Algemene voorwaarden, herroepingsrecht en het privacybeleid


Lichtwerkers Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Lichtwerkers Nederland zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, maar zal deze ter beschikking kunnen stellen aan derden, die zijn betrokken bij het uitvoeren van je hulpvraag / deelname.

 

Lichtwerkers Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar medemensen de volgende diensten te kunnen leveren:

 

Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Wij gebruiken contactgegevens van onze medemens voor het versturen van informatie, zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen voor events. Uiteraard bevat deze brief een link waarmee je jezelf in liefde af kunt melden.

 

 Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lichtwerkers Nederland.

 

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Je herroepingsrecht

 

Door je bijdrage over te maken, geef je jouw toestemming, dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest. In aardse woorden geschreven is het niet mogelijk om je downloads of toegang te ruilen, omdat deze direct na je bijdrage in je bezit zijn. 

 

Bewaar je downloads altijd op een zorgvuldige plek op je computer of telefoon


Toegangspagina's voor evenementen die hebben plaatsgevonden, zullen niet eindeloos blijven bestaan. Daarom kan je na verloop van tijd niet meer terugkeren naar de downloads die je via je toegang bezoekt.

De toegang was nodig voor het evenement dat plaatsvond op de afgesproken datum. De downloads heb je ontvangen, omdat je fijn met ons mee hebt gedaan op de afgesproken datum. Daarom raden we aan om de downloads netjes te plaatsen in een mapje op je computer of telefoon. Op deze manier kun je de audio opnames van evenementen altijd terug luisteren. 

Toegangs-downloads kunnen niet worden toegevoegd aan je account


Omdat je jouw toegang hebt gebruikt om bij de audio opname van dat evenement te komen, kan de download niet worden toegevoegd aan je account. Dit komt omdat het product natuurlijk nog niet bestaat en jij je bestelling plaatst. De opnames van onze evenementen worden kort van te voren opgenomen en zijn afgestemd op de deelnemers die zich al hebben verbonden of de intentie in zich dragen zich nog aan te sluiten. 

Neem verantwoordelijkheid voor je downloads

Het account is een handig extraatje, maar dit betekend niet dat het niet verstandig is om zelf verantwoordelijkheid te dragen voor de downloads die je hebt ontvangen. Er kan altijd iets mis gaan omdat we te maken hebben met technologie / computers / servers / etc.

Wat het ook is, het is gewoon een fijn idee dat jij zelf je downloads in een mooi mapje bewaard op je computer of telefoon. 

Wij kunnen ook niet aansprakelijk worden gesteld voor problemen met het account of met de e-mail. Wel kan je op onze hulp rekenen, dat wij altijd doen, wat wij voor je kunnen doen, met wat in ons bereik ligt, zoals je misschien al wel van onze liefdevolle service bent gewend <;-)

 

Dankjewel voor het helemaal doornemen van de algemene voorwaarden

Klik op de knop hieronder om weer naar de webshop te gaan.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland