Waarom vrouwen horen te regeren ♥ Davy Diekstra ♥ Lichtwerkers Nederland

Waarom vrouwen horen te regeren?

Het antwoord is simpel omdat de vrouw dichter bij de bron staat. De hoogste liefde die we kennen op aarde is niet voor niets de liefde van een moeder voor haar kind.

De vrouw die in deze tijd ‘wakker wordt’ wordt wakker in haar eigen kracht. Ze volgt geen man buiten haar meer op wat voor manier dan ook.

Een man die in deze tijd ‘wakker wordt’ volgt alleen nog maar de vrouw na haar bevrucht te hebben met zijn ideeën.

Door de eeuwenlange onderdrukking van de vrouw heeft ze het in deze tijd zwaar om op haar troon te gaan zitten. Innerlijk gezien is dit het einde van de regeerperiode van het ego of misschien wel beter gezegd de echo van buiten. 

Je gevoel is de mening van jouw ziel over de gedachte die je denkt. Innerlijk staat de gedachte voor de man en het gevoel voor de vrouw. Op die manier wordt het: “Je vrouw is de mening van De Bron over de man die je denkt. 

Het innerlijk proces dat je dus bent, heeft een mannelijk deel dat continu ideeën spuit en een vrouwelijk deel die het perspectief van het Universum baart als jouw gevoel. 

Op het persoonlijke vlak is het mogelijk een hele klus om tot de wijsheid te komen, dat er niets belangrijker is dan jezelf goed te voelen


Buiten jouw persoonlijke verlichting is dit met het meest praktisch boerenverstand de ‘open’ deur waar iedereen naar zoekt. De frustrerende deur die je alleen maar gewezen kan worden maar waar je zelf doorheen moet gaan.

In de buitenwereld is het eren van de vrouw als de nummer 1 richtingaanwijzer nog moeilijk te vinden en dus een prachtige spiegel van de innerlijke wereld van ons als collectief. En gelukkig maar! Als de buitenwereld deze harmonie al zou weerspiegelen dan zou jouw vrije wil minder vrij zijn. 

Het is geniaal en prachtig om een poosje te dromen dat je een man of een vrouw bent. Buitengewoon is het om wakker te worden in die droom en gebruik te maken van de kracht van die tijdelijke polariteit. 

In een heel ver verleden werd de man onderdrukt omdat we toen dichter bij de natuur stonden en het voor een geaard mens vanzelfsprekend is om de diepe verbinding van de vrouw met de aarde te eren. Vrouwen hebben zich een poos verheven boven de mannen met alle gevolgen van dien. Nu heeft de man dat een poos gedaan en dat heeft ook niet gewerkt tenzij je van barbaarse horror houdt. 

Het is in deze tijd dus aan de vrouw om haar plaats weer in te nemen als de richtingaanwijzer en de ideeën waarmee de man haar bevrucht te eren. De best voelende ideeën aan de man aan te geven en de man die de weg baant. Aangekomen op de plaats van het idee, het nieuwe contrast, ontstaan er weer ideeën in de man en het proces blijft zich vreugdevol herhalen. 

Zo binnen zo buiten. 

 

Als genoeg mannen en vrouwen dit in zichzelf realiseren dan zal het snel genoeg in de buitenwereld te zien zijn


Waarschijnlijk in de vorm van een vrouw die op het ''politieke'' toneel verschijnt, waarvan wordt gedacht dat het niets wordt omdat ze te lief is en verrast zijn als haar regeerperiode aanvangt. 

Als ik nu een brood in de oven doe en zeg dat het straks bruin en knapperig is, dan noemen we dat geen voorspelling. Daarom is het geen voorspelling dat straks de vrouw weer op haar troon gaat zitten als beeldspraak natuurlijk. Feitelijk zit ze nu ook op haar troon maar volgt nog even de man buiten haar en niet De Bron in haar. 

Alleen op een troon zitten is niet vreugdevol en daarom is het aan de man om naast haar te gaan zitten en haar te beschermen en te eren als een kompas.

Jouw gevoel is jouw kompas en alle vrouwen op aarde zijn het kompas van de mensheid en daarom horen vrouwen te regeren.

Davy Diekstra
www.lichtwerkersnederland.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.