Wanneer de zon weer gaat schijnen in je hart ♥ Willemien Timmer ♥ Lichtwerkers Nederland

 

 De energieën van deze periode zijn best intens. Het is of op alle lagen alles opgeschud wordt.


Veel zonnevlammen, pieken in de Schumannresonantie, portaaldagen, stevige planeetstanden en de balans opmakende volle maan die we achter de rug hebben. Het kan niet op. En dan zijn we nog op weg naar het 'eclipsseizoen'.

Alles lijkt steeds meer samen te vallen


En uiteraard is dat nooit anders geweest, omdat alles met alles samenhangt en op elkaar van invloed is. We gaan het alleen steeds meer bewust zien en voelen.

De ene persoon zal meer merken van de intensiteit van een volle maan, de ander van de verhoogde trillingen van de aarde, weer een ander is gevoelig voor portaaldagen. Maar ook het samenvallen van al deze facetten kan zeker voor velen voelbaar zijn. We worden tenslotte steeds gevoeliger voor steeds subtielere invloeden, juist daar waar de lichttrilling steeds meer stijgt.

 Met elk van deze facetten komen er meer lichtkrachten en hogere frequenties vrij. Het is een doorlopende aanraking in het verhogen van je eigen lichttrilling.

Zowel individueel als collectief. Het is een uitnodiging om je te ontdoen van alle zwaarte die in en op je is gaan kleven, je heeft doen zakken in trilling, verstrikt hielp te raken in de ervaringen van dualiteit, polarisatie en afgescheidenheid.

Afgescheidenheid van je eigen kern, je licht, je hart, je bron. Waardoor je vergeten bent wie je werkelijk Bent, van nature en van oorsprong.

De druk van vele eeuwen donkerte, van vergetelheid, moedwillige onderdrukking van licht en angsten (voor leven) drukt letterlijk op vele schouders. Maar komt ook steeds meer vrij, in deze tijden van bevrijding door trillingsverhoging.

 

Wanneer de wolken verdwijnen

 

Het is alsof langzaam maar zeker de wolken optrekken en de zon in je hart, jouw lichtkracht, gaat daarmee weer steeds meer zichtbaar stralen.

Het wolkendek van de een is echter dikker dan dat van de ander. Het wolkendek is gevormd uit natuurlijke wolken (dualiteitservaringen behorend bij de zielsweg) en kunstmatige (invoegingen van schaduwkrachten).

Het wolkendek van de één lost makkelijker op dan van de ander. Afhankelijk van bereidheid het ook aan te kijken, maar ook van de eigen blauwdruk van de ziel. Wat wenst deze te leren, groeien en of nog vast te houden?

 We gaan niet allemaal gelijk op, zelfs al maken we allemaal de indrukwekkende trillingsverhogingen van deze tijd mee.

Sommigen zijn als een ouderwets cassettebandje, blijven vast zitten in de repeat-stand. Telkens in de herhaling van het oude. Soms voelt dat veiliger, zelfs al is dat een illusie.

Sommigen gaan met sprongen vooruit, raken diep geïnspireerd, gaan door enorm oude ladingen van (oude) pijn heen, maken het onbewuste bewust.

Groei komt daaruit voort.

 Groei als nooit tevoren mogelijk was binnen één mensenleven.

De zon in het hart gaat weer schijnen.

Deze tijden zijn ongekend. Dat roep ik al jaren, en zo ervaar ik het ook daadwerkelijk.

Dat wat we nu meemaken op Aarde is nooit eerder gebeurd, bevrijding van zoveel dualiteit, terugkeer naar het hart, het licht, de Bron

 

 Obstakels worden belicht.

Deze weg is echter niet zonder slag of stoot. Velen weten en ervaren dat al jaren. Waar je de groei inzet, terug naar je eigen licht, ontmoet je de vele obstakels die je licht verhinderden om te schijnen. De wolken die de zon verduisterd hebben.

De afgelopen jaren is dit proces van individueel steeds meer ook collectief zichtbaar geworden. Alle misstanden komen stuk voor stuk aan het licht.

De macht, controle, angsten, overleefdrive... het viert allemaal hoogtij. Omdat de zon in het hart die weer tevoorschijn komt door alle trillingsverhogingen, deze beschijnt en daarmee zichtbaar maakt.

Zelfs al piept die zon, het licht in je hart, slechts op momenten achter die wolken vandaan, belicht het dat wat beschenen wordt of wil worden, zodat ook dat je weer stappen vooruit brengt.

 Alles dient je groei, bevrijding van het oude en om je terug te brengen naar je Zelf.

De zonnestralen die deze dagen rijkelijk stralen herinneren je aan de vrijheid, om te stralen zonder obstakels. Om je licht vrij naar alle kanten op te laten gaan zonder dat wolken je licht nog langer dimmen. 

Het genereert meer licht, meer kracht en wekt je hartlicht. Om mee te doen, mee te stralen, te her-inneren en integreren.

Nooit meer een dik ondoordringbaar wolkendek die het licht dimt, daar naartoe zijn we op weg. Ook al zijn we daar nog niet (collectief), elke hart-zon die al begint te stralen, het licht door het (individuele) wolkendek weet te prikken, draagt daaraan bij. Om het licht in de wereld weer volop te laten stralen.

 

Met jouw licht verlicht je de wereld

 

 Moraal van het verhaal: schroom niet om jouw licht de wereld in te stralen!

Zelfs al verduisteren wolken soms nog even je hart, zelfs al verduisteren de wolken van de ander jouw hart en dempen jouw licht. Er zijn altijd moment waarin dankbaarheid, kracht, positiviteit, vreugde of soortgelijk aanwezig zijn. Dat zijn de lichtstraaltjes die doorbreken dwars door de donkerste donderwolken heen. Dat zijn de lichtstraaltjes die je hart de ruimte geven om te groeien, om je licht te doen toenemen en om open te staan om meer van het licht (door alle trillingsverhogingen) toe te laten.

 Koester die momenten en Shine like never before!

Heb een prachtige zonnige dag, van binnen en van buiten!

© Willemien Timmer

www.apofyliet.nlBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.