bewust bent, er alleen maar een getuige van bent, functioneer je vanuit een hogere vorm van intelligentie. Een hogere staat van bewustzijn.

Je hebt ongedaan gemaakt wat de maatschappij je heeft aangedaan. Je hebt het onheil vernietigd; je hebt de samenzwering van de priesters en de politici vernietigd.

Je bent eruit gekomen, je bent een vrij mens.

In feite ben je voor het eerst een echt mens, een authentiek mens. Nu is de hemel van jou, voel je de waarachtige ruimte en veld van liefde waarin jij vrij kunt bewegen.

Intelligentie brengt vrijheid, intelligentie brengt spontaniteit.

Meditatie is de weg, daarom is het zo van belang om naar binnen te keren, en je tijd niet langer te verspillen met het bouwen aan je persona. Je bouwt aan iets wat niet waar is, nooit waar zal zijn, iets wat tijdelijk is.

Keer naar binnen, en vind wat Waar is. Kom thuis in je Ware Zelf. Laat vanuit daar jouw unieke expressie stromen. 

Gretta Adriana
www.leefbewust.nu

Documentaire kijktip (NetFlix): Wild Wild Country

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.