Algemene voorwaarden, herroepingsrecht en privacybeleid


Lichtwerkers Nederland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Lichtwerkers Nederland zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen, maar zal deze ter beschikking kunnen stellen aan derden, die zijn betrokken bij het uitvoeren van je hulpvraag/deelname.

 

Lichtwerkers Nederland gebruikt de verzamelde gegevens om haar medemensen de volgende diensten te kunnen leveren:

 

Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

 

Wij gebruiken contactgegevens van onze medemens voor het versturen van informatie, zoals nieuwsbrieven en uitnodigingen voor events. Uiteraard bevat deze brief een link waarmee je jezelf in liefde af kunt melden.

 

❥ Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Lichtwerkers Nederland.

 

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Jouw gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

 

❥ Je wettelijke herroepingsrecht

 

Opgelet: door je bijdrage over te maken, geef je jouw toestemming, dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest. In aardse woorden geschreven is het niet mogelijk om je downloads te ruilen, omdat deze direct na je bijdrage in je bezit zijn.

Wij bedanken je voor jouw vertrouwen in ons en wensen je een prachtige dag toe.

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland